Відгуки покупців про Кабель розгалужувач на два аудіо роз'єми 3.5 (mini jack) AUX перехідник / спліттер для одночасного підключення мікрофона та навушників, чорний (95699342)
- Назар К***Відгук від покупця. Продавець: Goldim
Гарний кабель, свою роботу виконує. Звук ніяк не спотворює. Користуюся вже 3 місяці, зауважень не було. Дякую
- Переваги:
- Чудовий кабель
- Продавець Goldim
Щиро дякуємо за вашу оцінку! Приємно чути, що ви задоволені покупкою. Будемо раді, якщо ви порекомендуєте нас своїм друзям.
- Владислав Р***Відгук від покупця. Продавець: Goldim
Работает безукоризненно
- Максим В***Відгук від покупця. Продавець: Goldim
працює відмінно! Звук чистий, мікрофон і наушники підключаються без проблем. Корпус міцний, штекери сидять щільно. Для компа саме те
- Переваги:
- швидка доставка, якісний продукт
- Недоліки:
- не виявив
- Георгий П***Відгук від покупця. Продавець: Goldim
Отлично подошел как к ноутбуку, так и к смартфону. Несмотря на то, что в смартфоне отсутствовал порт USB-C и Lightning, дополнительный адаптер к микрофону не понадобился. Связь через кабель - разветвитель отличная.
Товар заказал в пятницу вечером. Продавец оперативно связался, оперативно доставил (в полдень воскресения).- Переваги:
- Удобный, компактный, хорошее соотношение цена/качество
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Продавець Goldim
Добрий день, Георгій! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді чути, що Ви залишились задоволені покупкою. Приємного користування. Гарного дня, бережіть себе!