Відгуки покупців про Сукралоза Stark Pharm Stark Sucralose 2 5g (1086-100-18-8011950-20)
- Наталія Ж***Відгук від покупця. Продавець: JERBY. Загальна вага: 25
В манній каші- як чистий цукор. Але таких страв поки в мене не багато, де неможливо розрізнити. Але в цілому все одно відмінно! Єдине що мені не подобається: є досліди, які вказують що при постійному регулярному прийомі сукралози, вона може впливати на мікробуім, зменшуючи кількість потрібних нам бактерій. Тому повністью замінити цукор сукралозою не вийде, якщо вас хвилює цей факт. Також сукралоза безпечна при нагріванні до 120 градусів( всюди де лишається хоч трохи вологи - не вище 100 градусів, наприклад випічка, каші, чаї і так далі.) я зараз лікую гастрит і заміняю нею цукор. Задоволена дуже, сиплю на око і завжди попадаю в свій смак, не пересолоджую.
- Юся Ю***Відгук від покупця. Продавець: JERBY. Загальна вага: 25
Дуже подобається, із всіх замінювачив цукра, найкращій
- Переваги:
- Без зайвих присмаків
- Ксенія К***Відгук від покупця. Продавець: JERBY. Загальна вага: 25
Це просто знахідка! Додаю своє фото, щоб було наочно видно, яка це крихітна кількість потрібна. У мене велика чашка об'ємом 500 мл (для чаю або кави), і на фото видно зовсім трішки порошку — це буквально мікроскопічна доза. І, уявляєте, цього вистачає, щоб зробити напій дуже солодким! Навіть довелося трохи зменшити кількість, бо з першого разу переборщив — настільки він концентрований (у 600 разів солодший за цукор!).
Сукралоза — це, мабуть, найкращий підсолоджувач, який я пробувала. Смак чистий, солодкий, без гіркоти чи хімічного присмаку, який буває в інших замінниках. Дуже тішить, що вона термостабільна, тому можна додавати і в гарячий чай, і в випічку, і в гарбузову кашу. Прочитала на сторінці товару, що вона безпечна, не впливає на інсулін і не викликає карієсу — для мене це величезний плюс, тому що слідкую за харчуванням.
Одного 25-грамового пакетика вистачить на дуже довгий час, це супер-економно. Тепер моя сім'я забула про цукор, рекомендую всім, хто хоче зменшити калорії, але не готовий відмовлятися від солодкого життя! Головне — дотримуватись дозування, бо справді багато не треба- Переваги:
- Дуже економний, неймовірно солодкий, зручне дозування, не відрізнити від цукру за смаком, безпечний склад
- Недоліки:
- Їх просто немає.
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: JERBY. Загальна вага: 25
Хороший подсластитель, на чашку кофе нужно маленькая горка на кончике ножа. НО! Учтите, что, в отличии от обычного сахара, тут остается довольно долгое сладкое послевкусие во рту
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: JERBY. Загальна вага: 25
Судя по отзывам, не одному мне так неповезло...
- Переваги:
- Полное разочарование...
- Недоліки:
- Вместо порошка сукралозы в банке оказался какой-то мусор.
- Ігор Г***
Для тех, кто не знает как выглядит сукралоза, поясняю - это белоснежная пудра, без каких-либо влючений...
- Продавець JERBY
Ми відкликали цю партію, то нагар при запайці фольги був. Потрібно звертатись до магазину і ми замінимо.
- Ігор Г***
Вже звертався, але магазин чомусь ігнорує мої звернення...
- Виктор Я***Відгук від покупця. Продавець: JERBY. Загальна вага: 25
Дуже солодкий підсолоджувач.Змішую зі стевією,так краще дозувати.Вистачає надовго.
- Наталія
Я на метр не можу підійти до стевії, її запах..
- Анастасія З***Відгук від покупця. Продавець: JERBY. Загальна вага: 25
Хороший підсолоджувач, дуже солодкий, вистачає надовго
- Фомин А***Відгук від покупця. Продавець: JERBY. Загальна вага: 25
Єдина незручність – складно дозувати. У звичайну чашку треба чверть сірникової голівки.
- Переваги:
- Дуже солодкий !
- Недоліки:
- майже немає
- Игнатко Ю***
Я зробив собі ложку. Взяв мідну проволку десь 2мм товщиною и керном росплюснув кінчик, получилась міні ложка. Якраз хватає 1 такої ложки на 200мл стакан.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: JERBY. Загальна вага: 25
Веду активний спосіб життя. Мені 44 роки і метаболізм вже не той. Зараз тестую всі цукрозамінники, яки є на ринку, починаючи з стевії і т. д., так як саме цукор в чистому виді дуже впливає на фігуру. Сукралоза, на разі, лідер по всім параметрам. Єдине, що не сподобалось, під фольгою кришечки було дві плямки цвілі. Схоже на засохшу вологу. Висновок: мінімальний післясмак, вздуття нема, на солодке не тягне, третій день лягаю спати без відчуття голоду.
- Переваги:
- Топ замінник цукру.
- Недоліки:
- Потребую дуже обережного зберігання - боїться вологи.
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: JERBY. Загальна вага: 25
Я годуюча мати і обирала підсолоджувач враховуючи це. В характеристиках все гарно розписано, в протипоказаннях там тільки попередження, щоб не перевищували дозу.
Отримавши товар я засмутилась, бо на баночці в протипоказаннях вказаний період лактації. Тепер доведеться споживати на свій страх і ризик або відкласти до закінчення ГВ.
Якби не ця прикрість, товаром була б повністю задоволена.- Переваги:
- Дуже солодкий
- Недоліки:
- Період лактації в протипоказаннях
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: JERBY. Загальна вага: 25
Чудовий цукрозамінник як для кави - практично не змінює смак напою порівняно з чистим цукром. Але ж коштує... В Європі популярні комбіновані продукти, що містять сукралозу з сахарином - і смак непоганий, і коштують значно дешевше аніж чиста сукралоза. Але у нас їх чомусь досі нема...
Непогано смакує кава із суміш'ю сукралози з еритритолом. Таких продуктів в Україні вистачає - але ж і тут ціна кусається у перерахунку на кількість чашок кави...- Переваги:
- Кращий серед цукрозамінників
- Недоліки:
- Занадто дорогий
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: JERBY. Загальна вага: 25
Уже третий год совсем не употребляю сахара, все напитки подслащиваю только сукралозой. Добавляю её также в сладкие каши и некоторые другие блюда. Это самый современный подсластитель на мировом рынке, и он не имеет никаких недостатков, противопоказаний и побочных эффектов. Кроме того, он очень сладкий, и одной баночки хватает весьма надолго. Раньше покупал точно такой же подсластитель того же производителя в другом месте, но в этот раз приобрел его у этого продавца, - подкупила бесплатная доставка в точки выдачи Розетки. И всё бы хорошо, но после покупки обнаружил не очень приятный сюрприз - сукралоза, купленная в этот раз, оказалась менее сладкая, чем та, которую покупал ранее. Сейчас приходится класть подсластителя заметно больше, чем ранее, для достижения такого же уровня сладости. Не знаю, в чём причина этого, и кто виноват в этой ситуации, может быть, производитель, но этот факт омрачил впечатления о покупке. В следующий раз придется задуматься
- Переваги:
- Никакого постороннего привкуса, вкус чая или кофе раскрывается полностью
- Недоліки:
- Приобретенный ранее в другом месте был более сладким
- Продавець JERBY
Бентежний відгук враховуючи що ми і є виробник) Сировину не змінювали. У скільки разів більше доводиться класти в порівнянні з попередньою упаковкою?
- Евгений
Приходится класть примерно в полтора-два раза больше, чем в предыдущей упаковке
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: JERBY. Загальна вага: 25
На чашку напою даю ледь на кінчику ножа порошку сукралози і по солодкості мені як ніби 2 ч.л. цукру додав. Нічим не віддає і не пахне. Вистачить на довго.
- Переваги:
- на смак чисто як цукор
- Недоліки:
- в пігулках мабуть зручніше було б дозувати
- Олена Ф***Відгук від покупця. Продавець: JERBY. Загальна вага: 25
Дійсно непоганий підсолоджувач, майже смак цукру, на одну порцію рідини(250мл) потрібно брати ледь-ледь на кінчику ножа.
- Переваги:
- Економний