Відгуки покупців про Захисний чохол-накладка Macbook Air 15.3 M2 A2941 (2023р) / M3 (2024р) A3114 / M4 (2025р) A3241 / М5 А3498 (2026р) Прозорий
- Олександр Ф***Відгук від покупця. Продавець: Monrouk. Колір: Transparent. Діагональ сумки/рюкзака: 15.4
Все підійшло. Швидко відправили.
- Продавець Monrouk
Дякуємо за відгук та чекаємо знову!
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: Monrouk. Колір: Transparent. Діагональ сумки/рюкзака: 15.4
Буквально за перші 30 хв як одягнула чохол, одразу подряпався - хоча я нічого не робила з ним. Також, помітила, що чохол погано прилягає зверху, коли його відкриваєш, то кришка окремо від чохла відкривається
- Переваги:
- Швидко відправили товар
- Недоліки:
- Дуже швидко царапається, не щільно прилягає зверху до ноутубку
- Продавець Monrouk
Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією.
Подряпини та недостатнє прилягання чохла — це не той досвід, який ми хочемо забезпечити нашим клієнтам. Звертаємо увагу, що подряпини зазвичай виникають внаслідок механічного впливу, а не з’являються самі по собі.
У деяких випадках проблема з приляганням може виникати, якщо верхню кришку було встановлено не до кінця або неправильно — рекомендуємо перевірити цей момент.
- Светлана П***Відгук від покупця. Продавець: Monrouk. Колір: Transparent. Діагональ сумки/рюкзака: 15.4
Дякую, якість відмінна. Чохол-накладка підійшов ідеально.
Дякую продавцю за оперативність.- Продавець Monrouk
Дякуємо за відгук та чекаємо знову!
- Микола М***Відгук від покупця. Продавець: Monrouk. Колір: Transparent. Діагональ сумки/рюкзака: 15.4
Якість товару достойна, але я не рекомендую взагалі подібні чохли на макбуки
Воно тяжке і кришка може хитатись - Ирина Д***Відгук від покупця. Продавець: Monrouk. Колір: Transparent. Діагональ сумки/рюкзака: 15.4
Якісний товар, все підійшло до міліметру, відправили швидко. Рекомендую
Дякуємо за відгук.