Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Баночки для спецій 20 шт органайзер для спецій з підставкою органайзери набір контейнерів для приправ

Оцінка користувачів 4.68/5
  • Відгуки про товар продавця JuliShop
  • Тетяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Кількість предметів у наборі: 20. Колір: Сірий

Задоволена, от якби іще наліпки були, то була б взагалі бомба набір

Переваги:
    Якість і ціна
    Недоліки:
    Немає набору наліпок
    • Продавець  JuliShop

Добрий день!
      Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені якістю та ціною набору.
      Будемо раді вашим новим замовленням!

• Артем Т***

Перше враження на ті кошти що вона коштує,то все гуд,якщо хочете більш якісніше то вона і коштуватиме відповідно,дорожче. Для користування дома піде.

• Ирина

Отправили быстро,упакована отлично,в подарок дали щеточку для мытья баночек,покупала на подарок куме, осталась довольна и я и кума

Переваги:
    Все отлично
    Недоліки:
    Не обнаружено
    • Продавець  JuliShop

Добрий день! Щиро дякуємо вам за теплий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — впевнені, серед них ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба, добра та чудового настрою!

• Татьяна М***

Мені дуже подобається. Й те що з нержавійки , й те що обертається. Це зручно.
    На столешниці буде виглядати стильно.
    Я шукала саме скляні баночки, бо купляю натуральні спеції, їх можно зберігати тільки в скляних банках в темному місці. Тому у мене стоїть вже в столі.
    Сіточки з баночок не спадають при використанні.
    Все добре.
    Також у подарунок мені прийшла щіточка для миття баночок.
    Дякую.

Переваги:
    Обертається, скляні баночки, корпус з нержавійки
    • Продавець  JuliShop

• Юлія Ч***

Дуже гарний та компактний органайзер.
    Продавець швидко звʼязався до уточнення всіх запитань.

• Олександр М***

Товар відповідає опису,все чудово. Замовлення прийшло швидко!

• Максим

Все супер. Остался доволен. Товар пришел в оговоренное с менеджером время. Спасибо большое.

• Ростислав І***

Отличный органайзер, качество супер

• Продавець  JuliShop

Добрий день, Ростиславе! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Наталия К***

Это просто находка. Удобно, компактно, хороший обьем.

Переваги:
    Эстетично, много баночек
    • Продавець  JuliShop

Добрий день, Наталіє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Александр С***

Органайзер супер. Советую.

• Продавець  JuliShop

Добрий день, Олександре! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Панкратова А***

Дуже задоволена

Переваги:
    Все дуже якісно
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  JuliShop

Добрий день, Альона! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Світлана М***

КЛАСНА!

Переваги:
    Зручно
    • Продавець  JuliShop

Добрий день, Світлано! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Юлия Т***

Набір для спецій гарний, великі баночки. Швидка доставка через Розетка. Дякую.

• Продавець  JuliShop

Добрий день, Юліє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Ольга Я***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Кількість предметів у наборі: 16. Колір: Сірий

Хотіла круглу підставку, тому що на всіх фото саме круглі підставки...прислали квадратну... хоч би уточнили.
    Не буду більше наперед оплачувати товар

Недоліки:
    Не телефонують і не уточнюють
    • Продавець  JuliShop

Доброго дня.
      Щиро перепрошуємо за непорозуміння із замовленням. Ймовірно, під час відправлення сталася плутанина на складі, через що ви отримали товар, який не очікували. Нам дуже прикро, що ситуація спричинила розчарування.
      Ми цінуємо вашу довіру та вдячні за зворотний зв’язок. Зі свого боку робимо все можливе, щоб мінімізувати подібні випадки та покращити якість обслуговування.
      Сподіваємося, що нам вдалося оперативно врегулювати це питання та знайти рішення. Дякуємо за розуміння.

• Иван П***
    Відгук від покупця. Продавець: VSIDOMA. Колір: Сріблястий

Було б добре якби в комплекті поставлялись наклейки з різними спеціями щоб можна було самому наклеяти

• Оксана З***
    Відгук від покупця. Продавець: Vormir. Кількість предметів у наборі: 13. Колір: Сріблястий
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: KUNDO. Кількість предметів у наборі: 20. Колір: Сріблястий

Ця підставка повністю упорядкувала зберігання моїх спеціїй. Безлад у шухлядках на кухні зник. Я купила наліпки, звичайні білі, і вийшло супер. Я у захваті, кожен день радію) Однозначно рекомендую і на подарунок, і собі. Тільки краще порахувати кількість баночок і взяти підставку з необхідною кількістю

Переваги:
    Стильна, функціональна, швидка доставка
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  KUNDO

Дякуємо за такий чудовий і детальний відгук!
      Раді, що підставка допомогла навести порядок на кухні та приносить вам щоденне задоволення. Дуже цінно, що поділилися ідеєю з наліпками — це справді корисно!
      Дякуємо за рекомендацію та будемо раді вашим новим замовленням!

• Аліна Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: VSIDOMA. Колір: Сріблястий

Сам органайзер гарний, для мене тільки один недолік( немає наклейок на баночки( засипати то засипала, а де тепер яка приправа.....не знаю) а так все гарно))) дякую продавцеві.

• НИКОЛАЙ К***

Дуже гарна

Переваги:
    Компакна,стильна
    • Продавець  KUNDO

Дякуємо за відгук! Раді, що підставка Вам сподобалась і Ви оцінили її компактність та стильний дизайн. Бажаємо зручного користування!

• Аліна Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: VSIDOMA. Колір: Сріблястий

Органайзер шикарний! Продавець найкращий. Звязалися швидко, відправили швидко, все доїхали ціле .Рекомендую і Органайзер і продавця.

• Катерина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: VSIDOMA. Колір: Сріблястий

Дуже крутезний органайзер, покупкою задоволена на 100%.

• Владимир Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Vormir. Кількість предметів у наборі: 21. Колір: Сріблястий/Сталевий

Дуже корисна річ! Давно бажала мати. Користуватися зручно.

Переваги:
    Товар гарної якості.
  • Борис

Чудова річ, виключно позитивні емоції, рекомендую

• Матвій Т***

Товаром задоволени. Місткий та зручний.

• Александр

В объявлении наклейки идут в комплекте их видно на картинке , но, к сожалению, их там не оказалось. Брал на подарок .Сегодня получил очень жаль. Не могли бы исправить эту ошибку все таки подарок. Спасибо.

Переваги:
    Очень качественная вещь! Баночки вместительные ,стекло хорошее ,прочный каркас!!!
    Недоліки:
    Отсутствие наклеек на баночки со специями
    • Продавець  Vormir

Доброго дня Олександр, наклейки в комплект не входять і на сайті немає вказаної інформації про наклейки у комплекті.

• Александр С***

Довольно качественная вещь! Пользуюсь около месяца, и такое ощущение, что оно было всегда на моей кухне!
    Каркас тонкий, но не "фольга", достаточно прочный, верхушка выпуклая, хотя было бы лучше если бы была плоская, можно было бы что-то поставить, но выпуклая она не сильно. Баночки вместительные, стекло у них вроде бы толстое, крышечки пластмассовые с тонким металлическим кожухом, накладки на баночки через которые сыпятся специи легко снимаются и одеваются, держатся прочно, но имеют несколько великоватые для совсем мелкой специи дырочки, нужно сыпать аккуратно. Было бы неплохо если бы в комплекте поставлялось хотя бы несколько накладок дополнительных с меньшими отверстиями под мелкие специи вроде куркумы или черного молотого перца. В целом впечатление от пользования только положительное!

Переваги:
    Много баночек, хорошие баночки, прочный каркас, удобная конструкция в виде "карусели"
    Недоліки:
    Выпуклая верхушка (условный недостаток), слишком крупные дырочки на накладках, что иногда работает в минус
  • Катерина Р***

Кол-во баночек большое, единственное что наклеек нет, покупайте отдельно. Конструкция супер, все в порядке.

Переваги:
    Цена = качество
    Недоліки:
    Не обнаружила
  • Игорь С***

Добре модифікується

Переваги:
    Зручний, можна зробити з нього на 32 місця
  • Роман Б***
    Відгук від покупця. Продавець: KWAINA. Кількість предметів у наборі: 17. Колір: Сталевий/Прозорий

Задоволений

Переваги:
    Більше спецій вміщають баночки ніж очікував
    Недоліки:
    Більші габарити комплекту ніж очікував
    • Продавець  KWAINA

• Руслан Г***

Дякую, за швидку доставку! Дуже зручний органайзер. Взяв два.

Переваги:
    Зручний, багато спецій

• Світлана В***

Гарна та зручна підставка. Є нюанс з самою основою, але це не так важливо. Якісні баночки, скляні, є сіточки для того, щоб зручно сипати. Дякую продавцю і рекомендую даний товар

Переваги:
    Ціна, кількість баночок, якість матеріалу
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  KWAINA

• Солтис А***

Органайзер сподобався. Практичний у використанні. Уважний продавець)

• Василина

Дуже сподобався набір. Виглядає чудово, місця не займає багато, але є вмістким. Дуже сподобалось, що в наборі 20 баночок, а не як стандартно 16. Для поціновувача спецій і цього виявилось замало
    Дякую магазину за швидкість і якість обслуговування!
    Наклейки докупила в іншому магазині.

Переваги:
    Стильність. Вмісткість
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  KWAINA

• Татьяна К***

Набір сподобався, доставили швидко. Ще окремо замовила наліпки, так виглядає ще краще

Переваги:
    Недоліки:
    Наче немає
    • Продавець  KWAINA

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: MAG Group. Колір: Сталевий

Товар відповідає заявленому.
    Купувала на подарунок, поки нарікань не було)

• Руслан С***
    Відгук від покупця. Продавець: MAG Group. Колір: Сталевий

За таку ціну те що треба

Переваги:
    Зручний
    Недоліки:
    Поки що не має