Відгуки покупців про Силіконове мастило для бігових доріжок і тренажерів HTA SPORT SILICONE LUBE 300 мл

Оцінка користувачів 4/5
на основі 34 відгуки
  • Ігор П***

Норм

• Екатерина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: EPN_lab

Замовлення прийшло швидко, товар гарної якості.

• Валерій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мастило гарне, але дуже швидко кінчилось. :)

Переваги:
    Робить свою справу. Спрей.
    Недоліки:
    Не помітив
  • Юлія П***

Все добре, зручно користуватись

• Андрій П***

Все ок.
    Доставили швидко
    Не забувайте знімати пломбу)

• Любов П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарне мастило. Придбала для степпера, легке у використанні, з першого разу усе змащено та не скрипить. Дякую

• Елена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

все отримали, але сподіваюсь, що мастить прийдеться не скоро, що поки все буде працювати як потрібно

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

якщо можете підняти полотно краще взяти мастило в ємкостях без тиску, бо цей розпиляє все в повітря, трубочка тримається слабо, злітає, складається. Звісно наловчитись можна, але більше проблем від цього тиску ніж плюсів.

Переваги:
    можна нанести не піднімаючи полотно
    Недоліки:
    через тиск розпилюється повсюди, може злетіти трубочка
  • Мария Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

На жаль, через трубочку не бризкає, а тече через інший, розміщений під кутом отвір. З першого разу балон помастив сам себе. Добре, що можна зняти трубочку і нанести без неї.

Переваги:
    Недоліки:
    Не вдається нанести через трубочку
  • Олег Н***

Норм

• Павло Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Для тих, хто дуже багато бігає, точно не підійде. У моєму випадку щодня це 12 км, і пшикати потрібно дуже часто, інакше полотно доріжки дуже сильно нагрівається. Мастила всередині точно менше 300 мл, швидко закінчується. У балонах точно вже не буду брати.

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Жахлива якість, усе полилось на руки, вміст не виходить через трубочку як повинно бути

• Олександр Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук

Повністю відповідає опису, ніяких проблем з доставкою

• Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Категорично не рекомендую. Продукт дуже низької якості. Все полилося по кімнаті.

Недоліки:
    Продукт дуже низької якості
  • Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Це не можна купувати в жодному разі якщо у вас задача - саме доріжку змастити.

Мені попався брак : після першого натискання (делікатного і обережного) клапан одразу вийшов з ладу і це мастило почало летіти нон-стоп (бо ж воно змішано з газом для розпилення): позаливало підлогу, руки. Уявіть собі як весело відмивати підлогу після мастила.

«Брак буває усюди» - скаже виробник.
    Так, але тиск мастило - це вам не освіжувач повітря, його в сторону не направити.

Якщо не хочете грати в цю рулетку, де виграш це - ну ок, змазав доріжку, а програш - це загажена підлога і витрачений час , то шукайте мастила в тюбіках, якщо немає специфічної потреби саме у розпиленні, або точкового розпилення у важкодоступне місце. Не повторюйте помилок. Для змащування конкретно доріжки це не є необхідним.

До розетки питань немає.

• Кирило Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Прийшов без трубочки! А на фото товару чітко показано, що трубочка є.

Недоліки:
    Без трубочки. Товар не відповідає фото

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

• Руслан Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Прийшов без трубочки, через це не зручно у використанні

• Купишевская Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мастило як мастило, але відправили без упаковки взагалі. "Голий" флакон без трубки.
    Жалкую, що прийняла в пункті видачі. Дуже поспішала. Тому "прошляпила".
    Я за багато років замовлень з Розетки пишу третій негативний відгук.
    Дуже розлючена таким хамством з боку продавця.

• Аліна З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже зручний в використанні. Сподобалася ціна а потім якість.
    Рекомендую.

• Сергей

Хороший товар

• любовь г***

Все отлично

• Марина І***

зручний

Переваги:
    зручний
    Недоліки:
    нема
  • вячеслав

Рекомендую к использованию

Переваги:
    В отличии от "штатного" флакона, который шел вместе с дорожкой этим гораздо удобнее пользоваться.
    Недоліки:
    Не увидел.
      Представник бренду

Доброго дня. Зробимо декілька зразків з довшою трубкою, та протестуємо с з майстрами по ремонту тренажерів. Дякуємо за зворотній зв'язок та непогану ідею!

• Татьяна Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Справляется со своей задачей на ура! Все легко и удобно смазывать с такой трубкой. Можно переворачивать

Переваги:
    Удобное использование, экономный расход
  • Тетяна Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Брала для беговой дорожки, очень удобен в использовании, смазка ещё подходит и для электросамокатов.

Переваги:
    Подходит для разной техники
      Представник бренду

Доброго дня, Тетяно! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваш відгук дуже важливий для нас. Завдяки йому, ми щодня покращуємо якість нашої продукції.

• Денис М***

Заказував 300мл, але прийшось 500мл, можу доплатити різницю

Переваги:
    Все добре
    • Святослав Ш***

Добре рішення. Я б в бота їм написав.

• Сергей Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Комора GalaBall

Для дорожки - что нужно! Быстрая доставка, приятная коммуникация

Переваги:
    Соответствует описанию
  • Наталия Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Первый раз этим товаром пользуюсь. Пользоваться просто.

Переваги:
    удобно использовать
    Недоліки:
    не нашла

Дякуємо за Ваш відгук.

Дякуємо за відгук))))

• Антон К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Із доріжкою був звичайний тюбік із силіконовою олією на 30мл. Його залив, і півтора місяці доріжка була змащеною. Тут кожні два тижні пшикаю. І вже так нормально від щирого серця заливаю, і воно кудись зникає. Ще відчуття, що мастила там в флаконі явно не на 300 мл, а десь 150-200, бо 300 - то тупо об'єм разом із газом.

Переваги:
    Зручно наносити
    Недоліки:
    Доводиться частіше наносити бо шар дуже тонкий

Благодарим за отзыв.
      Раз в две недели приподнимать полотно и делать два простых движения с помощью спрея или каждые полтора месяца снимать полотно и смазывать из тюбика - исключительно Ваш выбор.
      Что касается указанного объема, есть определённые государством стандарты и требования к информации на баллоне. Рекомендуем ознакомиться.

• Виталий К***

хорошее соотношение цена качество, покупал по акции по цене около 10 долларов

Переваги:
    удобный в применении. решил проблему с "заеданием" бегового полотна

Благодарим за отзыв!

• Марина К***
  • Андрій С***
    Продавець: Rozetka

Одна зірка виключно за те, що мастило прийшло без трубочки в комплекті. Невже так важко зробити надійний фіксатор для неї? Прикро за втрачений час як мій так і працівників пункту видачі. Замовлення скасував.

Переваги:
    Не використовував, від товару відмовився.
    Недоліки:
    Некомплектна поставка!
  • Коля

хороший товар

• Iren G***
    Продавець: Rozetka

Уже давно занимаюсь в тренажерном зале и никогда не подозревала, что полотна на дорожке нужно смазывать, думала их просто меняют и всё-)))
    Но вот когда мы решились приобрести дорожку меня ждала такая новость, оказывается это еще и довольно дорого. Мы с мужем долго искали информацию о том, как правильно обслуживать дорожку, можно ли самостоятельно это делать, что вообще нужно. Оказалось, что помимо всяких манипуляций с подтягиванием, выравниванием и прочим её нужно регулярно смазывать специальным средством и я обратила внимание, что не так и много вариантов есть в Украине. Осталось выбрать какое из них. Честно сказать, по каким критериям выбирать мы тоже не разбирались особо. Сначала посмотрели обзоры на ютубе, Украинских производителей мы там не видели, но хотя бы приблизительно разобрались с тем, как выбрать средство. Сделали акцент на том, насколько удобно использовать средство во время обработки.

Покупать решили на Розетке, так как здесь можно найти всё))) Посмотрели что есть и остановили свой выбор на этом средстве. Нам показалось, что самое удобное средство это Sport Silikone Lube от производителя High Tech Aerosol. Пользуемся этим средством уже несколько месяцев и пока довольны. Расход небольшой, удобно, баллон можно переворачивать даже вверх дном, всё равно работает. Так что теперь я сама могу смазать дорожку за 5 минут))) В общем довольны, дорожка не шумит не скрипит. Отличное средство, как по мне.

Переваги:
    Удобная и простая в использовании
    Недоліки:
    Пока не замечали