Відгуки покупців про Кутовий LED торшер Ledox Design з пультом та регульованою яскравістю 330 колірних комбінацій
- Владислав Б***Відгук від покупця. Продавець: Комфортні оселі
Замінили пошкоджену лампу, гарно упаковали, дякую. Єдине що відправили на вантажне відділення за містом.
Добрий день!
Дякуємо за ваш вибір та чудову оцінку! Нам важливий комфорт кожного покупця, тому дуже раді, що все пройшло ідеально.
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Комфортні оселі
Лампа прийшла пошкоджена, нижня частина була відірвана, не знаю чи це провина нової пошти чи продавця, пакування також було пошкоджене, пробита одна зі сторін. Сподіваюсь на заміну, зміню відгук.
- Продавець Комфортні оселі
Доброго дня, Владиславе! Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам дуже прикро, що товар було пошкоджено під час транспортування. Ми завжди ретельно перевіряємо та запаковуємо товар перед відправкою, проте, на жаль, іноді трапляються прикрі випадки з боку служби доставки.
Напишіть нам, будь ласка, у чат по даному замовленню — ми оперативно вирішимо це питання.
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Комфортні оселі
Лєета вийшла з ладу через кілька місяців зараз світить тільки синім, пульт також не працював через кілька днів, але можна керувати з телефону
- Продавець Комфортні оселі
Вітаємо, Олегу! Дякуємо за зворотний зв'язок.
Оскільки замовлення було оформлене у листопаді 2025 року, а відгук залишено через більш ніж пів року експлуатації, хочемо зазначити, що на тривалість роботи LED-стрічки та пульта можуть впливати зовнішні фактори (наприклад, перепади напруги в мережі або стан елементів живлення в пульті).
Рекомендуємо перевірити батарейки в пульті, а також переконатися, що торшер підключено до стабільного джерела живлення. Наші товари проходять перевірку перед відправкою, тому подібні несправності зазвичай виникають через специфіку умов експлуатації або випадковий збій.
Дякуємо, що відзначили доступну ціну та зручність керування.
- Тарас К***Відгук від покупця. Продавець: Комфортні оселі
Чи можна докупити пульт ? Минулий загубився
- Переваги:
- Яскравість, економність
- Кирило К***Відгук від покупця. Продавець: Комфортні оселі
Плохой материал, пои сборке может криво стоять, пластик плохого качества, крепление сломалось между переходами
- Переваги:
- Недоліки:
- Качество