- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Blue
Все було б чудово, але чохол надто широкий. Погано підходить на Нот 14 (міжнародна версія, не Про, не 5Ж). Через зайвий міліметр ширини чохла поганенько спрацьовують кнопки: доводиться сильно тиснути, щоб попасти. Тому я цей чохол і повернув. Не розумію, під який саме Редмі Нот 14 його робили, що він ширший за мій базовий? Такий існує? Колись у древні роки я б приклеїв щось тонке в середині з неробочого боку чохла й користувався би. Якби мені зараз це подарували - теж підмайсрував би. Але у 2020-ті роки й за власні гроші сенсу займатися совкомайстернею нема.
- Переваги:
- Добре виглядає. Все здається функціональним і практичним за помірні гроші
- Недоліки:
- Не підійшов розмір. Зайва ширина.
Представник постачальникаДоброго дня, Ігор! Дякуємо за Ваш відгук і детальний опис ситуації. Дійсно, для Xiaomi Redmi Note 14 4G існують різні регіональні версії з відмінними габаритами, що впливає на сумісність чохлів. Наприклад, версія EU має розміри 164.84 × 78.15 × 8.16 мм, тоді як версія GL - 163.25 × 76.55 × 8.16 мм. Зв'яжіться з відділом по роботі з поверненнями за посиланням - посилання
З повагою, команда Armorstandart.
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Blue
За такие деньги отличный чехол. За 4 месяца не видно что он б/у
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Blue
Чохол супер, приємний на дотик, магніт потужний.
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Недоліки:
- Не виявив.
Представник постачальникаДоброго дня, Олег! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Людмила Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green
Заказывала для телефона Redmi note 14, одела легко, но кнопки невозможно нажать в чехле, с большим усилием надо прижимать. Очень не удобно. Размер не подходит.
- Переваги:
- Качество чехла хорошее, цвет красивый.
- Недоліки:
- Не нажимаются кнопки через чехол.
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: посиланняЗ повагою команда ArmorStandart.
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Lavender.
Чохол- книжка, дуже сподобався, ідеально підійшов! Приємний на дотик, щільно тримає телефон, колір супер!!! Дякую!!!
Представник постачальникаДоброго дня, Марина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Dark Blue
На європейську версію підійшло ідеально
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Павло О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Класний чохол. Ідеально підійшов до телефону.
- Переваги:
- Якість.
- Недоліки:
- Немає.
Представник постачальникаДякую за відгук. З повагою команда ArmorStandart.
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Lavender.
Дуже задоволена товаром.... зручний і практичний.... дуже дякую
Представник постачальникаДоброго дня, Наталія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олег А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Всі роз'єми до смартфону підійшли ідеально. В руці тримається добре.
- Переваги:
- Всі роз'єми підійшли ідеально