- Юрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Колись давно, 12 років тому я купив собі SSD. Встановив на нього систему. Приріст продуктивності був колосальним. Жодний апгрейд ні до, ні після цього не давав тих відчуттів, той апгрейд був справді революційним. Всі інші – еволюційними (люблю апгрейди та подовгу на одному залізяччі не сиджу). І було так до того моменту, як я купив цю мишку. До неї була a4tech bloody r36, не найгірша миша. І взагалі якось так вийшло, що я, починаючи мало не з кулькових мишок, сидів на продукції a4tech, вважаючи її ідеальною за співвідношенням ціна-якість. Поки співробітник не підбив купити цю мишку. Ось уже минуло більше тижня, як я з цією мишкою зависаю по кілька годин на добу в різних шутерах, вона ідеальна! Сенсор чіпляється за килимок просто божественно, немає такого, щоб він десь проглючив і курсор стрибнув одразу на десяток пікселів, чим грішили старі мишки. Сама мишка здорова навіть під мою немаленьку руку, що дуже зручно. Ергономіка - моя повага! Вставив у неї аккум АА, за вагою та центруванням вийшло ідеально. Ковзить по килимку відмінно, тефлон на звороті навіть навколо сенсора. Найкраще моє придбання останнім часом, розробники мишки, дай вам бог здоров'я.
- Переваги:
- Ідеальний сенсор і ергономіка
- Недоліки:
- Мабуть, навіть ціну сюди не запишу, відпрацьовує кожну гривню
- Віктор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Спочатку недоліки:
-Жре батарейку, нова звичайна ААА (мізинчик) батарейка працює більше одного місяця і вже заряд 28%, потрібно щось думати про акумулятори.
-На лівій клавіші є маленькі дві кнопки в дальньому куті, ці кнопки перемикають чутливість, в роботі не заважають абсолютно, але, якщо, скажімо, ви хочете перекласти мишу з місця на місце, складно не зачепити ці кнопочки, то потім курсор або повільно повзає або літає і треба заново переклацувати на вибраний режим.
Переваги:
+Класні ніжки, велика площа, на коврі рзтк відчуває себе дуже гарно.
+Зручний хват для дорослого мужчини
+Колесо прокрутки найкраще перемикає ніж на моїх попередніх мишках
+Кажуть що мікрики мають довше жити ніж на звичайних мишках, побачимо, в мене вже кілька лежить в шухляді
+Дуже зручну підключити до робочого мака через блютус, а на ігровому комп'ютері через донгл, для ігор чи роботи потрібно просто пересунути перемикач на дні мишки.
+Бокові клавіші за замовчуванням працюють в браузері вперед-назад, це зручно.- Переваги:
- Недоліки:
- Майже немає, детально в коментарі
- Занудный Д***
как для игровой мышки 1 месяц без зарядки на AAA это вообще нереально крутой результат. хатор аналогичный каждую неделю прийдется заряжать
- Максим С***
Стоп, а ці дві кнокпи у кутку не можна переналаштувати на гучність +- ?
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мишка класна . Шустренька , зразу з нею автоматично завантажується програма для налаштування. Для мене навіть дуже шутстра.
- Переваги:
- Стильна, не залишаються сліди на пластику . Має в наборі батарейку .Працює від блютуз та як зазвичай 2.4. Має прорезинене колесо
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Миша крута, подобається матеріал, змінив провідний deathadder на цю.
Якщо є питання про батарейки, то сиджу за компом по 15 годин на добу і за 3 тижні лише на чверть розряджена, тобто витрачати на них багато не доведеться- Переваги:
- Провірено часом модель, усе влаштовує і подобається
- Недоліки:
- Не виявив
- Родин Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Я активно використовую цю мишку як для програмування, так і для геймінгу, і можу впевнено сказати — це один із найвдаліших аксесуарів, які мені доводилося купувати.
Зручність і ергономіка
Мишка дуже зручно лежить у руці. Форма продумана до дрібниць — долоня не напружується, навіть якщо працювати або грати кілька годин поспіль. Поверхня приємна на дотик, нічого не ковзає, натискання чіткі та приємні. Ідеально підходить для середньої або великої руки.
Продуктивність у роботі
Як програміст, я ціную точність і надійність. Мишка чудово поводиться в щоденній роботі: точний курсор, без збоїв, швидке реагування. Додаткові кнопки стали корисним доповненням — налаштував макроси через Razer Synapse і реально пришвидшив робочі процеси.
Ігровий досвід
У бездротовому режимі мишка працює дуже стабільно — немає відчутної різниці порівняно з дротовими моделями. Висока точність, швидкий відгук, відсутність лагів — усе, що потрібно для комфортної гри.
Технічні плюси
Можливість підключення як по Bluetooth, так і через радіоканал 2.4 GHz — зручно перемикатися між ноутбуком і ПК. Мишка підтримує як AA, так і AAA батарейки, що дає гнучкість. Заряду вистачає надовго, навіть при щоденному використанні.
Дизайн і якість збірки
Мінімалістичний і сучасний вигляд без яскравого підсвічування — доречно виглядає як вдома, так і в офісі. Матеріали якісні, збірка надійна, нічого не люфтить і не скрипить.
Висновок
Razer вдалося створити збалансовану мишку, яка однаково добре підходить як для роботи, так і для ігор.- Переваги:
- зручна, економічна, комфортна для ігор та роботи
- Недоліки:
- поки не знайшов
- Максим Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Сам працюю на макбуці, а мишку обирав для ігор на Windows — насамперед через бездротове підключення і те, що це ігровий бренд. В руці лежить відмінно, кисть не втомлюється навіть після кількох годин гри.
- Роман М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мишка хороша, разом з нею йде і батарейка, думав що її не буде, але це проста, яка не перезаряджається, хоча це і не дивноя бо було б зажирно.
фото не буде мені ліньки робити, але вона доволі величенька, і тому для моєї руки підходить, доволі зручна, 103 грама це 103 грама, а це не багато на мою думку- Переваги:
- Я усім задоволений, брат також
- Недоліки:
- Не помічено
- Антон О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже зручна!
- Переваги:
- Комфортно!!!
- Денис Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Я би сказав, що ця мишка лягає в руку "на любителя" - до неї треба звикнути. Сама вона не велика, верхня кришка знімається повністю. Всередині є 2 слоти для батарейок AA та AAA якщо не помиляюся. Загалом, одна батарейка займає півтори слоти.
Клавіші на горі, то регулятор DPI, гадки не маю навіщо, але най буде. Я його спеціально навіть зачепити не можу.
Можливість підключення і по 2.4, і по блютузу це просто фентестік, а перемикач знаходиться у дуже зручному місці
Боюся одного разу при заміні батарейки я просто відламаю шматок пластика і не буде у мене чи лівої, чи правої кнопки миші
Сама мишка гучна, та щолкає на нерви, але це можна легко пофіксити, надягнувши навушники.
Доречі, усі мої 3 товари, котрі я замовляв прийшли у коробці з-під коньяку, на 12 одиниць 0.75мл. Але головне шо увесь товар вліз, приїхав у цілісності, а всередині ще було напхнуто щоб воно не побилося, сенк ю со мач- Денис Т***
Додаю відгук, щоб підкріпити попередній, після довгого часу використання
Верхня кришка - те, про що я дуже довго турбувався, все таки не зламалася і тримається дуже добре
Дешеві батарейки всаджують акумулятор за тиждень, дорогі за півтори місяці
З'явилася невелика проблема. Якщо вимкнути мишу механічно, то вона більше не вмикається. Єдиний спосіб увімкнути - увімкнути механічно, дістати та вставити батарейку
Стосовно регуляторів DPI зліва зверху, то їх все ж таки як виявилося доволі легко зачепити, якщо дуже активно грати
Загалом я все ще задоволений цією мишею
- Максим г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Razer як завжди на висоті
- Переваги:
- Офігена мишка. Якість на висоті
- Денис Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Даремно не наважувався купувати цю ігрову мишу. В порівнянні з офісними, якими я користувався завжди до цього, просто небо й земля. Відразу відчув за що заплатив гроші, не дивлячись на всі жарти про логотип рейзор й ціни.
- Переваги:
- Матеріал, чутливість сенсора, приємність використання
- Недоліки:
- Є побоювання що при такій реалізації кришки для батарейок пластик першим ділом зноситься в цьому місці. А акамуляторну батарейку ААА розряджає приблизно за тиждень.
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Відмінна мишка
- Станіслав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудова безпровідна миша. Рекомендую.
- Переваги:
- ергономіка, відсутність люфтів
- Недоліки:
- не знайшов
- Владислав Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Для звичайного користування ок, для єкш-ігор під питанням
Часто випадково можу змінити dpi натиском, або об клавіатуру
Що до батарейок
Можна придбати батарейку-акумулятор, і не знати проблем- Переваги:
- мишка, як мишка
- Недоліки:
- Нема акуму, та кнопки перемикання dpi зліва лівої кнопки, треба звикнути до dpi
- Владислав
Софт та додаткове фірмове ПЗ з налаштувань кнопок — для вас мабуть якийсь жарт
- Даніель Т***
Якщо проблема з випадковим DPI, в налаштуваннях можете обати лише 1 діапазон який вас влаштовує.
- Дмитрий Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Доволі цікава мишка.
Перший час було незвично гучним натисканняи мікріків ЛКМ та ПКМ, з часом звик. Коліща мишки спрацьовуе справно і має приємний хід.
Тим що вона на батарейках можна швидко виконати заміну на нову, та дивитись залишковий заряд батарейки через софт Razer.- Переваги:
- Продуктивність в роботі.
- Недоліки:
- Поки не виявив.
- Василь С***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Зручна миша, швидка, легка, сенсор не зриває. Тим хто не хоче віддвавати квартири за миши, цей варіант ідеально підійде, ціна/якість 10/10
- ВалерийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Неплохая мышка
- Переваги:
- беспроводная, качественная сборка.
- Недоліки:
- цена
- Ігор В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Якісний товар, зручна форма, програма інформативна та легка у користуванні
- Дмитрий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
норм мышка.
- Недоліки:
- логотип не светится.
- Олександр С***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
кайф, але миші на батарейках минуле десятиліття
- Переваги:
- Зручна
- Недоліки:
- батарейки
- Світлана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хорошая мишка
- Переваги:
- Лучшая
- Ігор Ж***Відгук від покупця. Продавець: SpaceFox. Колір: Чорний
Дуже швидко відправили)
гарно упакували
мишкою задоволений- Переваги:
- Зручна. гарно працює
- Недоліки:
- поки що не знайшов
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Була така ж на проводі, шикарна мишка!
- Переваги:
- Ергономіка, можливість підключення по блютуз і через usb коректор.
- Недоліки:
- Не виявив
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
хорошо зручна мишка, досить великого розміру, трохи важка, наклеїв по бокам ризинові полоски бо коли перекладаєш її в сторону при переміщенні курсора то висдизала з рук, а так ідеально
- Переваги:
- зручна, стабільна
- Недоліки:
- трохи важка, потребує допрацювання для ідеалу
- Дарія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Досі жива, легко чистити і зручно як грати так і виділяти великі шматки тексту.
- Ярослав І***Відгук від покупця. Продавець: Oasis trade. Колір: Чорний
Чудова мишка!
- Переваги:
- Бездротова, якісна
- Віктор Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Брав на заміну своєї старої 1st player, по формі звик до неї, ця працює чудово, підключається і до Bluetooth і по радіо, хоча з радіо має інколи "телепортацію" курсова. Може це через те що живу в густонаселенному жк, або через wifi, але я користуюсь Bluetooth на пк, а радіо на ноуті, таким чином не потрібно перепідклбчатись програмно, а просто знизу миші змінити режим. Загалом гуд.
- Переваги:
- Приємно сидить, довго тримає заряд на ААА акумах
- Недоліки:
- Радіо може вести себе іноді дивно
- Артем Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Користуюсь тиждень , доволі хороша мишка , до цього користувався такою самою тільки на проводі , поки не виявив недоліків .
- Переваги:
- Приємні для руки матеріали
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Razer як завжди на висоті, не зважаючи на те що це не самий дорогий продукт, миша відпрацьовує кожну гривню.
- Переваги:
- Зручна у користуванні, красивий дизайн, швидка.
- Недоліки:
- Поки що не виявлено.
- Євген Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Класна миша, дуже зручна. Але підсвітки немає, хоча в характеристиках вказано інше. Також не весь функціонал доступний при підключенні через блютуз.
- Переваги:
- Зручність, 2 режими підключення
- Недоліки:
- Немає підсвітки
- Ольга Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Якщо сумніватися брати чи ні - беріть, сенсор працює на любой поверхні, гарне працює у двох режимів що 2.4 що блютуз, я використовую блютуз.
- Переваги:
- Гарний хват, працює зразу с коробки, не рве сенсор.
- Недоліки:
- Верхня кришка, під сумнівом скільки протримається.
- Ярослав І***
Дотепно ж ви рекомендуєте, а потім згадуєте про верхню кришку...
- Sviatoslavich B***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Незнаю як кому але мені дизайн такий подобається
- Переваги:
- Миша зручна, шустра, якісна, дизайн
- А.Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Миша чудова, відразу автоматично з радіо передавача підтягнуло офіційний софт.
- Переваги:
- Автоматично встановлює ПЗ, 2 типи підтримуваної батарейки, 2 режими роботи Blooetooth & Radio
Програмовані клавіші у двох режимах, стандарт і Hypershift, 14000 шалених dpi) - Недоліки:
- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Качество хорошее, хватит на год точно. Так как и все другие мыши Razer, работали год и больше и проблемы одни те же: Кнопка и Колесо прокрутки.
- Переваги:
- Razer
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
недоліки не зовсім недоліки, просто моменти, які потрібно врахувати перед покупкою. в комплекті йде АА батарейка, але, краще докупити ААА, бо з АА миша стає ще важче. дюрасел батарейки вистачило на 2 тижні (не вимикаючи підключення)
- Переваги:
- миша як миша
- Недоліки:
- трохи важкувата, великий розмір