- Богдан Б***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Дуже гострі пилка та ніж.Якісний метал.
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Чудовий мультитул на свої гроші! Кусачки ріжуть, ніж гострий. Не розхлябане, все тримається гідно.
- Переваги:
- Всі на цю ціну
- Недоліки:
- Відсутні ножиці
- Продавець StarLight
- Інна С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Покупала для своего ЗСУшника,качество просто супер,цена приятно радует,что такой качественный товар да за такую цену.со своими обязанностями справляется на все !!!
- Переваги:
- Качество
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Маю вже другий такий
Ціна та якість радують
Справляється зі всіма поставленими задачами- Переваги:
- Додаткові біти та зручний чохол
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Купувала на подарунок
- Андре О***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
За своі кошти-гідний товар
- Світлана Р***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Класний та якісний !
- Переваги:
- Всі
- Максим Ю***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Хороший мультитул
- Переваги:
- Качественно сделан
- Анатолій А***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Крутий
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Дуже зручний та функціональний.
- Недоліки:
- не виявив
- Продавець StarLight
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Все сподобалось
Товар якісний, доставка швидка
Купувала хлопцю на др, йому мультитул зайшов
Дякуємо)- Продавець StarLight
- Карина Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Крутий мультитул, все саме необхідне тут є. Чудова збірка. Рекомендую!
- Ілля Д***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Відмінна якість!