Відгуки покупців про Пляшка для олії з дозатором SmartUs міні олійниця розпилювач із нержавіючої сталі 200 мл ємність для зручного розподілу олії та оцту

Оцінка користувачів 4.48/5
  • Олександр Р***

Працює

• Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Дмитро С***

Гарний розпилювач,зручний

Переваги:
    Зручний
    Недоліки:
    Поки що немає
    • Продавець  JuliShop

• Сергій Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: A&A Home. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий

Удобное и компактное устройство. Сильно уменьшает расход масла, при приготовлении блюд :)

Переваги:
    Удобный распылитель за свои деньги
    Недоліки:
    Пока не обнаружил
  • Ігор К***
    Відгук від покупця. Продавець: A&A Home. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий

Гарний товар. Швидко доставили.

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий

Коласна річ, брав по рекомендаціям знайомих. Запакован продукт на відмінно, швидка доставка.

• Сергій Щ***

швидко доставили, все чудово

Переваги:
    дуже зручне користування
    • Продавець  JuliShop

• Віталій А***

Усім привіт!
    Був би зручним, як би не злітав кожух під час натискання

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Злітає кожух з пляшки розпилювача
  • Анатолій Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий

Досить непоганий розпилювач за свої гроші. Також ще дякую магазину, поставили додатковий подаруночок :)

• Марина
    Відгук від покупця. Продавець: A&A Home. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий

Гарний розпилювач, але через високу в’язкість олії він розбризкує її тонким струменем, а не хмарою. Для рівномірного покриття сковорідки це цілком зручно, головне — натискати різко

Переваги:
    Зручно
  • Віталій А***

Усе гаразд! Дякую!

Переваги:
    Сервіс та якість відповідають очікуванням
    Недоліки:
    Жодних
  • Виктория М***
    Відгук від покупця. Продавець: ПотрібноШоп. Об'єм: 200 мл

Даже гарний розпилювач та приємний продавець, швидка відправка і якісна упаковка

• Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий
    Недоліки:
    розвалився при першому ж натисканні
    • Продавець  FlashShop

Доброго дня! Нам щиро прикро, що у вас склалося таке враження від товару. Шкода, що про ситуацію ви повідомили лише зараз, адже з моменту покупки минуло багато часу. Сподіваємося, що наступні покупки принесуть вам лише позитивні враження.

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий

Розпилювач працює добре. Уксус та лимонний сік розпилює 'хмаринкою', олію, звісно, більш концентровано.

• Кирило Г***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий

Трохи намучався з початковою зборкою, але я к зробив, то нарікань нема

• Ірина

Гарний, виконує свої функції

• Анатолій
    Відгук від покупця. Продавець: A&A Home. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий

Має хороший дизайн і виглядає доволі якісно. Вже спробували в роботі - сік чудово працює. Єдине побоювання - олія все ж таки продукт , який має густину більшу за воду, тому треба уважно слідкувати яку саме олію заливати та періодично промивати гарячою водою

Переваги:
    Великий об'єм
    Недоліки:
    Поки не виявлено
  • Михайло С***

Привезли бракований

Переваги:
    Не встиг знайти
    Недоліки:
    Зламався при першому знайомстві
    • Михайло С***

В цей же день звʼязалися зі мною та повернули кошти. Дякую!

• Продавець  JuliShop

Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро шкода, що товар не повністю виправдав ваші очікування, адже розуміємо, що враження від використання можуть бути різними.
      Ваш відгук є важливим і буде корисним для інших покупців. Сподіваємося, що ви залишилися задоволені нашим сервісом на 100% та що ситуацію вдалося швидко вирішити. Будемо раді бачити вас знову — чекаємо на вас за наступними покупками!

• Наталія П***
    Відгук від покупця. Продавець: TopFinds. Об'єм: 200 мл

Товар не сподобався.Бризгає дуже погано

• Лариса
    Відгук від покупця. Продавець: TopFinds. Об'єм: 200 мл

Дякую, уже користуюсь для мільтипечі

Переваги:
    Швидко і без зайвої олії
  • Володимир Б***
    Відгук від покупця. Продавець: A&A Home. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий

Для оливкової олії не підійшов, не розпиляє а просто «плює». Можливо для менш густої олії підійде. Води розпилює чудово.

• Костянтин
    Відгук від покупця. Продавець: A&A Home. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий

Отримав, свої функції виконує. Претензій до якості немає

• Прокопчук В***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий

не рекомендую тому як сам металевий кожух не зафіксований і при закручувані крутиться навколо осі і закриває отвір для розпилу олії. Не купуйтеи .

Переваги:
    Недоліки:
    розібралась в руці через 14 перестала працювати
    • Продавець  FlashShop

Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що цей товар залишив у вас не найкраще враження. Водночас зазначимо, що він отримав багато позитивних відгуків від інших покупців, і шкода, що ви повідомили про проблему лише зараз.
      Сподіваємося, що ваші наступні покупки принесуть вам більше задоволення — у нашому магазині ви знайдете чимало цікавих товарів для себе та близьких.

• Євгеній Г***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий

Дуже задоволений цим придбанням!
    Продавець швидко відповідає, приємний в спілкуванні, буду вас рекомендувати друзям та знайомим! Дякую

• Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Екатерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: A&A Home. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий

Хороший распылитель, действительно распыляет, не течёт. Товаром довольна!

• Ірина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий

Все супер. Швидка доставка, гарне пакування і функціональний розпилювач

Переваги:
    Економія олії
    Недоліки:
    Не побачила
    • Продавець  JuliShop

• Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: A&A Home. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий

Продавець надійний, товар якісний. Все швидко, чітко, без зволікань. Рекомендую!

Переваги:
    Ціна.Якість товару.
    Недоліки:
    Немае
  • Ірина С***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий

Давно мріяла про цю корисну дрібничку на кухню. Особливо порадував комплімент від відправника!Суми респект! Як то кажуть рибалка рибалку бачить здалеку.Підсвітка зараз в топі. Дякую.

Переваги:
    Вибрала саме цей скляний контейнер. Ціна- якість відповідні.
    Недоліки:
    Поки що немає.
    • Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!

• Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий

При натисканні на кнопку, пластиковий корпус відʼєднується

• Продавець  FlashShop

Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро шкода, що товар не повністю виправдав ваші очікування, адже розуміємо, що вимоги та враження від використання можуть бути різними.
      Ваш відгук є важливим і стане у пригоді іншим покупцям. Сподіваємося, що наступні покупки принесуть вам лише позитивні емоції.

• Наталія Ч***

Товар відмінний. Швидка доставка. Дякую

• Продавець  FlashShop

Добрий день! Щиро дякуємо вам за чудовий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що знайдете для себе багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба та чудового настрою!

• Максим П***

все чудово

• Вадим Л***
    Відгук від покупця. Продавець: A&A Home. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий

Замовлення доставлено швидко. Товар якісний. Все влаштовує. Рекомендую.

Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий

При повторном заказе аналогичного товара...

Скорректировать предыдущий отзыв не представляется возможным, но написать новый и оценить по достоинству товар, немного разочаровавший в самом начале, это пожалуйста.

Попробовал, с уксусом - работает не очень, попадает воздух, немного пенится.
    Но масло льна, - распыливает, как ошалевший. Такое я встречал только при принятии душа :)
    Спасибо продавцу JuliShop, что делает наш быт вкуснее :)

Переваги:
    Работает не смторя ни на что.
    • Продавець  JuliShop

Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Жанна М***
    Відгук від покупця. Продавець: A&A Home. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий

Розпилювач якісний, зручний, працює гарно!
    Дякую

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Не має
  • Максим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий

Зламалася одразу, налив масла, закрутив і відламалася верхня частина ємності, хоча вона і скляна

Переваги:
    Не довелося скористатись
    Недоліки:
    Неякісний товар, довга доставка
  • Дмитрий У***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий

При повторном заказе аналогичного товара прибыл другой и в другой упаковке. Вместо распылителей с квадратной металлической кнопкой и металличским корпусом крышки прибыли два распылителя с пластиковой крышкой и круглой кнопкой (на фото с упаковки должен быть квадрат и металл).
    Ощущается тяжелое нажатие на круглую пластиковую кнопку.

Переваги:
    Цена. Быстрая доставка.
    Недоліки:
    Другой (отличный от первого заказа) товар при повторе аналогичного заказа.
    • Продавець  JuliShop

Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий

Хорошо распыляет рафинированное масло. Нерафинированное, хранимое в холодильнике, бьет струей.

Переваги:
    Металлическая оконтовка крышки и удобная квадратная мет.кнопка, умеренное усилие нажатия
    • Продавець  JuliShop

Добрий день! Щиро дякуємо вам за теплий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — впевнені, серед них ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба, добра та чудового настрою!