- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий
Працює
- Продавець FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий
Гарний розпилювач,зручний
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- Поки що немає
- Продавець JuliShop
- Сергій Ж***Відгук від покупця. Продавець: A&A Home. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий
Удобное и компактное устройство. Сильно уменьшает расход масла, при приготовлении блюд :)
- Переваги:
- Удобный распылитель за свои деньги
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: A&A Home. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий
Гарний товар. Швидко доставили.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий
Коласна річ, брав по рекомендаціям знайомих. Запакован продукт на відмінно, швидка доставка.
- Продавець JuliShop
- Сергій Щ***Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий
швидко доставили, все чудово
- Переваги:
- дуже зручне користування
- Продавець JuliShop
- Віталій А***Відгук від покупця. Продавець: A&A Home. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий
Усім привіт!
Був би зручним, як би не злітав кожух під час натискання- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Злітає кожух з пляшки розпилювача
- Анатолій Ц***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий
Досить непоганий розпилювач за свої гроші. Також ще дякую магазину, поставили додатковий подаруночок :)
- Продавець FlashShop
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: A&A Home. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий
Гарний розпилювач, але через високу в’язкість олії він розбризкує її тонким струменем, а не хмарою. Для рівномірного покриття сковорідки це цілком зручно, головне — натискати різко
- Переваги:
- Зручно
Усе гаразд! Дякую!
- Переваги:
- Сервіс та якість відповідають очікуванням
- Недоліки:
- Жодних
- Виктория М***Відгук від покупця. Продавець: ПотрібноШоп. Об'єм: 200 мл
Даже гарний розпилювач та приємний продавець, швидка відправка і якісна упаковка
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий
- Недоліки:
- розвалився при першому ж натисканні
- Продавець FlashShop
Доброго дня! Нам щиро прикро, що у вас склалося таке враження від товару. Шкода, що про ситуацію ви повідомили лише зараз, адже з моменту покупки минуло багато часу. Сподіваємося, що наступні покупки принесуть вам лише позитивні враження.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий
Розпилювач працює добре. Уксус та лимонний сік розпилює 'хмаринкою', олію, звісно, більш концентровано.
- Продавець FlashShop
- Кирило Г***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий
Трохи намучався з початковою зборкою, але я к зробив, то нарікань нема
- Продавець FlashShop
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: A&A Home. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий
Гарний, виконує свої функції
- АнатолійВідгук від покупця. Продавець: A&A Home. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий
Має хороший дизайн і виглядає доволі якісно. Вже спробували в роботі - сік чудово працює. Єдине побоювання - олія все ж таки продукт , який має густину більшу за воду, тому треба уважно слідкувати яку саме олію заливати та періодично промивати гарячою водою
- Переваги:
- Великий об'єм
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Михайло С***Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий
Привезли бракований
- Переваги:
- Не встиг знайти
- Недоліки:
- Зламався при першому знайомстві
- Михайло С***
В цей же день звʼязалися зі мною та повернули кошти. Дякую!
- Продавець JuliShop
Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро шкода, що товар не повністю виправдав ваші очікування, адже розуміємо, що враження від використання можуть бути різними.
Ваш відгук є важливим і буде корисним для інших покупців. Сподіваємося, що ви залишилися задоволені нашим сервісом на 100% та що ситуацію вдалося швидко вирішити. Будемо раді бачити вас знову — чекаємо на вас за наступними покупками!
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: TopFinds. Об'єм: 200 мл
Товар не сподобався.Бризгає дуже погано
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: TopFinds. Об'єм: 200 мл
Дякую, уже користуюсь для мільтипечі
- Переваги:
- Швидко і без зайвої олії
- Недоліки:
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: A&A Home. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий
Для оливкової олії не підійшов, не розпиляє а просто «плює». Можливо для менш густої олії підійде. Води розпилює чудово.
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: A&A Home. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий
Отримав, свої функції виконує. Претензій до якості немає
- Прокопчук В***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий
не рекомендую тому як сам металевий кожух не зафіксований і при закручувані крутиться навколо осі і закриває отвір для розпилу олії. Не купуйтеи .
- Переваги:
- Недоліки:
- розібралась в руці через 14 перестала працювати
- Продавець FlashShop
Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що цей товар залишив у вас не найкраще враження. Водночас зазначимо, що він отримав багато позитивних відгуків від інших покупців, і шкода, що ви повідомили про проблему лише зараз.
Сподіваємося, що ваші наступні покупки принесуть вам більше задоволення — у нашому магазині ви знайдете чимало цікавих товарів для себе та близьких.
- Євгеній Г***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий
Дуже задоволений цим придбанням!
Продавець швидко відповідає, приємний в спілкуванні, буду вас рекомендувати друзям та знайомим! Дякую- Продавець FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: A&A Home. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий
Хороший распылитель, действительно распыляет, не течёт. Товаром довольна!
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий
Все супер. Швидка доставка, гарне пакування і функціональний розпилювач
- Переваги:
- Економія олії
- Недоліки:
- Не побачила
- Продавець JuliShop
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: A&A Home. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий
Продавець надійний, товар якісний. Все швидко, чітко, без зволікань. Рекомендую!
- Переваги:
- Ціна.Якість товару.
- Недоліки:
- Немае
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий
Давно мріяла про цю корисну дрібничку на кухню. Особливо порадував комплімент від відправника!Суми респект! Як то кажуть рибалка рибалку бачить здалеку.Підсвітка зараз в топі. Дякую.
- Переваги:
- Вибрала саме цей скляний контейнер. Ціна- якість відповідні.
- Недоліки:
- Поки що немає.
- Продавець FlashShop
Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий
При натисканні на кнопку, пластиковий корпус відʼєднується
- Продавець FlashShop
Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро шкода, що товар не повністю виправдав ваші очікування, адже розуміємо, що вимоги та враження від використання можуть бути різними.
Ваш відгук є важливим і стане у пригоді іншим покупцям. Сподіваємося, що наступні покупки принесуть вам лише позитивні емоції.
- Наталія Ч***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий
Товар відмінний. Швидка доставка. Дякую
- Продавець FlashShop
Добрий день! Щиро дякуємо вам за чудовий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що знайдете для себе багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба та чудового настрою!
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: A&A Home. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий
все чудово
- Вадим Л***Відгук від покупця. Продавець: A&A Home. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий
Замовлення доставлено швидко. Товар якісний. Все влаштовує. Рекомендую.
- Дмитрий У***Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий
При повторном заказе аналогичного товара...
Скорректировать предыдущий отзыв не представляется возможным, но написать новый и оценить по достоинству товар, немного разочаровавший в самом начале, это пожалуйста.
Попробовал, с уксусом - работает не очень, попадает воздух, немного пенится.
Но масло льна, - распыливает, как ошалевший. Такое я встречал только при принятии душа :)
Спасибо продавцу JuliShop, что делает наш быт вкуснее :)- Переваги:
- Работает не смторя ни на что.
- Продавець JuliShop
Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Жанна М***Відгук від покупця. Продавець: A&A Home. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий
Розпилювач якісний, зручний, працює гарно!
Дякую- Переваги:
- Недоліки:
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Об'єм: 200 мл. Колір: Прозорий/Сірий
Зламалася одразу, налив масла, закрутив і відламалася верхня частина ємності, хоча вона і скляна
- Переваги:
- Не довелося скористатись
- Недоліки:
- Неякісний товар, довга доставка
При повторном заказе аналогичного товара прибыл другой и в другой упаковке. Вместо распылителей с квадратной металлической кнопкой и металличским корпусом крышки прибыли два распылителя с пластиковой крышкой и круглой кнопкой (на фото с упаковки должен быть квадрат и металл).
Ощущается тяжелое нажатие на круглую пластиковую кнопку.- Переваги:
- Цена. Быстрая доставка.
- Недоліки:
- Другой (отличный от первого заказа) товар при повторе аналогичного заказа.
- Продавець JuliShop
Хорошо распыляет рафинированное масло. Нерафинированное, хранимое в холодильнике, бьет струей.
- Переваги:
- Металлическая оконтовка крышки и удобная квадратная мет.кнопка, умеренное усилие нажатия
- Продавець JuliShop
Добрий день! Щиро дякуємо вам за теплий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — впевнені, серед них ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба, добра та чудового настрою!