- Степан Б***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Білий з червоним
Круті кейкапи, приємні на дотик. Налізли на оригінальні зверху, бо без них було не дуже зафіксовано. Швидка доставка, приємна ціна
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Трошки завеликі якщо надягати на «голий» стік
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Ігор Ш***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Червоний
Дуже зручні накладки на стіки. І виглядають прикольно. Дякую за швидку доставку.
- Переваги:
- Яскравий вигляд
- Ігор П***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Червоний
Якісно зроблені, виглядають стильно.
Брав на геймпад для ПС5, на оригінальні гумки зі стіків не зміг вдягнути, треба було їх знімати. Сидять ніби добре- Переваги:
- Стильні
- Продавець Pristavkin Dim
- Дима З*** ЗаваринВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Червоний
Дуже сподобалось
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Червоний
Сподобалися. Стильні. І тактильно приємні.
- Галина С***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Червоний
- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Червоний
Дуже яскраві та якісні накладки. Не ковзають і не заважають.
- Переваги:
- Якість, зручність
- Продавець Pristavkin Dim
- Ярослав Ш***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Білий з червоним
Кайфові накладки)))
- Заварін Л***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний
Круть
- Продавець Pristavkin Dim
- Костюк О***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Білий з червоним
Купував накладки на стіки, все дуже сподобалось. Якість супер, добре сидять, не злітають і реально зручніше грати, пальці не ковзають. Продавець швидко відправив замовлення, все прийшло акуратно запаковане. Покупкою задоволений, магазин однозначно рекомендую!)
- Переваги:
- швидка доставка
- Недоліки:
- нема
- Продавець Pristavkin Dim
- Назар Ш***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Білий з червоним
Маст-хев для кокаколіка!
- Переваги:
- Ребристі (як кришка кока-коли на склі) що надає точніший контроль та дуже приємні відчуття. Мінімалістичні, сіли як рідні.
- Недоліки:
- В комплекті не йде бутилка кока-коли :D
- Продавець Pristavkin Dim
- Маргарита К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний з червоним
Все чудово! Виглядають навіть краще ніж на фото
- Переваги:
- Все добре
- Продавець Pristavkin Dim
- Вячеслав Б***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний з червоним
Рекомендую
- Єгор К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Червоний
дуже красиві накладки, ідеально підійшли до xbos siries контролера
- Переваги:
- ціна
- Продавець Pristavkin Dim