- Стелла В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Не витримала навіть одного тренування , регулювання з одного боку розлетілось в друзьки через 5 хв, кріплення чорні теж в кінці тренування розлетілися по площадці;
Тому ось такі справи)
Представник постачальникаДобрий день! Нам щиро прикро, що скакалка підвела вас на першому ж тренуванні. Ми стежимо за якістю EasyFit, тому цей випадок є прикрим винятком. Будь ласка, зверніться до техпідтримки Rozetka для заміни або повернення.
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
Все супер
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за відгук.
- Роман Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
Скакаю як заець
- ЛізаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
Якісна скакалка за свою ціну,рекомндую!
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за відгук!
- Лілія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
Скакалка звичайна, набагато крвща, ніж була у мене в дитинстві у кінці 70-х. Ручки зручні, тоненькі, але не сковзять. Довжина регулюється, правда неяснр, куди подіти зайву довжину. Відрізати, чи що ? Тільки розпакувала, зразу відвалився пластмасовий пимптик на кінці тросу, але і назад зразу одягнувся. Загалом покупкою задоволена.
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
Супер скакалка для інтенсивних тренувань!
Беру вже не перший товар від EasyFit — скакалка виправдала очікування. Легка, швидка, обертається плавно без залипань. Сталевий трос справді витримує навантаження, і що круто — довжину легко підлаштувати під себе.
- МикитаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
Скакалка легка та швидка, трос міцний і не плутається. Регулювання довжини працює відмінно. Ідеальна для інтенсивних тренувань!
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
Легка, швидка, зручна в руці. Довжина регулюється просто, трос міцний. Ідеально для кросфіту та кардіо. За свою ціну — топ!
- Роман Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
свою функцію виконує,що ще треба
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук
- Фильченкова Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Ще навіть не використовувала, лише довжину регулювала вже зломалася. Якість не просто погана, а дуууже погана. в мусорці
- Переваги:
- Недоліки:
- вона сама і є недолік
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
Шкода чути, що ви зіткнулися з такою ситуацією.
- Альона Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
Чудова скакалка для кардіо та кросфіт-тренувань. Трос зі сталевим обплетенням витримує інтенсивні навантаження, а регульована довжина дозволяє підлаштувати її під будь-який зріст. Ручки з нековзною поверхнею зручні в руці. За таку ціну — відмінний вибір для домашніх тренувань.
- Олег Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
Гарна, зручна (є можливість змінювати довжину), практична річ.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш зворотний зв’язок!
- Борис Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
Скакалка розчарувала та рознервувала.
-По перше регулювання довжини скакалки не продумане і здійснюється болтиками під викрутку, що є незручно і якщо їх добре не затягнути то стопори при скаканні вилітають далеко в траву (як відбулось в мене) і тепер замість стопора - гудз, який періодично розвязується. Не говорячи вже про ковпачки які вилітають одразу.
- По друге при вдарянні об землю трос відбивається та зачіпає за ноги. Тобто скакалка розрахована на швидке обертання і точну довжину щоб пролітаючи знизу трос не торкався землі і був добре натягнутий за рахунок відцентрової сили. Не знаю може я предираюсь, але як на мене звичайна класична скакалка на шнурку для мене підходить більше.- Переваги:
- Можливо призначена для людей які вправно та дуже швидко скачуть. Низька ціна.
- Недоліки:
- Не продумана система регулювання довжини, потрібно для цього викрутка щоб добре затягнути болтики. Вилітають ковпачки для тросу та стопери.
Представник постачальникаДоброго дня!
Шкода, що використання скакалки викликало незручності. Модель Speed Cable Rope розроблена спеціально для швидкісного скакання, тому має тонкий сталевий трос і потребує точного регулювання довжини, яке дійсно фіксується болтами. Це забезпечує надійність при високих обертах, але потребує інструменту для налаштування.
Радимо після регулювання додатково фіксувати стопори та перевіряти затяжку перед тренуванням, особливо на вулиці.
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
При первом использовании сразу же оборвалась
- Недоліки:
- Оборвалась
Представник постачальникаДоброго дня! Рекомендуємо звернутися до служби підтримки Розетка.
- Степан Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
Все подобається !)
Представник постачальникаДоброго дня ! Дякуємо за Ваш відгук!
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
Скакалка нормальної якості, легенька та зручна. Був відсутній один ковпачок на тросі.
- Недоліки:
- Відсутній один ковпачок на тросі
Представник постачальникаДоброго дня ! Дякуємо за Ваш відгук!
- НікітаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
очень легкая, приятная цена
- Євгеній Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Класна скакалка, та й ще за такі гроші, усе супер, і ще довжелезна
- Переваги:
- Якісь, дуже гарний пластик
- Недоліки:
- Не знайдено
- Єгор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
Чудовий вибір для тих кому набридло що шнурок закручується
Тут така проблема майже відсутня - ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
легка, універсальна
- Ліза Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
Скакалка супер і ціна приємна. Легенька, в руках майже не відчутна! Дуже сподобалося, що можна швидко відрегулювати довжину. Рекомендую
- Переваги:
- Зручна у використанні
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
В описі про товар краше дописати, що товар не для вулиці
Представник постачальникаДоброго дня, Світлано. Підкажіть, будь ласка, із товаром щось трапилося після використання на вулиці? Можливо маєте фото?
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
На свою ціну нормальна, але при першому використанні облетіла чорна обмотка…. Та ручка дуже хрупка, таке відчуття, шо ось ось трісне.
- Недоліки:
- Облітає чорна обмотка, хрупкі ручки
Представник постачальникаДоброго дня, Світлано. Дякуємо за ваш коментар. Стосовно ручок можемо надати коментар, що вони дійсно легенькі, ця модель вагою до 100 г.
Стосовно обмотки нам щиро прикро, що сталася подібна ситуація. Такий випадок трапився вперше і товар обов'язково буде перевірений. Зверніться, будь ласка, в службу підтримки Розетки для того аби зробити обмін або повернення товару.
- Данило Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
За свою ціну скакалка дуже хороша. Люди пишуть що боляче б'є, але ш це швидкісна скакалка вона буде боляче бити.
- Переваги:
- Швидка, зручна, міцна.
- Руслан Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
Після 10 місяців полет нормальний .вона як для мене краще ніж алюмінієва в якої за три місяці розлетілися підшипники
- Переваги:
- Проста як двері
- Недоліки:
- Потрібно трохи доробить до ідеалу
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
чудова скакалка за свою ціну!
- Переваги:
- все дрбре
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
Дуже легка як на мене, занадто тонкий трос, будьте готові скакати в кофті, бо в футболці можна нахлистати себе тим тросом по руках
- Переваги:
- Не відчув
- Недоліки:
- занадто тонкий та легкий трос
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитре!
Дуже прикро, що товар не виправдав Ваших сподівань.
Модель EasyFit Speed Cable Rope важить 100 г, що обов'язково прописали в характеристиці товару, а, отже, скакалка дійсно є легкою та немає додаткових обважнювачів в ручках.
Стосовно того, що скакалкою можна отримати пошкодження та тілі, то річ зовсім не у вазі та матеріалі виготовлення товару, а скоріш за все, що в техніці виконання стрибків. На жаль, будь-якою моделлю скакалки можна вдарятися, не дивлячись чи Ви новачок, чи вже досвідчений спортсмен.
Сподіваємось, що Вам вдасться освоїти стрибки на скакалці без завдання пошкоджень тілу.
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Якщо вдома немає кусачок, тоді вкоротити її не реально. Мені не звично що така легка і потрібно гарно крутити її щоб запустити процес. Боляче бʼє по ногах якщо промахнутися. В цілому може бути, але якби знала описане вище не взяла б.
Представник постачальникаДобрий день, Олено!
Дякуємо за те, що поділилися своїми враженнями від використання нашого товару. Хотіли б уточнити, що в описі зазначено, що трос скакалки виготовлений зі сталі та покритий захисним шаром. Враховуючи це, звичайними ножицями сталь перерізати важко, тому дійсно краще скористатися кусачками, які зможуть з цим впоратися.
Ручки скакалки зроблені з пластику і не мають додаткових обважнювачів всередині, завдяки чому вона легка і важить всього 100 г, що також зазначено в характеристиках товару.
Сподіваємось, що Вам вдасться успішно освоїти скакалку для подальших тренувань!
- Вікторія Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Чудова скакалка. Відповідає всім характеристикам вказаним на сайті. Повністю задоволена товаром.
- Переваги:
- Регулюється під зріст
- Иван Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
Добра
- Игорь З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
Дуже легка
Представник постачальникаДоброго дня. Вага скакалки відповідає прописаній в описі та характеристиках - 100 грамів. Якщо у Вас виникли питання з приводу товару Ви можете звернутись в технічну підтримку Розетки.
- Руслана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
Не поганка скакалка.
- Переваги:
- Зручні ручки
- Недоліки:
- Не можу відрегулювати під свій зріст
- Николай У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
За свою ціну чудова скакалка
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
Хороша, швидка, подобається
- Переваги:
- Недоліки:
- Невиявив
- Григорий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
За те деньги норм
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий + Чорний
Гарна, звичайна скакалка
- Переваги:
- Матеріали, ціна