- Антоніна П***Відгук від покупця. Продавець: Missis Sleep. Колір: Жовтогарячий. Розмір: L
Швидко доставили товар. Чудовий товар за таку ціну.
- Переваги:
- За рахунок липучок можна підлаштувати на вашого улюбленця по розміру
- Ліна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Розмір: XS
Здається таке в мене вперше. Сьогодні забрала накидку-жилетку. Прийшли додому поміряли на нашу дівчинку. Сіла ідеально. Я переживала, що мала буде, брали впритик. Але вона сіла відмінно. Красива, яскрава, зручна. Нам неймовірно сподобалась. Випробуємо на цьому тижні, як похолодає. Дякую дуже! Рекомендую.
- Переваги:
- Дуже зручно і швидко одягається. Липучки на шиї і грудці. Все. Хвилина і ми готові.
- Недоліки:
- Не виявила.
Добрий день, шановна Ліно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки-накидки Airy Vest та залишилися задоволені покупкою.
- Наталя П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Розмір: XL
Жилетка теплая, легкая, удобная, хорошее качество. Размер XXL подошел идеально. Собака не капризничала, как будто всю жизнь проходила в этой жилетке. Даже кажется, что ей самой очень нравится. Спасибо Розетке, быстро и качественно!
- Переваги:
- Легкая, теплая, удобная
- Недоліки:
- Не обнаружила
Добрий день, шановна Наталю! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки AiryVest та залишилися задоволені покупкою.
- Молдован О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Розмір: XL
Накидка отлічна, розмір регулюється липучками, на нашу дівчинку сів ідеально
Добрий день, шановна Ольго! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки-накидки AiryVest та залишилися задоволені покупкою.
- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий. Розмір: XS
Очень понравилась эта модель. Удобно, быстро одевать. Качественные липучки, ткань, по окантовке светоотражающая полоса, есть отверстие на спинке для поводка под шлейку. XS отлично подошла на стандартную чихуашку
- Переваги:
- Регулируется по фигуре собаки
- Недоліки:
Добрий день, шановна Ганно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки-накидки AiryVest та залишилися задоволені покупкою.
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий. Розмір: XXS
Шикарна, якісна жилетка для маленької біверочки. Розмір XXS ідеально підійшов для цуценя 5 місяців вагою 2.2 кг.
Жилетка легка, тепла, швидко вдягається і знімається. Собака вперше вдягала одяг і без жодних проблем і стресу.
Є можливість регулювати об'єм в шиї та корпусі собаки за рахунок липучок. Сподабався якісний пошив жилетки: чітко сидить на собаці, не перекручуєть, шви рівні, нитки не торчать, якісні липучки.- Переваги:
- Якість, легкість вдягання, тепла
- Недоліки:
- Не знайшла
Добрий день, шановна Світлано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки-накидки AiryVest та залишилися задоволені покупкою.
- Прокопенко Н***Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний. Розмір: M
Накидка супер якості, не марка , бруд можна просто протерти в все...
На мого собаню у якого довжина 42, об'єм 57, ідеально сів розмір М. Липучка дуже надійна , можна регулювати, при нормальному застібці липучки об'єм виходить 64! Але можна зробити і більше і менше. Враховуйте що липучка знаходиться на животі а не прям за передніми лапами де об'єм найбільший.- Переваги:
- Якість матеріалу
- Недоліки:
Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки-накидки AiryVest та залишилися задоволені покупкою.