- Павел В***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Якісні рукавички. Гарно пошиті.
- Переваги:
- Якісні рукавички. Гарно пошиті.
- Недоліки:
- Дуже холодні
- Продавець FlashShop
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобалася якість та пошиття рукавичок. Вони розроблені спеціально для зручної роботи з сенсорними екранами, тому іноді можуть відчуватися холоднішими у сильний мороз.
- Дмитро І***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Дуже довольний
- Продавець FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Не оправдали очікування.
- Переваги:
- Ніякі.
- Недоліки:
- Дуже тонкі.Холодно в них.
- Продавець FlashShop
Ми вдячні вам за відгук і час, який ви приділили нам.
Кожен відгук допомагає нам ставати кращими, удосконалювати асортимент нашого магазину та краще розуміти потреби наших покупців.
Запрошуємо вас переглянути інші товари в нашому магазині – у нас великий вибір продукції, серед якої ви зможете знайти щось для себе або обрати чудовий подарунок для рідних і близьких.
Будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!
- Наталя Р***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Зручні, дійсно в них все працює і в мороз не треба знімати рукавички, щоб комусь відповісти, та й поки будеш відповідати, то руки померзнуть. Матеріал якісний, приємний до тіла і головне тепленькі)
- Переваги:
- дійсно працює і руки не мерзнуть
- Продавець FlashShop
Добрий день, Наталя! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Анастасія Ч***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
дякую все супер
- Переваги:
- швидка доставка , качество
- Продавець FlashShop
Добрий день, Анастасіє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Супер !! Син задоволений ) Швидко спрацьовує на екрані , прошито все дійсно доволі практично ,нічого не торчить.
- Переваги:
- Якість та ціна
- Продавець FlashShop
Добрий день, Олено! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Хороша якість і швидка доставка
- Переваги:
- Відмінна якість за цю ціну
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець FlashShop
Добрий день, Олександре! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!