Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Зимові рукавички чоловічі рукавички спортивні флісові з тачскрином для сенсорних телефонів розмір XL BRS Black

Оцінка користувачів 4.33/5
  • Павло П***

• Відповідність фото

Якщо шукаєте теплі, зручні, стильні рукавички, в яких можна користуватися телефоном беріть BRS Black, не помилитесь!

• Варченко А***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Розмір: XL. Колір: Чорний

Шановний продавець StarLight, а не хотіли б хоча б щось відповісти на порередній допис?
    Як позитивний відгук, то усім відповіді є, а як критика, то мовчимо?
    Хоча б вибачились за таку якість..

Недоліки:
    З‘явилася дірка на пальці вже на другий день, а продавець робить вигляд, що все ок.
    • Продавець  StarLight

Доброго дня! На товар є термін обміну/повернення в 14-ь днів з моменту отримання товару та якщо вже на другий день Вами було виявлено брак - Вам потрібно було не залишати відгук, а звернутися до нас напряму повідомивши зазначену інформацію, щоб ми відправили заміну товару за наш рахунок. Зазвичай це відбувається саме так! Ми не фіксуємо від Вас звернень. Тому радимо Вам на майбутне в подібних випадках звертатися напряму до продавця через розділ "Мої замовлення". Дякуємо за попередній відгук, приносимо вибачення за незручності та бажаємо гарного дня!

• Варченко А***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Розмір: XL. Колір: Чорний

Поносив ці рукавиці рівно один день і вже дірка на пальці.
    У звичайному режимі, нічого надзвиачйного з ними не робив.
    Тому висновок щодо якості цих рукавиць можете зробити скмостійно

Переваги:
    Досить теплі.
    Недоліки:
    Неякісно пошиті, порвалися на другий день експлуатації.
    • Продавець  StarLight

Доброго дня!

Дякуємо за Ваш відгук.

Нам шкода, що у Вас виник такий досвід використання. Подібна ситуація не є типовою, оскільки рукавички розраховані на щоденне носіння в стандартних умовах.

На жаль, на даний момент термін обміну/повернення вже минув. Водночас дякуємо Вам за зворотний зв’язок — ми обов’язково врахуємо його та додатково перевіримо якість партії товару.

Якщо у Вас залишилися питання — будемо раді допомогти у приватних повідомленнях.

Дякуємо!

• Людмила В***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Розмір: XL. Колір: Чорний

Дякую! Зима стала тепліша.

Переваги:
    Зручні.

• Андрей К***

Норм

• Артем М***

Top

• Ганна С***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Розмір: XXL. Колір: Чорний

Теплі, нормально сшиті, але маломірять. XXL на середню чоловічу руку.

• Осипчук Л***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Розмір: L. Колір: Чорний

Замовляли чорні рукавиці із тачскріном синові на подарунок. Прийшли рукавиці сірого кольору, що не реагують на сенсор. Тому продавця не рекомендую. Товар не відповідає опису та вказаним характеристика. Фото рукавиць додаю.

Переваги:
    Можливо будуть теплі ще не тестували
    Недоліки:
    Не відповідають характеристикам
    • Продавець  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок та перепрошуємо за незручності через пересорт товару на складі.

• Юлія З***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Розмір: XXL. Колір: Чорний

Чудові рукавички , не продувають , тепленькі ) чоловіку сподобались !
    Розмір підійшов

Переваги:
    Чудові за приємною ціною

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Розмір: XL. Колір: Чорний

Дуже гарні рукавички,я не очікувала. Легкі,зручні. Я дуже задоволена.

Переваги:
    Ціна та якість

• Марина К***

• Відповідність фото

Зручні та теплі рукавиці, замовляла чоловіку, але залишила собі. Дуже задоволена покупкою. Дякую.

• Василий Р***

Розмір XL насправді M
    Брав дві пари , одну з них з розривами.

• Василий Р***

Продавець надіслав за свій рахунок нову пару , замість надірваной.
      Але розмір всеж таки не відповідає заявленому .

• Продавець  StarLight

Питання було вирішено шляхом відправки заміни товару за наш рахунок. Розмір заявленому відповіда. Ще раз приносимо вибачення за незручності через заводський брак/дефект товару.

• Денис
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Розмір: XL. Колір: Чорний

Брав XL, виявилися замалі, реально на жіночу руку, вузькі і пальці короткі. Сенсорна вставка тільки на вказівному пальці, а на великому (як на фото) - нема. На перший погляд недовговічні. Не схожі на фабричний китай...

• Продавець  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Денисе.

• Софія П***

• Відповідність фото

Хороші рукавички! Дуже теплі!

• Анастасія К***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Розмір: XL. Колір: Чорний

Брала чоловіку, йому сподобалися, по розміру нормальні. Товар і продавця рекомендую.

• Миша Т***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Розмір: XL. Колір: Чорний

Якість відмінна! Зручні та теплі перчатки.

• Евіліна К***

• Відповідність фото

Якість хороша, перчатки зручні та теплі, екран телефону реагує.