Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Шланг для поливу PrimoFlex 1/2" 30м -20°- +65° - 2.645-248.0 KAERCHER

Оцінка користувачів 4.44/5
  • Віктор Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"

Файний шланг. До цього був зелений, тришаровий, не кархер. Пишуть що перегинається і форму не тримає. Неправда це. Без тиску води в шланзі хіба стальна труба не перегнеться. Просто пильнуйте і прослужить довгі роки.

Переваги:
    Якість.
    Недоліки:
    Не виявлено.
    • Представник бренду

дякуємо Вам за відгук!

• Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 50. Діаметр: 1/2"

Шланг хороший, но где-то читала в отзывах, что он не перегибается...то вранье)
    Посмотрим сколько прослужит, т.к.дают гарантию на официальном сайте больше 10 лет...

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Ищем)
  • Васильченко С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 25. Діаметр: 3/4"

Отличный шланг.

Переваги:
    Шланг - бомба. Рекомендую всем.
    Недоліки:
    Немного дороговат. Но лучше переплатить, чем потом жалеть о неудачной покупке более дешевого шланга.
  • Сергей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 50. Діаметр: 3/4"

Шланг супер.

Переваги:
    Не перегибается, эластичный.
    Недоліки:
    Соседи завидуют.
  • Самольянов Д***

Я брал на розетке в 2015 году,то покупкой доволен,есть минусы но в целом лучше чем на базарах каждый год по 10гр м.п брать

Переваги:
    На свои деньги хорош
  • Андрій Ф***

Надійний армований шланг

Переваги:
    Надійний шланг, не прозорий
    Недоліки:
    не помітив
  • Pit S***
    Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 50. Діаметр: 3/4"

50 метров качества!, лучший шланг из всех виденных за всю жизнь...

Переваги:
    Все
    Недоліки:
    Нету
  • Роман Б***

Користуюсь шлангой цієї фірми вже більше п'яти років,ціле літо лежить на сонці і нічого тріщин не видно і ніде не пропускає.

Переваги:
    Якість
  • Дмитро

Користуюсь сьомий рік!!! Товар якісний...

Переваги:
    Якість
    • Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук.

• Денис Б***

Отличный шланг всем советую

Переваги:
    Прочность качество

Дякуємо Вам за відгук!

• Анна

#мояраспаковка
    Хороший шланг для полива. Качественный, гарантия 10 лет, не перекручивается при эксплуатации.

Переваги:
    Надёжный, качественный, не перекручивается
  • Владислав
    Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"

Купував близько 10 років тому. Нещодавно придбав ще, оскільки за якістю набагато випереджає усі базарні зразки.

Переваги:
    Надзвичайна якість
    Недоліки:
    Не помічено
  • Яна
    Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 50. Діаметр: 3/4"

Это лучший шланг из всех которые у нас были на даче, идеальный по качеству

• Юлия П***
    Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"

Пользуюсь шлангом уже 4 года. Летом лежит на солнце постоянно. Не деформируется, не раздувается, не лопает. Качество очень классное. Хочу заказать еще один такой.

Переваги:
    Качество, цена
    Недоліки:
    нету
  • Александр С*** Давиденко

Шланг в саду прослужит не менее 12 лет.

• Параска К***

Отримала сьогодні шланг,вже після оплати побачила що товар без упаковки..Обично його пакують в плівку,а це нічого немає.На вигляд наче без ушкоджень,але хто зняв упаковку з нього і чому...Не хотіла брати,але в говорили..сказали що гарантія 12 днів і за цей час я зможу повернути і забрати кошти якщо буде якийсь дефект

Переваги:
    Ще не знаю не використовувала ще
    Недоліки:
    Немає упаковки
    • Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки.

• Сергій М***

На вигляд надійний, але Cellfast 1/2 трішки більшого діаметру.

• Представник бренду

Вітаю, дякуємо за відгук.

• Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 30. Діаметр: 1/2"

Якість на рівні, нарікань немає, покупкою задоволений.

• Представник бренду

Вдячні вам за відгук.Дякуємо,що обрали нас.

• Юра Б***

Хороша якість

Переваги:
    Якість
  • Андрій Л***

Користуємось місяць, як раз стояв на спеці цілий серпень, в інструкції вказано до +30 витримує сам шланг, накривали рушником ))) проте слугує ідеально, гнучкий, думаю і на морози без проблем

• Андрей Б***

Рекомендую

• Ростислав Ш***

Класний,якісний шланг

Переваги:
    Якість
  • Алексей Б***

Хороший шланг для полива.

• Камінський Д***

Шланг брав по акції, якість виконання сподобалася, рекомендую!

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Не побачив
  • Евгений С***
    Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"

Я брал мне понравилось дешевле чем на рынке

• Игорь А***

Очень хорошо качества, мы не жалеем о потраченных средствах, удобно и практично.

• Сергей С***
    Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"

не пожалейте денег. такой шланг вам прослужит кучу лет. хотя такие деньги за 20 метров такого шланга это сущие копейки. однозначно рекомендую

Переваги:
    один плюс
  • гудимова с***

Особенно удобен при поливе газона-не сминает траву

Переваги:
    Легкий, компактный, не скручивается при поливе
  • Євген

Хороший, крепкий, пилотный шланг
    Больше не знаю что можно ещё написать о нём

Переваги:
    Длина
  • Леся Р***

#моєрозпакування
    Якісний шланг. Дуже зручний у користуванні.

Переваги:
    Хороша якість
    • Олександр С***

Вітаю.
      На погружний насос в колодязь підійде

Дякуємо за ваш відгук.

• Ростик Ш***

Хороший шланг на перший погляд.Свою роботу виконує,як і любий інчий))А там час покаже

• Константин К***

Хороший шланг, но очень тоненький, пришлось вернуть. Проблем с возвратом не было - спасибо Розетке.

• Юрий С***

Пользуюсь месяц для дома то что нужно не скручивается не перегибаеться.

Переваги:
    Не перекручивается . Цена качество.
    Недоліки:
    Пока нету.
  • Алексей

пользуюсь около года. использую для подключения от скважины к автомойке и для полива огорода. давление в 5 бар держит и не расширяется. отличный шланг.

Переваги:
    быстро востанавливает форму от зжатий
    Недоліки:
    не увидел
  • Всеволод Ч***

Це як Мерседес серед шлангів. Якісна шланга, але трошки ціна кусається.

Переваги:
    Якість

Доброго дня.
      Дякуємо, що обрали нас. Дякуємо за позитивний відгук на наш продукт, нам важливо знати Вашу думку!

• Олександр Б***

Який мерседес , максимум жигуль....

Вітаю,дякуємо за відгук.

• Сергій

Використовую для мийки високого тиску, не дується, не розтягується, не гнеться

Переваги:
    Якісний
    Недоліки:
    Не знайшов