- Віктор Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Файний шланг. До цього був зелений, тришаровий, не кархер. Пишуть що перегинається і форму не тримає. Неправда це. Без тиску води в шланзі хіба стальна труба не перегнеться. Просто пильнуйте і прослужить довгі роки.
- Переваги:
- Якість.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Представник бренду
дякуємо Вам за відгук!
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 50. Діаметр: 1/2"
Шланг хороший, но где-то читала в отзывах, что он не перегибается...то вранье)
Посмотрим сколько прослужит, т.к.дают гарантию на официальном сайте больше 10 лет...- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Ищем)
- Васильченко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 25. Діаметр: 3/4"
Отличный шланг.
- Переваги:
- Шланг - бомба. Рекомендую всем.
- Недоліки:
- Немного дороговат. Но лучше переплатить, чем потом жалеть о неудачной покупке более дешевого шланга.
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 50. Діаметр: 3/4"
Шланг супер.
- Переваги:
- Не перегибается, эластичный.
- Недоліки:
- Соседи завидуют.
- Самольянов Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Я брал на розетке в 2015 году,то покупкой доволен,есть минусы но в целом лучше чем на базарах каждый год по 10гр м.п брать
- Переваги:
- На свои деньги хорош
- Андрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 25. Діаметр: 3/4"
Надійний армований шланг
- Переваги:
- Надійний шланг, не прозорий
- Недоліки:
- не помітив
- Pit S***Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 50. Діаметр: 3/4"
50 метров качества!, лучший шланг из всех виденных за всю жизнь...
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Користуюсь шлангой цієї фірми вже більше п'яти років,ціле літо лежить на сонці і нічого тріщин не видно і ніде не пропускає.
- Недоліки:
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 50. Діаметр: 1/2"
Користуюсь сьомий рік!!! Товар якісний...
Дякуємо за ваш відгук.
- Денис Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 50. Діаметр: 3/4"
Отличный шланг всем советую
- Переваги:
- Прочность качество
Дякуємо Вам за відгук!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
#мояраспаковка
Хороший шланг для полива. Качественный, гарантия 10 лет, не перекручивается при эксплуатации.- Переваги:
- Надёжный, качественный, не перекручивается
- Недоліки:
- ВладиславПродавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Купував близько 10 років тому. Нещодавно придбав ще, оскільки за якістю набагато випереджає усі базарні зразки.
- Переваги:
- Надзвичайна якість
- Недоліки:
- Не помічено
- ЯнаПродавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 50. Діаметр: 3/4"
Это лучший шланг из всех которые у нас были на даче, идеальный по качеству
- Юлия П***Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Пользуюсь шлангом уже 4 года. Летом лежит на солнце постоянно. Не деформируется, не раздувается, не лопает. Качество очень классное. Хочу заказать еще один такой.
- Переваги:
- Качество, цена
- Недоліки:
- нету
- Александр С*** ДавиденкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Шланг в саду прослужит не менее 12 лет.
- Параска К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 50. Діаметр: 1/2"
Отримала сьогодні шланг,вже після оплати побачила що товар без упаковки..Обично його пакують в плівку,а це нічого немає.На вигляд наче без ушкоджень,але хто зняв упаковку з нього і чому...Не хотіла брати,але в говорили..сказали що гарантія 12 днів і за цей час я зможу повернути і забрати кошти якщо буде якийсь дефект
- Переваги:
- Ще не знаю не використовувала ще
- Недоліки:
- Немає упаковки
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки.
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
На вигляд надійний, але Cellfast 1/2 трішки більшого діаметру.
- Представник бренду
Вітаю, дякуємо за відгук.
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 30. Діаметр: 1/2"
Якість на рівні, нарікань немає, покупкою задоволений.
- Представник бренду
Вдячні вам за відгук.Дякуємо,що обрали нас.
- Юра Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Хороша якість
- Недоліки:
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 25. Діаметр: 3/4"
Користуємось місяць, як раз стояв на спеці цілий серпень, в інструкції вказано до +30 витримує сам шланг, накривали рушником ))) проте слугує ідеально, гнучкий, думаю і на морози без проблем
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Рекомендую
- Ростислав Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Класний,якісний шланг
- Недоліки:
- Алексей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Хороший шланг для полива.
- Камінський Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Шланг брав по акції, якість виконання сподобалася, рекомендую!
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Не побачив
- Евгений С***Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Я брал мне понравилось дешевле чем на рынке
- Игорь А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Очень хорошо качества, мы не жалеем о потраченных средствах, удобно и практично.
- Сергей С***Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
не пожалейте денег. такой шланг вам прослужит кучу лет. хотя такие деньги за 20 метров такого шланга это сущие копейки. однозначно рекомендую
- Переваги:
- один плюс
- Недоліки:
- гудимова с***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Особенно удобен при поливе газона-не сминает траву
- Переваги:
- Легкий, компактный, не скручивается при поливе
- Недоліки:
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 30. Діаметр: 1/2"
Хороший, крепкий, пилотный шланг
Больше не знаю что можно ещё написать о нём- Переваги:
- Длина
- Леся Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
#моєрозпакування
Якісний шланг. Дуже зручний у користуванні.- Переваги:
- Хороша якість
- Олександр С***
Вітаю.
На погружний насос в колодязь підійде - Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук.
- Ростик Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Хороший шланг на перший погляд.Свою роботу виконує,як і любий інчий))А там час покаже
- Константин К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Хороший шланг, но очень тоненький, пришлось вернуть. Проблем с возвратом не было - спасибо Розетке.
- Юрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Пользуюсь месяц для дома то что нужно не скручивается не перегибаеться.
- Переваги:
- Не перекручивается . Цена качество.
- Недоліки:
- Пока нету.
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 25. Діаметр: 3/4"
пользуюсь около года. использую для подключения от скважины к автомойке и для полива огорода. давление в 5 бар держит и не расширяется. отличный шланг.
- Переваги:
- быстро востанавливает форму от зжатий
- Недоліки:
- не увидел
- Всеволод Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 50. Діаметр: 3/4"
Це як Мерседес серед шлангів. Якісна шланга, але трошки ціна кусається.
Доброго дня.
Дякуємо, що обрали нас. Дякуємо за позитивний відгук на наш продукт, нам важливо знати Вашу думку! - Олександр Б***
Який мерседес , максимум жигуль....
Вітаю,дякуємо за відгук.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Довжина: 25. Діаметр: 3/4"
Використовую для мийки високого тиску, не дується, не розтягується, не гнеться
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
- Не знайшов