Відгуки покупців про Халат махровий жіночий банний довгий German Volf Білий М(44) 23122
- Алла К***Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 44. Колір: Білий
Добрий день! Отримала халатик і хочу подякувати за цю красу ,ніжність і жіночність! Він поїде закордон радувати нову власницю українською якістю і ніжністю! Дякую велике ,абсолютно задоволена покупкою!
- Переваги:
- Якість . Легкий і невагомий,стильний і практичний . Тепленький
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 44. Колір: Білий
М'яка, натуральна тканина, приємна до тіла. Якісне пошиття, гарний білий колір, рекомендую
- Переваги:
- Оптимальна ціна
- Продавець SweetHomeDress
Ми вдячні за Ваш вибір. Дякуємо, що підтримуєте українського виробника.
Спасибі за Ваш відгук про нашу роботу!
Носіть в радість та заходьте за обновками ;)
- Вікторія Х***Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 42. Колір: Білий
Чудовий та ніжний халат, замовлення прийшло швидко
- Переваги:
- Відповідає фото
- Продавець SweetHomeDress
Ми вдячні за Ваш вибір. Дякуємо, що підтримуєте українського виробника. Носіть в радість та заходьте за обновками ;)
- Иван Ж***Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 42. Колір: Білий
Отдельное спасибо за упаковку.
Качество хорошее, размеру соответствуют.
Рекомендую- Переваги:
- Быстро, Красиво, село идеально
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Продавець SweetHomeDress
- Алина П***Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 48. Колір: Білий
Замовила халат, все просто супер, якість неймовірна. Продавець дуже вічливий і приємний в спілкуванні
- Переваги:
- швидка доставка
- Недоліки:
- Немає недоліків
- Продавець SweetHomeDress
- елена м***Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 42. Колір: Білий
халат супер! сервис классный, упаковка подарочная красивая. Рекомендую!
- Переваги:
- красиво упакован
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Продавець SweetHomeDress
Ми вдячні за Ваш вибір. Дякуємо, що підтримуєте український бренд German Volf.
Носіть в радість та заходьте за обновками ;)