Відгуки покупців про Дитяче односпальне ліжко LION Л-7 з шухлядами та ламелями Лілі-95 90x200 см Самоа димчастий (LION-041097)

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Відгуки про товар продавця Mobiliario
  • Любов Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Базовий колір: Дуб Сонома

Дуже сподобалось ліжко,дитина в захваті.
    Були деякі зауваження ,але була приємно здивована мене проконсультували вирішили всі зауваження приємно що ця компанія не тільки продає гарні меблі ,а також звертає увагу на зауваження,а також швидко реагує .Бажаю процвітання,також багато клієнтів.

Переваги:
    Гарне ліжко,якісне обслуговування,виготовили швидше за вказаний срок.
    • Продавець  Mobiliario

Добрий день, Любове! Дуже дякуємо Вам за такий теплий і змістовний відгук!
      Нам надзвичайно приємно чути, що ліжко сподобалось Вам і Вашій дитині - це для нас найкраща оцінка.
      Ми завжди прагнемо не лише продавати якісні меблі, а й оперативно допомагати та знаходити рішення для кожного клієнта.
      Щиро дякуємо за побажання! Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців.

• Людмила Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Базовий колір: Німфея Альба

Все чудово дитина задоволена

Переваги:
    Зібрати не важко як конструктор
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  Mobiliario

Добрий день, Людмило! Дякуємо Вам за такий теплий та приємний відгук і за чудове фото.
      Нам дуже радісно бачити, що ліжечко сподобалося дитині та гармонійно вписалося в кімнату. Нехай воно буде зручним, дарує солодкі сни та гарний настрій щодня.
      Будемо раді бачити Вас знову та дякуємо за довіру!

• Світлана Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Базовий колір: Самоа Димчастий

Отримали раніше, ніж очікували, на даний момент все влаштовує

• Продавець  Mobiliario

Добрий день, Світлано! Велике спасибі за позитивний відгук! Ми щасливі, що Вам усе сподобалось. Будемо раді бачити Вас серед наших постійних клієнтів!

• Ольга Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Базовий колір: Німфея Альба

Велике дякую за такі гарні ліжечка, вони супер стильні і якісні та дуже зручні матраци для діток. Все супер, ми дуже задоволені

• Продавець  ВерестМ

Добрий день, Ольго! Дуже дякуємо за теплі слова! Нам приємно, що ліжка сподобалися і підійшли Вашим діткам. Бажаємо, щоб сон був найсолодшим і найспокійнішим! Якщо знадобиться ще щось із дитячих меблів — будемо раді допомогти.