Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Набір для переміщення меблів пральної машини холодильника Слайдери 4 штуки Червоні Універсальні

Оцінка користувачів 5/5
  • Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Отлично справился с поставленной задачей - переместили огромный угловой шкаф.
    Отдельная благодарность продавцу за оперативность и подарок:)

Переваги:
    Паркет не поцарапал
    Недоліки:
    • Продавець  JuliShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Александр С***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Замість колес на крісло з брусів(25кг) преклеїв и вийшло не погано. По ковру добре ковзає. Можно легко пересувати ліжко по ковру. По паркету гірше але теж не погано(паркет має бути чистий)

• Федір
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Купував 3 набори на 3 величезні дури (шафи) з совка. Думаю, у всіх картинка в голові з'явилася, що там за шафи, і як же їх, бл, тяжко совати.

Із задачею справилися на відмінно, враховуючи криву підлогу. Підставив по одній штуці на 4 кутики, та й почали совати по лінолеуму. Всі живі, включаючи мене, сім'ю, шафу, лінолеум та вибори.

Переваги:
    Витримує велику вагу
    • Продавець  JuliShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Юрій Б***

• Богдан Б***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Піаніно передвинув, навіть не дума що буде так легко.

• Продавець  JuliShop

Добрий день! Щиро дякуємо вам за чудовий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що знайдете для себе багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів!

• Игорь Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Пральну машинку самостійно без особливих зусиль перемістив, лінолеум без пошкоджень)

• Продавець  JuliShop

Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Максим П***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Допомогли самому посунути важку шафу з одного кута в інший по лінолеуму, нічого при цьому не подряпавши))

• Продавець  JuliShop

Добрий день, Максиме! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!