Відгуки покупців про Фонтан поїлка Petkit Eversweet Solo Electric Pet Cat/Dog P4103 Green
- Ганна С***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Білий
Чудовий фонтан, працює безшумно. Добре фіксується на підлозі. Котам подобається з нього пити, мити там лапи... Покупкою задоволена.
- Переваги:
- Простий в обслуговуванні, свої функції виконує.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Светлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Темно-сірий
Очень удобно, котик начал постоянно пить воду.
- Переваги:
- Для котов, которые кушают сухие корма, такая поилка просто необходима.
- Недоліки:
- Виолетта В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Темно-сірий
Поїлка гарна, працює але додаток їі не знаходить. Навіть catGPT не зміг допомогти, пробували всі варіанти. Тому неможливо користуватися більшими функціями.
- Переваги:
- Компактна, бесшумно
- Недоліки:
- Проблеми з підключенням в додатку
- Лілія Ф***
В мене теж є такий фонтан. Ця модель не працює з додатком і додаткові налаштування для неї недоступні.
З детальнішою інформацією можна ознайомитися на офіційному сайті виробника - Petkit.
- Игорь З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Білий
Так и не смог найти как включить смарт режим :(
- Кобринчук В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Білий
Доброго дня. в описі вказано, що можливі два режими роботи - постійний та інтелектуальний, коли котя підходить до фонтана. підкажіть який девайс ще потрібно докупити щоб це спрацювало та які фільтри потрібно.
- Переваги:
- приємний пластик, відсутність сторонніх запахів, дійсно безшумний фонтанчик
- Недоліки:
- поки що відсутні
- Леся Л***Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Білий
Взагалі БЕЗЗВУЧНИЙ!!! Супер
- Переваги:
- безшумний
- Недоліки:
- не має поки
- Микита С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Білий
Гарна напувалка , працює як у описі , все влаштовує , доставлення у відділення було швидким.
- Олександр Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Зелений
Котики з нього постійно п'ють. А завдяки фільтру у воді більше немає пишу та решток шерсті. Водичка прохолодненька, мабуть, тому, що протічна. Ціна звісно, висока, але якість того варта.
- Переваги:
- Котики п'ють воду.
Вода завжди чиста. - Недоліки:
- Ціна.
На корпусі часто виникає білий осад, який не відтерти.
Складно розбирати, щоб поміняти воду.
- Владислав Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Сірий
Все супер. Очень интересная штуковина. Два кота пьют с неё. Работает без шума. Нет только адаптера в комплекте. Не понимаю как это нет основной части.
- Переваги:
- Цена и классная приспособа.
- Недоліки:
- Нет адаптера. Адаптер пришлось отдельно докупать.
- Алексей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Синій
Зламалась, купив ще одну таку, і вона також зламалась, постійно показує що потрібно замінити фільтр
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Зелений
Кот сначала отказался из него пить. Ведро с водой, из которого он пил до этого, ему явно нравилось больше.
Сейчас, через пару дней, иногда подходит и пьет. Надеюсь, привыкнет.
Большая проблема - яркая подсветка, из-за которой приходится на ночь выключать фонтанчик. Может, кто-то знает, можно ли отключить только подсветку?- Переваги:
- Бесшумный, красивый. Заодно увлажняет воздух
- Недоліки:
- LED-подсветка очень яркая и мешает спать
- Ірина
потримайте кнопку 5 секунд і підсвітка вимкнеться
- Катерина С***
Ірина, щиро вам дякую за відповідь!
Вона врятувала мої нерви на вмикання-вимикання її ввечері та вранці, а кота - від засухи, коли я забуду вимкнути назад!
- КлавдіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Сірий
Користуюсь вже 2 місяці. Коти почали більше пити воду. Сподобалось, що пристрій сам повідомляє, що треба змінити фільтр.
- Переваги:
- Коти почали більше пити воду
- Недоліки:
- Не хоче працювати від павербанки
- ДенисПродавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Зелений
Купував не на Розетці, користувався десь третину року. Щодо функціонування самої поїлки нарікань немає, але для моїх тварин вона виявилася доволі непотрібною штукою і нам довелося повернутися до звичайної миски. Фільтр треба було міняти вже десь через місяць-два, а в інтернеті мені знайти на той момент фільтри не вдалося, а те що я побачив коштувало близько 900 грн за 4 штуки. Більш того, при відключеннях світла вода не циркулює, і це ще пришвидшило це рішення.
- Переваги:
- Все працює добре, виглядає гарно
- Недоліки:
- Особисто в нашому кейсі, очікування виявилися завищеними і з часом ми зрозуміли, що тваринам легше пити воду по-старому.
- МихаилВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Зелений
Отличная поилка. Кот доволен :)
- Переваги:
- Тихо работает
- Недоліки:
- При первом включении с половиной бака воды загорелась ошибка, добавил воды и всё супер.
- Виктория П***Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Жовтогарячий
Покупала не тут, но так как сейчас собираюсь заказывать новый - напишу коммент. Пользовались поилкой пол года. Сказать что это удобная вещь - ничего не сказать. Отпала необходимость менять воду в миске ежедневно. Вода постоянно циркулирует, не "закисает". Наша кошка быстро привыкла (удивляюсь людям, которые ставят товару 1 звезду, потому что их кот не стал из нее пить... Это же не проблема товара))))
Фильтра, честно скажу, не меняли сразу. С июля заменили пару раз, забывали. Итог - поилка не включается сейчас. Гарантийный срок прошел, НО - я все равно буду покупать такую же поилку, потому что реально классная вещь)- Переваги:
- Удобная вещь
- Дмитрий Л***Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Зелений
Брал не здесь. Тут серый цвет кончился. Но вещь супер. Решило проблему питья кота с под крана. Не шумный, довольно качественный девайс. Кот разобрался с инструкцией с первого раза.
- Переваги:
- Коту очень понравилось
- Недоліки:
- пока нету
- Марина Г***Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Сірий
Мы довольны! Отчёт прилагаю)
- Недоліки:
- Пока нет!)
- Марина Г***Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Сірий
Очень рекомендую. У нас была проблема, кот начал мало пить воду. В туалет 1 раз в день, редко 2.
Долго не решались купить фонтанчик, боялись, что он не захочет из него пить. В итоге.. только подключили он сразу пошёл смотреть и играть с ним) Потом сразу начал пить. За вечер подходил раз 10 и пил водичку. Мы в шоке. Фонтан работает без шума. Рекомендую первое время оставить режим синий, чтобы быстрее привыкал. Очень довольны покупкой, правда работает. Особенно важно для тех, чьи хвостатые не любят пить стоячую воду. Дополнительный плюс- вода все время чистая и теперь не нужно ее менять несколько раз в день! У нас сегодня первый день после покупки, полёт нормальный, наблюдаем дальше) - СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Зелений
Брала для купания птицам. Они его так и не признали, но в целом работает отлично.
- АлинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Синій
Поилка хорошая, теперь не приходится менять воду каждый день
- Переваги:
- Очищает воду, тихо работает
- Недоліки:
- Работает только от сети, сложно купить фильтры
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Сірий
Что могу сказать спустя два месяца пользования - штука суперская, избавила меня от необходимости дважды в день менять воду в миске. Двум котам хватает больше чем на неделю, налил и забыл. Привыкли быстро, даже маленький котик пьет без проблем. Работает супер тихо, тише фонового шума. Наблюдал два варианта когда эта штука может шуметь. Первый - когда в резервуаре мало воды, в таком случае расстояние между фильтров и поверхность воды в резервуаре большое и слышно звук падающих капель, решается простым доливом воды до максимума. Второй - мотор крепится к дну резервуара тремя присосками, один раз часть из них отклеилась и моторчик стал колотить по дну, опять таки решается просто
- Переваги:
- Тихий, на долго хватает
- Недоліки:
- за 2 месяца не выявлено
- Андрей Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Жовтогарячий
Заказал товар 4 месяца назад.
Спустя три месяца поменял фильтр и все было ок.
К четвёртому месяцу я заметил конденсат внутри блока с платой устройства.
И через ещё неделю он перестал работать.
Пользовался следуя инструкции, каждую неделю вымывал полностью весь девайс.
Отправил по гарантии в сервис.
Подождал 32 дня вместо обещанных максимальных 28.
Сервис вернул товар с отметкой, что он снимает гарантию потому что мной был поврежден usb кабель.
Я абсолютно не понимаю при чем к описанной мной при сдаче проблеме имеет юсб кабель, который к слову в полной сохранности был при отправке.
Но в итоге девайса хватило на 4 месяца. Заменить мне его отказали из-за этой же фантомной проблеме с кабелем и согласились вернуть поломанным обратно.
Не лучший опыт, возможно следующий фонтанчик проживет больше.
А сервис от розетки сильно огорчил.- Андрей
Добавлю немного деталей, чтобы уважаемые покупатели Розетки понимали больше, с чем имеют дело:
1. Сервисный центр в который отвезли чинить поилку - это Цитрус сервис. Если есть те кто с ним сталкивался - они знают, что это за славное местечко. Например, года полтора назад я 6 раз сдавал им в починку новый флагманский смартфон купленный в цитрусе и по итогу продал его за полцены, потому что починить в этом сервисе(а телефон был на гарантии) не смогли.
2. Я немного сомневаюсь в добросовестности этого сервиса. Потому что в акте после осмотра фонтанчика было написано: внешние повреждения(которых нет), поломанный юсб порт. Когда я отправлял его, все было окей в фонтанчик вставлялся кабель юсб, но он просто не функционировал. Когда его вернули мне, я посмотрел на юсб и он действительно жутко раздолбан и в него не вставляется микро-юсб.
Поменяли ли в сервисе рабочий юсб на поломанный чтобы снять гарантию за неправильную эксплуатацию? - я бы не удивился.
Потому как сдавал я прибор с абсолютно другой неполадкой. - Диана Г***
Добрый день. Подскажите, где вы приобретали сменный фильтр для поилки?
- Мария Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Сірий
Поилка добротная работает тихо, кот сначала побаивался пить но через неделю- полторы начал хлестать как из родной . Вопрос только один где покупать фильтры ?
- Андрей
посиланняФильтр Petkit Fountain Filter Eversweet 2/3 (2001000207831)
Брал здесь но можно поискать ещё в интернете, я думаю
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Сірий
покупали для кота и собаки чтобы было меньше мисок. кот британец и пёс корги стали сразу с неё пить, удобно обоим. думала, размер размер больше но аппарат компактный. поначалу казалось что отходит кабель питания и отключается насос, но потом поправила резиновую заглушку на ЮСБ
кабеле и все стало ок.
воды где-то 1.7л входит, хватает надолго, но рекомендация производителя - полностью заменять воду раз в 3-4 дня, мыть все компоненты и заменять фильтр раз в 2-3 месяца.- Переваги:
- стильная и компактная поилка
- Недоліки:
- пока не обнаружено
- Вікторія Ч***
Як зараз Ваш фонтанчик працює?
- Виталий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Сірий
Отличная штука, не издает резких или отпугивающих звуков, так что у кого коты - боягузы, можете смело брать) Работает в двух режимах: постоянный и с промежутками в три минуты. Советую на пару дней включить постоянный режим, чтобы кот или кошка привыкли к фонтану и чтобы он резко не заработал когда они пьют воду. Чтобы устройство прослужило дольше следует использовать такую воду, которую пьете сами: или отстоянную или от фильтра, если фильтр с обратным осмосом и мембраной - еще лучше, весь кальцый и соли будут оседать в фильтре, а не на рабочих частях фонтанчика, что продлит его срок службы.
- Переваги:
- с задачей справляется на все 100%
- Недоліки:
- отсутствие инструкции на украинском или русском языках
- Виталий Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Зелений
Фильтр почернел внутри и плохо отмывается. Где можно купить новый?
- Переваги:
- Работает 2 месяца круглые сутки, вроде бы нормально.
- Недоліки:
- Фильтр не купить
- Диана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Жовтогарячий
Поилка отличная. Кошечка стала чаще пить воду, до этого с этим были проблемы. Есть только один вопрос, если я изначально заливаю очищенную воду, можно фильтром не пользоваться?
- Переваги:
- Решает проблему с недостаточным потреблением воды
- Недоліки:
- Неудобное подсоединение кабеля, но не критично
- Даша Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Сірий
Спустя 4 месяца перестал работать
Сначала громко гудел внутренний блок, не хватало напора качать воду
Потом вообще перестал циркулировать воду. Включается и выключается- Самолевский А***
Та же проблема, насос перестал качать воду через пол года
- Олена К***
Після року роботи насос майже перестав качати воду
- Олена К***
Маю таку саму проблему. Тепер треба купувати новий фонтан =( коту він дуже подобався
- Андрей Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Сірий
Кот наблюдал за тем как я собирал поилку. Как только включил, он сразу первый раз очень осторожно подошел, потом понял что к чему и напился.
Важно понимать, что до этого моего кота нужно было бубном заманивать попить.
И как не заманиваешь, он все равно старался найти струйку воды или какие-то интересные ему способы пить.
С фонтанчиком кот за вечер попил 4 раза, я доволен и коту хорошо.
Советую- Переваги:
- Хорошее качество сборки и материалы, не пахнет пластиком при первом использовании, коты начали пить.
- Недоліки:
- ВалерияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Сірий
Хорошая поилка, котам понравилась, единственное что материал корпуса на фото матовый и плотный, а в жизни полупрозрачный
- Переваги:
- Цена/качество
- Недоліки:
- В комплекте нету переходника с розетку на usb
- Дарія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Зелений
Нарешті котик почав пити воду! Фонтанчик майже безшумний, не заважає спати вночі. Добре, що є заглиблення, де залишається вода в разі відключення електроенергії. Мити досить зручно. Гарне підсвічування. Два режими роботи.
- Переваги:
- Стильний дизайн, функціональний
- Недоліки:
- Поки що незрозуміло, де купляти змінний фільтр
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Жовтогарячий
Придбав два таких фонтани. Один вже час час від часу шумить. Якщо розібрати і промити - не допомогає. Шум деколи зникає а потім знов з'являється. На цю проблему багато скарг. Також дуже незручний роз'єм для живлення. Мав бути type-C. Жодного разу я не під'єднав кабель з першого разу. У цілому мені подобається пристрій. Але в мене є сумніви що його вистачить на тривалий час.
- Переваги:
- Дизайн.
- Недоліки:
- Micro USB, з часом може з'явитись шум. Сумнівна надійність. Наявність фільтрів у продажу.
- Максим Ц***
Підкажіть, будь ласка, у цій штуці акумулятор і вона заряджається через type-c, чи від мережі 220v працює? Бо хоч би десь в характеристиках написали - принципово важлива інформація, і жодного слова про це (агов, Rozetka, це я вас маю на увазі!)
Доброго дня
заряджається вона через кабель USB, до якого можно підключиши адаптер 220v.
Опис товару обов'язково доповнимо.
Дякуємо Вам.
- Ева Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Зелений
Кот пить начал не сразу, но теперь привык и использует с удовольствием :)
- Алексей Л***
Здравствуйте. У моих двух девочек 0 реакции спустя сутки. Скажите пожалуйста сколько времени понадобилось Вашему котику. Спасибо
- Ева Н***
Добрый день!
Подходить начал в первый день, а использовать по назначению через несколько дней :)
- Леся П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Жовтогарячий
У комплекті не було фільтра та інструкції.
- Катя С***Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.8 л. Колір: Жовтогарячий
Просто супер классная поилка. Она помогает фильтровать воду, очищает её. Поэтому моя собачка может постоянно пить чистую воду.
Работает он почти бесшумно и песик не пугается и не лает на него.