- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: ShemUA
Всё отлично работает! Рекомендую!
- Переваги:
- Компактный.
- Продавець ShemUA
Дякуємо за ваш відгук та рекомендацію! Дуже приємно знати, що підсилювач повністю виправдав ваші очікування.
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: ShemUA
за ці гроші то бімба.
але тре розуміти - тримає трохи помітний фоновий шум і дуже швидко рве коннект при idle з ноутами\компами, з айфонами то все гуд. keepalive довгий.
головне розуміти куди ви його берете і для яких потреб.- Переваги:
- ціна\якість
- Недоліки:
- шумить, але то таке
- Продавець ShemUA
Щиро дякуємо вам за ваш детальний та змістовний відгук!
Раді, що в цілому пристрій вам сподобався і ви справедливо відзначили хороше співвідношення ціни та якості.
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: ShemUA
Самовільно періодично вимикає звук.
Не приймає жодної радіостанції.
Звернення до постачальника ні до чого не призвели.- Переваги:
- Гарна реклама.
- Недоліки:
- Не намагайтеся інструкція на українській мові.
Не вирішується питання про повернення товару.
- Продавець ShemUA
Для того щоб вам допомогти ми зробили для вас переклад інструкції українською мовою та надіслали вам у вайбер. Конкретно у вашому випадку судячи з відео скоріше за все спрацьовує захист.
Щоб з'ясувати чи це проблема з підсилювачем чи даний підсилювач не підходить під ваш телевізор вам потрібно спробувати на іншому приладі підключити підсилювач, якщо проблеми немає, тоді підсилювач не підходить під конкретну модель вашого телевізора.
Якщо ж проблема лишиться поверніть - обміняємо або повернемо кошти.
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: ShemUA
Самопроизвольно отключат звук. Настроить радиоприёмник не удается.
- Переваги:
- Нет.
- Недоліки:
- Нет инструкции на украинском языке.
- Продавець ShemUA
Дякуємо за ваш відгук.
Підсилювач має вбудований захист від перевантаження. При високій гучності або використанні колонок з невідповідним опором (нижче рекомендованих 8–16 Ω) захист може тимчасово вимикати звук. Це нормальна робота бюджетних моделей і не є несправністю.
Для налаштування радіо необхідно вибрати режим FM, після чого натиснути й утримувати кнопку Play / Scan 2–3 секунди - станції знайдуться автоматично. Без запуску автопошуку радіо не налаштовується.
Щодо інструкції українською мовою - нажаль виробники бюджетних товарів зазвичай комплектують продукцію інструкціями англійською або китайською мовами. За потреби інструкцію можна перекласти за допомогою Google Об’єктив (Google Lens) - достатньо навести камеру смартфона на текст, і переклад з’явиться на екрані. - Продавець ShemUA
Якщо в вас не вийде, зверніться до нас, ми допоможем вирішити проблему. Товар достатньо якісний і коштує недорого, ми продали їх дуже багато і не було ще брака. Скоріш за все в вас виникли складноші з налаштуванням.
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: ShemUA
Купил усилитель звука UKC для работы с советскими колонками Амфитон. Покупкой доволен, гораздо дешевле, чем брать советский усилок и колхозить к нему входы для воспроизведения музыки!
Дякуємо Вам за відгук!
- Скребцов А***Відгук від покупця. Продавець: ShemUA
Гарний товар для прослуховування музики в гаражі.
- Переваги:
- Ціна та функціонал
- Недоліки:
- Інструкція малозрозуміла
- Продавець ShemUA
Дякуємо за Ваш відгук)