Відгуки покупців про Курточка для собак WAUDOG Clothes малюнок Дім M47 В 69-73 см С 41-45 см Black (5747-0230)
- Юлия Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Розмір: XS 30
Якість на висоті, гарний дизайн і взагалі розмірна сітка цієї фірми взагалі чудова
- Переваги:
- Патріотичний дизайн і відмінна якість
- Недоліки:
Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки WAUDOG Clothes та залишилися задоволені покупкою!
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Розмір: M 40
Добра курточка для собачки
Добрий день, шановний Андрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки WAUDOG Clothes та залишилися задоволені покупкою!
- Юлія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Розмір: XS 30
- Переваги:
- Супер
- Недоліки:
- Супер
Добрий день. шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки WAUDOG Clothes та залишилися задоволені покупкою.
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Розмір: M 40
Курточка очень качественная. Расцветка нынче актуальна. Ткань хорошая, грязь к куртке не пристаёт, стираем не часто, в отличие от других курточек.
По размеру М40 впритык на французского бульдога 14 кг (на фото), а на более худого (11 кг) великовато.- Представник постачальника
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Розмір: M 40
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Розмір: XS 30
Купили таку курточку в розмірі XS 30 для Кролячій Такси до 5 кг. Гарно виглядає, патріотично, якість хороша, 2 рядка кнопок, зручно вдягати, дуже легка, весна/осінь. Розмір в об'ємі все добре, хотілось би на 3-5 см довше (такса). Сподобалось, дякую.
Добрий день, шановний Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки WAUDOG Clothes та залишилися задоволені покупкою!
- Юлия Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Розмір: M 40
Доброго дня купили для свого песика, дуже комфортно. Підібрали розмір М40
На безрукавці резинка, нічого не тисне, посередині є отвір для повідця
Застібка подвійна і можно ще щось одягнути , якщо треба, на останню застібнути
Ми задоволені всі- Переваги:
- Практичний, Патріотичний, теплий
- Магденко И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Розмір: XS 25
Дуже гарна куртка. Ідеально підійшла,всі заміри відповідають заявленим.
Добрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки WAUDOG Clothes та залишилися задоволені покупкою!
- Оля К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Розмір: M 40
Песику сподобалось)
- Переваги:
- Гарна та якісна
- Недоліки:
Добрий день, шановна Олю! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки WAUDOG Clothes та залишилися задоволені покупкою!
- Юлія К***Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Розмір: S 40
Товар не дозволили приміряти. Перший раз таке бачу. Вимушені були відмовитись. Завжди все міряли. Розетці великий мінус, за таке ставлення.
- Стас Т***Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Розмір: S 35
Все чудово, куртка класна, рекомендую
- Переваги:
- Легка,тепла , кнопки для кріплення.
- Недоліки:
Добрий день, шановний Станіславе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки WAUDOG Clothes та залишилися задоволені покупкою!
- НаталіяПродавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Розмір: XS 30
Добра курточка, брали для цуценяти цвергшнауцера (4місяці)
- Переваги:
- Якісна, тепла, яскрава, патріотична
Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки WAUDOG Clothes та залишилися задоволені покупкою!
- Денис Д***Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Розмір: M 50
Скажите пожалуйста какой размер нужно брать
Длина от головы до хвоста 50см ?
Стаффорд 1,5 года- Переваги:
- Очо
- Недоліки:
- Лвлвл
Добрий день, шановний Денисе! Дякуємо за запитання! Для того аби курточка WAUDOG Clothes якнайкраще підійшла вашому вихованцю, ми рекомендуємо виміряти такі параметри: обхват шиї, відстань від холки до хвоста, об'єм грудної клітини. За отриманими параметрами можна підібрати оптимальний розмір. Якщо Ви надасте нам ці параметри, ми залюбки допоможемо вам обрати ідеальний варіант.