- СвятославВідгук від покупця. Продавець: DeviceHub. Довжина: 1.5. Колір: Чорний
Чудовий кабель. Рекомендую
- Назар К***Відгук від покупця. Продавець: DeviceHub. Довжина: 1. Колір: Чорний
Рекомендую
- Інна Б***Відгук від покупця. Продавець: DeviceHub. Довжина: 1.5. Колір: Чорний
Чудово працює, 1.5 м. Супер швидка доставка
- Андрій О***Відгук від покупця. Продавець: DeviceHub. Довжина: 3. Колір: Чорний
Все супер, якість на висоті!
Рекомендую- Переваги:
- Ілля М***Відгук від покупця. Продавець: KAMfort. Довжина: 1. Колір: Сірий
Кабель дійсно хороший і сертифікація дійсно є
Брав 1 метр для передачі картинки з ноутбуку на монітор ніяких проблем не виявилось
Про кабель він жорсткий в плані він не як кабель для зарядки телефона або від навушників для комп'ютера, типу він гнеться нормально але не настільки як зарядка для телефона, а так мені це не заважає- Переваги:
- Сертифікований і прислали дуже швидко
- Недоліки:
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: DeviceHub. Довжина: 3. Колір: Чорний
Працює
- Переваги:
- 4к240hz, 3 метра, сертифікація дійсно є
- Вадим Ш***Відгук від покупця. Продавець: DeviceHub. Довжина: 2. Колір: Чорний
Чудовий кабель не за всі гроші світу
Якщо хочете якість і не переплачувати то ось він цей варіант
Перевірив все чудово працює- Переваги:
- Павло Л***Відгук від покупця. Продавець: DeviceHub. Довжина: 1. Колір: Чорний
Раніше були проблеми із пультом від Apple TV. Працював лише IR канал, а Bluetooth зовсім був відсутній. В інтернеті порадили купити якісний кабель, бо мій поточний може створювати перешкоди, через погане екранування.
До цього у мене був добротний кабель, десь у півтори рази товстіший ніж цей. Здавалось, що не допоможе заміна. Але ні, змінив на цей кабель і проблема зникла.
Вважаю це гарною ознакою якості.- Переваги:
- Якісний, добре екранований кабель
- Анатолий К***Відгук від покупця. Продавець: DeviceHub. Довжина: 1.5. Колір: Чорний
Добротный, хороший кабель.
- Переваги:
- Массивный, качественный
- Недоліки:
- Много упаковки как для кабеля, можно было бы снизить цену, убрав бесполезную кучу упаковки
- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: DeviceHub. Довжина: 1.5. Колір: Чорний
Все сподобалось дякую, звук Dolby atmos з цим hdmi кабелем нарешті відображається у моєму новому Саундбарі, рекомендую якість відмінна
- Переваги:
- Недоліки:
- Трохи жорсткуватий але якісний:) і гарний візуально, щоб ще коштував рази в два дешевше був би кращим
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: DeviceHub. Довжина: 2. Колір: Чорний
Купляв для підключення PS5 та комп'ютера до телевізора
- Переваги:
- Якість, надійність
- Недоліки:
- Ярослав Г***Відгук від покупця. Продавець: DeviceHub. Довжина: 2. Колір: Чорний
Хороший якісний кабель
- Переваги:
- Якісний
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: DeviceHub. Довжина: 2. Колір: Чорний
Сертифікований HDMI-кабель який забезпечує вивід зображення в 3840х2160 точок 120Гц з ввімкненим HDR. Перевірено на Відеокарта ASUS DUAL-RTX3070-O8G-V2 + Телевізор Xiaomi TV S Mini LED 65 2025. Для порівняння навів фото з "Кабель ArmorStandart HDMI to HDMI v2.1 2m Black (ARM71096)". Перевірка на сертифікат відбувається за допомогою QR-коду на коробці (з переду).
- Переваги:
- 4K 120Hz HDR, Сертифікований
- Юрій Р***Відгук від покупця. Продавець: RTDUA. Довжина: 1.5. Колір: Сірий
Якісний кабель, свою роботу робить
- Продавець RTDUA
Добрий день! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! :)
- Андрій Р***Відгук від покупця. Продавець: DeviceHub. Довжина: 2. Колір: Чорний
Все супер
- Володимир Ш***Відгук від покупця. Продавець: DeviceHub. Довжина: 2. Колір: Чорний
Оригінал. Чудово працює. Не було виявлено недоліків. Достатньо жорсткий, майте на увазі.
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: RTDUA. Довжина: 3. Колір: Чорний
Гарний, добротний кабель. Працює як і заявлено.
- Продавець RTDUA
Добрий день! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! :)
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: DeviceHub. Довжина: 1.5. Колір: Чорний
Неожиданно, но на проекторе картинка стала лучше
- Переваги:
- Красивый
- Чаки Т***Відгук від покупця. Продавець: DeviceHub. Довжина: 3. Колір: Чорний
Міцний надійний кабель, Гарно та якісно вироблений, Практичний у використанні. Дуже вдячний
- Переваги:
- Міцність, Якість, Довжина.
- Тимур М***Відгук від покупця. Продавець: Maletto. Довжина: 2. Колір: Сірий
10/10 Найкращий кабель из HDMI 2.1.
4К 60hz HDR.
Головне не забути увiмкнути потрiбний HDMI у ТВ (HDMI 1,2 и др).- Переваги:
- Дуже добра збiрка кабеля.
- Недоліки:
- HDMI 2.1 це короткi кабелi.
- Игорь Е***Відгук від покупця. Продавець: Maletto. Довжина: 3. Колір: Сірий
Кабель полностью выполняет возложенные на него обязанности)
- Переваги:
- Без проблем передаёт изображение для монитора 4K 60 Гц на расстояние 3 метра от ноутбука
- Недоліки:
- Не обнаружено