- АннаВідгук від покупця. Продавець: SilkBay. Колір: Жовтогарячий. Розмір: 6
Якість жахлива, вистачило рівно на одне тренування і то неактивне( взагалі не відповідають ціні, до позитивних відгуків питання. Прикладаю фото, і це після одного дня носіння! Продавець звісно повертати кошти і робити повернення не хоче, хоча товар не те щоб неякісний, він просто ніякий. Фото після одного дня носіння додаю
- Переваги:
- Недоліки:
- Жахлива якість
- АллаВідгук від покупця. Продавець: SilkBay. Колір: Жовтогарячий. Розмір: 6
Швидка доставка. Дитина дуже задоволена перчатками ! Приємна ціна .
- Влад П***Відгук від покупця. Продавець: SilkBay. Колір: Чорно-зелений. Розмір: 7
Все як хотів, довга доставка, але то проблема розетки
- Переваги:
- Найкращі перчатки за свої гроші
- Недоліки:
- Дуже швидко забруднюються
- Микита К***Відгук від покупця. Продавець: SilkBay. Колір: Жовтогарячий. Розмір: 9
Рукавиці дуже файні. Вже 2 пару замовляю в цього продавця. Рукавиці відмінної якості і добре лягають на руку. Скріплення з м'ячем дуже добре. Рукавиці мені дуже подобаються тому що вони живучі і зручні. Також вони підходять в зимку тому що вони теплі і захищають руки від морозу і в літку не пече в руках. Стійкі до будь-якої погоди, грав в них як взимку так і в дождь і не зраджують. Однозначно рекомендую, за цю ціну це один з найкращих варіантів!
- Переваги:
- Теплозберігаючі, файний матеріал, добре захищають руки, зручні, надійні, стійкі до погоди
- Недоліки:
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: SilkBay. Колір: Жовтогарячий. Розмір: 8
Перчатки хорошие
- Недоліки:
- Плохое качество проклейки пупырак
- Артем Р***Відгук від покупця. Продавець: SilkBay. Колір: Жовтогарячий. Розмір: 8
Товар прийшов швидко , в перші 2 ігри було сильне скріплення з мячем вже в 3 латекс став слабшим і часом не фіксює зовсім но насильних ударах скріплення велике. Так я задоволений бо за такі гроші це дуже хороші рувавиці но в кого є фінанси гарантую купити дорожці рукавиці
- Переваги:
- Зручні,Зручно вибивати мяч кулаками, Швидка доставка
- Недоліки:
- Латекс швидко портиться , Адекватна ціна
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Жовтогарячий. Розмір: 6
Нічого позитивного про товар сказати не можу. Тільки розчарування. Дитина одягла двічі (одна гра і одне тренування) і вже багато пошкоджень. На фото видно.
- Переваги:
- Немає.
- Недоліки:
- Не якісні, від слова «зовсім».
- Влад К***
Хорошие перчатки на износ влияет встанете с латекса = больше повреждений
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Жовтогарячий. Розмір: 10
Чудові рукавички, швидко відправили.Дякую.
- Віктор Б***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Червоний з чорним. Розмір: 9
- Ярослав З***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Червоний з чорним. Розмір: 7
Дуже хороші рукавиці. За чохол дуже дякую.
- ТимофійВідгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Червоний з чорним. Розмір: 7
Якісні. Стильні
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Червоний з чорним. Розмір: 6
Просто бомба!!!
- Олечка М***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Жовтогарячий. Розмір: 8
Печатками дуже задоволені, син у захваті.
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний з білим. Розмір: 6
Перчатки гарної якості. Сину дуже сподобались. Прийшли дуже швидко!
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Жовтогарячий. Розмір: 7
Дитина задоволена
Розмір підійшов,такі які хотів.
Швидко охопили доставку.
Дякую- Продавець Червоний жук
Доброго дня, Наталіє.
Щиро дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що рукавички підійшли за розміром і дитина залишилася задоволеною. Бажаємо успіхів на тренуваннях та у грі!
- Олексій П***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Жовтогарячий. Розмір: 7
Гарні рукавиці. Це вже 3 чи 4 пара цієї моделі.
- Переваги:
- Мʼякі, підлаштовуються під кисть
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний з білим. Розмір: 6
Зручні перчатки та гарний магазин. Купували тут ще захист для єдиноборств і теж було все відмінно ;)
- Переваги:
- Зручні, без застібок
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Салатовий. Розмір: 8
Все підійшло все сподобалося. Дякуємо
- Катерина Н***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний з білим. Розмір: 6
Дякуємо за воротарські перчатки, дуже зручні та професійні.Швидка доставка.
РЕКОМЕНДУЮ.- Переваги:
- Дуже зручні
- Недоліки:
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Червоний з чорним. Розмір: 6
Гарні рукавиці. Дитині дуже сподобались. Все підійшло. Дякую.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець Червоний жук
Доброго дня, Ігорю!
Щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що воротарські рукавиці сподобалися дитині та підійшли ідеально. Приємно чути, що ви залишилися задоволені якістю й ціною
Нехай нові рукавички дарують впевненість на полі та допомагають робити яскраві сейви!
- Ткаченко А***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Салатовий. Розмір: 8
Швидка доставка, гарний менеджер, якість супер, дякую!!!
- Переваги:
- Швидка доставка, гарний менеджер, якість супер, дякую!!!
- Дмитро Д***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Жовтогарячий. Розмір: 8
Дуже задоволений покупкою.Ціна якість відповідають дійсності.Син залишився дуже задоволений.Дякую за порядність.
- Переваги:
- Дуже швидка доставка
- Недоліки:
- Не завжди є всі розміри
- Дарина М***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Червоний з чорним. Розмір: 6
Швидко відправили, розмір підійшов, стильний дизайн. Все сподобалось.
- Переваги:
- Виглядають якісно
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Червоний з чорним. Розмір: 10
Покупкою повністю задоволені, оскільки фото збігається з реальним товаром. Перчатки гарної якості та красиві візуально. Особливо вдячні за правильно підібраний розмір та швидку відправку.
- Переваги:
- Якість, швидкість відправки
- Недоліки:
- Ирина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Червоний з чорним. Розмір: 7
Якість і зовнішній вигляд все як на фото. По розміру підійшли ідеально по замірах. Також хороший чохол для перчаток в подарунок. Дякуємо.
- Переваги:
- Якість, зовнішній вигляд, чохол
- Недоліки:
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Салатовий. Розмір: 8
Файні
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Салатовий. Розмір: 7
Все підходить по розміру, якісні і сину сподобалися сумочка для зберігання, дякую
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Салатовий. Розмір: 6
Замовляла сину рукавиці.
Швидко доставлено, дитина задоволена і виглядають вони дуже ефектно.
Дякую за оперативність.- Переваги:
- Швидко
- Недоліки:
- Станіслав Д***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Салатовий. Розмір: 6
Нічого поганого не розкажу , швидка достака, гарний товар . Людина яка дзвонила мені з магазину , допомогла мені обрати мій розмір руки , за це я вдячний ))
- Лариса Б***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Червоний з чорним. Розмір: 8
Рукавички супер. Все приїхало вчасно і в хорошому стані.
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Чорний з білим. Розмір: 6
Отримала воротарські перчатки — ідеальні! Якість просто чудова, пошив акуратний, матеріал приємний і добротний. Виглядають ще краще, ніж на фото, сидять на руці дуже зручно й надійно. Видно, що зроблені з любов’ю до справи. Доставка швидка, упаковано все було ретельно. Велике дякую продавцю за якісний товар і відповідальне ставлення! Рекомендую на всі 100%! Дякую дуже за все дитина в захваті )
- Переваги:
- Качество ціна все дуже добре дякую вашій команді
- Недоліки:
- Немає зовсім ніяких
- Марія П***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Салатовий. Розмір: 6
Рекомендую дуже сподобалося
- Переваги:
- Дуже гарний сайт
- Недоліки:
- Все добре
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Червоний з чорним. Розмір: 7
Швидка доставка,якість хороша.
Дякую - Руслана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Червоний з чорним. Розмір: 7
Дякую Максиму, який нам швидко допоміг обрати правильного розміру рукавиці і за 2 дитини вони вже були відправлені нам.
Бажаю успіху і багато задоволених клієнтів!- Переваги:
- Швидко, зручно,
- Наконечний Е***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Салатовий. Розмір: 6
Замовляли воротарські рукавички Lion Predator. Все підійшло чудово, дитина задоволена на всі 100% Дякуємо
- Переваги:
- Швидкість доставки, ціна
- Базик А***Відгук від покупця. Продавець: Червоний жук. Колір: Червоний з чорним. Розмір: 7
Рукавиці реально круті. В живу виглядають прям супер. Дитина в захваті. З розміром вгадали. Все чьотко, дякую магазину за оперативну відправку.