Відгуки покупців про Спортивний бандаж на коліно XL 2 шт, ортопедичний наколінник супорт з ребрами жорсткості, фіксатор на коліно, ортез колінного суглоба
- Сергій .***Відгук від покупця. Продавець: VMP. Розмір: XL. Колір: Blue-Grey
Чудовий бандаж за невелику ціну. Розмір відповідає, добре тримається на коліні. Різниця в довжині 1 см, але це не суттєво, так як потрібен бандаж на одне коліно, другий буде прозапас.
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: VMP. Розмір: XL. Колір: Blue-Grey
Хороший товар
- Альбіна Л***Відгук від покупця. Продавець: VMP. Розмір: XL. Колір: Blue-Grey
прекрасный товар
- Переваги:
- во время тренировки не болят колени и нет такой сильной нагрузки
- Недоліки:
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Розмір: Універсальний. Колір: Grey
Не очікував такої хорошої якості ортезів за доволі низьку ціну
Дуже добре фіксують колінний суглоб
Думаю для активних видів спорту чудово підійде, брав собі щоб зменшити навантаження на коліна при грів в волейбол- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець GETLUX
Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 14 днів. З повагою, магазин GETLUX
- Вікторія Ж***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Розмір: Універсальний. Колір: Grey
Зручні бандажі, швидко одягаються. Обидва підійшли на ногу з обхватом 50 на 37 см. Дякую за швидку доставку
- Переваги:
- Легко одягати, добре фіксує
- Недоліки:
- Поки не знайдено
- Дар'я Р***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Розмір: Універсальний. Колір: Grey
Дуже хороший бандаж,добре підтримує коліна,не скочується
- Переваги:
- Комфортний
- Недоліки:
- Наталія Т***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Розмір: Універсальний. Колір: Grey
Фіксатори якісні, але розмір універсальний, це таке обтікаєме, невизначене понятия. Так і сталося, мамі, для якої замовляли, виявилися замалі, 43 см вище коліна. Добре, шо підійшли чоловікові, у якого теж час від часу трапляється загострення.
- Переваги:
- Якісний, необхідний товар.
- Недоліки:
- Не вказаний розмір, важко вгадати, як в лотерею.
- Галина С***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Розмір: Універсальний. Колір: Grey
Купувала для брата, він в захваті. Використовує на тренуваннях з боротьби. Якість чудова, не розтягується та гарно фіксується нога. Дуже швидко відправили
- Переваги:
- Швидка відправка, якість товару чудова
- Недоліки:
- Марина Р***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Розмір: Універсальний. Колір: Grey
Бандаж доставили на наступний день після замовлення. Брала сину для підтримки коліна після травми на тренуванні. На зріст 168 см і вага 62 кг розмір універсальний підійшов ідеально.
- Продавець GETLUX
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Розмір: Універсальний. Колір: Grey
Дякую, швидко прийшли, якість : міцні, добре стримують коліно та зручні, надіслала чоловіку на фронт сказав що ймо допомогають біль у колінах менша та зручні.
- Продавець GETLUX
- Олена Н***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Розмір: Універсальний. Колір: Grey
Замечательные фиксаторы. Все подошло. Мягко держит коленный сустав. Удобны при ходьбе и физических упражнениях на приусадебном участке. Незаменимая вещь.
- Переваги:
- Не перетягивает , хорошо держит коленный сустав.
- Недоліки:
- Нет.
- Продавець GETLUX
Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 14 днів З повагою, магазин GETLUX
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: GETLUX. Розмір: Універсальний. Колір: Grey
Купив бандаж Grant Inn Orto — і дуже задоволений! Він реально фіксує колінний суглоб, забезпечує відчутну підтримку і стабілізацію, а завдяки компресії й м’якому, дихаючому матеріалу нога під ним не потіє і не «парить». Після кількох днів носіння зменшилися болючі відчуття та набряк — стало легше ходити і займатися спортом. Сам ортез зручно сидить, не сповзає і не тисне, навіть при активному русі чи бігу. Загалом — чудове співвідношення ціни та якості, рекомендую для тих, хто хоче надійного захисту колін.
- Продавець GETLUX
- Алевтина П***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Розмір: Універсальний. Колір: Grey
Дуже якісний товар. Набряк зійшов ( травма коліна) після другої доби. Для спортсменів і ні тільки супер! Дякую.
- Продавець GETLUX
Я хворію на артроз коліна 20 років і з кожним роком болі посилюються, придбала цей бандаж і ходити стало набагато легше, гарний бандаж , справді допомагає, рекомендую!
- Переваги:
- Справді допомагає
- Продавець GETLUX
- Альона Ш***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Розмір: Універсальний. Колір: Grey
Замовлення оброблене і відправлене швидко.
Бандажі гарно виглядають,цупкі з вивороту продублювано м'яким замшем.
Є фіксатор колінної чашечки- Продавець GETLUX
- Юрій П***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Розмір: Універсальний. Колір: Black-Blue-Grey
Підійшло ідеально, утримує коліно, при носінні перестало нити коліно та вистрибувати в сторону на нерівній місцевості та в повному присіді з навантаженням.
- Переваги:
- Підійшло ідеально, утримує коліно, при носінні перестало нити коліно, та вистрибувати в сторону на нерівній місцевості
- Продавець GETLUX
- Богдан У***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Розмір: Універсальний. Колір: Black-Blue-Grey
Чудовий бандаж, на нозі тримається добре, якщо ви дійсно маєте проблеми з колінами то його носіння може викликати дискомфорт, в моєму випадку в мене дуже виразне коліно і силіконове кільце при згинанні коліна доставляє трішки дискомфорту. Ходити в них насправді простіше. Зауважу що в мене дійсно хворі та чутливі коліна.
- Переваги:
- Швидка доставка, гарна якість.
- Недоліки:
- Не знайшов.
- Продавець GETLUX
- Наталя П***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Розмір: Універсальний. Колір: Grey
Доставили швидко. Зроблено охайно. Наколінники однакові ( бо прочитала у відгуках, що комусь прийшли різні). Комфортно. Поки -- задоволена, а далі буде видно. Дякую за якісний товар.
- Переваги:
- Зручно, тепло,практично.
- Недоліки:
- Поки немає
- Продавець GETLUX
- Константинов И***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Розмір: Універсальний. Колір: Grey
В користуванні десь тиждень.. Зручний, колено фіксує добре. Цілком задоволений покупкою.
- Переваги:
- На відміну від неопренових - шкіра не пітніє
- Недоліки:
- поки не знайшов
- Продавець GETLUX
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Розмір: Універсальний. Колір: Grey
Я купив цей бандаж після того, як під час тренувань почав відчувати неприємний біль у коліні. Шукав щось, що могло б забезпечити добру підтримку, але не обмежувало б рухи. Силіконова вставка Омега дійсно працює — вона фіксує колінну чашечку, але не перешкоджає згинати ногу. Матеріал приємний на дотик, не натирає, і що найголовніше шкіра під ним не пітніє. Біль у коліні почав зменшуватися вже після кількох днів носіння
- Продавець GETLUX
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: GETLUX. Розмір: Універсальний. Колір: Black
Брав бабусі, відчула полегшення на суглоби
- Переваги:
- Допомагає
- Продавець GETLUX
- Марков Д***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Розмір: Універсальний. Колір: Black
Дуже класні
- Продавець GETLUX
Швидко прийшло, товар відповідає заявленому. Для своєї ціни хороший товар
- Переваги:
- Зручно вдягати, сидить доводі таки щільно на нозі
- Недоліки:
- Власне в мене сповзає по нозі униз, якщо нога не загнута в коліні
- Продавець GETLUX
- Брук Д***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Розмір: Універсальний. Колір: Grey
Отримав данні наколінники. Замовляв щоб надівати під час присідань. Якість самого матеріалу за ці гроші не погана. Спочатку були тісні. Але після першого тренування розтягнулись.
- Переваги:
- Недоліки:
- Для такої ціни не мае
- Продавець GETLUX
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Розмір: Універсальний. Колір: Grey
Дякую)
Отримав наколінники. Приїхала пара, але різних розмірів. Один підійшов мені, інший дружині.- Переваги:
- Непогана якість. Фіксують коліно. Немає дискомфорту на нозі.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Продавець GETLUX
- Екатерина Ш***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Розмір: Універсальний. Колір: Grey
Гарний бандаж.
- Переваги:
- Зручний і при вдяганні, і при носінні. Добре підтримує суглоб. У мене під коліном 42 см, то сидить щільно. Якість достойна, тим більше за таку ціну.
- Недоліки:
- На дуже повні ноги не підійде.
- Продавець GETLUX
Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія на 14 днів" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Розмір: Універсальний. Колір: Grey
Фіксатори чудові, зручні при ходьбі та добре фіксують колінну чашечку. Наколінниками задоволений.
- Юра П***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Розмір: Універсальний. Колір: Grey
Чудовий фіксатор за доступною ціною
- Переваги:
- Доступна ціна,якість
- Недоліки:
- Не виявив
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Розмір: Універсальний. Колір: Grey
Чудовий фіксатор за доступною ціною
- Переваги:
- Доступна ціна,якість
- Недоліки:
- Не виявили
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: GETLUX. Розмір: Універсальний. Колір: Grey
Я насправді дуже задоволений цією штукою, оскільки після походу горами колінам була хана, і цей фіксатор прям врятував мене.
Окрема радість у тому, що він не сильно парить в таку жару - Валентин Т***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Розмір: Універсальний. Колір: Grey
Соответствует описанию.
- Переваги:
- Удобно.
- Недоліки:
- Ігор Д***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Розмір: Універсальний. Колір: Grey
Товар на Мою думку гарний. Після прання вертається в своє положення, стягує гарно.Будемо дивитися що буде далі.
- Переваги:
- Гарна тканина
- Юлия Б***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Розмір: Універсальний. Колір: Grey
Користуюся цими фіксаторами вже деякий час і залишився дуже задоволений. Бандажі добре підтримують колінні суглоби під час ходьби, тренувань і фізичних навантажень. Матеріал еластичний, приємний до тіла, не натирає та добре пропускає повітря. Фіксатори не сповзають і не перекручуються навіть при активному русі. У комплекті одразу дві штуки, що дуже зручно. Якість виготовлення хороша, шви акуратні. За свою ціну — чудовий варіант для підтримки колін і зменшення дискомфорту. Рекомендую!
- Переваги:
- Бандажі добре підтримують колінні суглоби під час ходьби, тренувань і фізичних навантажень.
- Недоліки:
- Татьяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Розмір: Універсальний. Колір: Grey
Бандажі хорші. Добре фіксують, знімають нагрузку з колін.
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Розмір: Універсальний. Колір: Grey
Підійшли чудово, не надавлюють, не натирають, легкі, зручні, розмір універсальний. Облегшують навантаження на суглоби. Брав для себе бо маю травми менісків.
- Переваги:
- Дуже зручні
- Недоліки:
- Не виявив
- Маргарита Д***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Розмір: Універсальний. Колір: Grey
Гарні наколінники, розмір підійшов, брала для бабусі, вона задоволена.
- Переваги:
- Не дуже жаркі на літо
- Недоліки:
- Поки не виявлено