Відгуки покупців про Плед-покривало флісовий євро світло-сірий 200х220 Шарпей Ananasko PST11_2
- Абрамова Е***Відгук від покупця. Продавець: Optimist Online
Чтоб Вы не говорили,за настройки монитора и так далее,то всё равно на Вашем фото не тот товар! Это очевидно,хоть как ни будет настроен экран!
Со мной никто не связался и возврат делать нет смысла,чтоб оплатить ещё раз доставку НП и выйти в полный минус.- Переваги:
- Не линяет
- Недоліки:
- Не тот цвет,тонкий очень,не тот товар,что на фото
- Продавець Optimist Online
Добрий день. Ми телефонували вам 17.03 о 14:04, але не отримали відповіді, на жаль.
Перегляньте також запити на повідомлення у вайбері, будь ласка.
Доставка повернення буде за наші кошти, тому вам не доведеться здійснювати для цього додаткові витрати.
- Абрамова Е***Відгук від покупця. Продавець: Optimist Online
Я не очень довольна,совсем не то,что на фото! Выглядит намного тоньше,цвет намного светлее,к дивану не подходит. По своей глупости я просто не посмотрела на почте,в итоге будет просто лежать. Жалко
- Переваги:
- Не лезет
- Недоліки:
- Не то,что на фото,очень отличается
- Продавець Optimist Online
Добрий день!
Нам шкода, що ви залишились незадоволені покупкою.
Колір і відтінок товару може відрізнятися, залежно від налаштувань монітора (яскравість, контраст, насиченість), а також освітлення.
Але наш менеджер якнайшвидше зателефонує вам для уточнення всіх деталей та узгодження повернення за вашим бажанням.
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Optimist Online
Все як в описі.
- Переваги:
- Гарне пакування. Швидко прийшло.
- Недоліки:
- Немає.
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Optimist Online
Товар получила вовремя
Плед такой как и в описании. Продавца Однозначно Рекомендую к Сотрудничеству !!!