- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Kit House
Відмінно
- ГістьВідгук від покупця. Продавець: Kit House
Я не розумію попередніх хороших відгуків.
Отримала якийсь мусор з тонкого пластику, що прогинається та подертою пляшкою (вся в мілких царапинах), знімну насадку для мисочки з водою, взагалі, не поклали!
Продавець молодець, дуже швидко все відправив, мабуть, щоб бистріше позбавитись цього мотлоху.
Було б повернення, але дорожче буде туди-сюди відправляти НП, ніж сам товар.
Буде валятись((- Продавець Kit House
Доброго дня,пані Діана, ми вдячні вам за ваш відгук, ви замовляли товар наложеним платежем, і могли просто відмовитись від нього чи замінити годівничку на інший розмір який би вам підійшов, ми маємо широкий вибір годівничок.Змінна насадка не йде в комплекті дані характеристики зазначені в описі товару. І на майбутнє коли ви відмовляєтесь від товару то оплачує повернення продавець а не покупець. Згідно закону про захист прав споживачів, ви можете повернути даний товар протягом 14 днів, якщо на ньому немає слідів користування, повернення відбувається за рахунок покупця. Бажаємо вам вдалих покупок та гарного дня!
- Марія А***Відгук від покупця. Продавець: Kit House
Чудовий сервіс, гарний товар.
- Переваги:
- Гарний, легкий у використані, котятам подобається.
- Продавець Kit House
Дякуємо Вам,Марія, за ваш відгук,дуже раді що дана універсальна,компактна та зручна годівниця прийшла в нагоді,дякуємо вам за повторну покупку в нашому магазині.Асортимент зоотоварів в нашому магазині невпинно зростає,тому будемо щиро раді вас бачити в нашому онлайн магазині знову)до нових зустрічей:)
- Тетяна О***Відгук від покупця. Продавець: Kit House
дуже акуратна та якісна, усе працює
- Продавець Kit House
Дякуємо за відгук! Раді, що ви задоволені якістю товару. Нехай він приносить зручність вам і вашим улюбленцям! Завжди раді вашим замовленням.