Відгуки покупців про Універсальна рідина для очищення екрану телефону, планшета, ноутбука 50 мл
- КонстантинВідгук від покупця. Продавець: RGSM
Хорошо отмывает экран телефона. Жирных разводов не оставляет. Спиртом не пахнет.
- Переваги:
- Хорошо отмывает.
- Недоліки:
- Нет.
- Продавець RGSM
Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!
- Олексій П***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Чистив манітор, добре почистив
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Норм
- Денис М***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
- Андрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Гарно очищує екран телефону.