- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: LOTcosmTOP. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 500 мл
Для кучерявого волосся особливо не помітила різниці із дешевою маскою за 100 грн. Єдине що дійсно добре розчісується волосся після миття. Запах важкуватий солодкий, але норм
- Переваги:
- Волосся добре розчісується
- Недоліки:
- ціна
- Наталия А***Відгук від покупця. Продавець: LOTcosmTOP. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 500 мл
Маска мені дуже сподобалася. Просто бомбезна. Щільна консистенція, не жирнить волосся. Волосся після неї супер доглянуте, блискуче. Обовʼязково буду замовляти ще. Рекомендую всім спробувати.
- Переваги:
- Приємна при використанні, щільна консистенція, після використання волосся блискуче, доглянуте як після салону.
- Недоліки:
- Віолетта П***Відгук від покупця. Продавець: LOTcosmTOP. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 500 мл
Ця маска для волосся просто неймовірна! Моє волосся після неї стало настільки шовковистим і блискучим, що я не можу натішитися. А розчісується тепер без жодних проблем, і цей фантастичний аромат... просто вау!
- Недоліки:
- Дарія Б***Відгук від покупця. Продавець: LOTcosmTOP. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 500 мл
Маска – бомба! Волосся після неї як шовк, блищить, розчісується миттєво, а пахне – нереально круто! Рекомендую.
- Инна Л***Відгук від покупця. Продавець: LOTcosmTOP. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 500 мл
Ця маска – справжнє диво для волосся! Мої сухе, фарбоване, довге та пористе волосся вже після першого застосування стало настільки наповненим, гладеньким та живим, що я просто вражена! Вона недешева, але кожна гривня того варта. Це тепер мій абсолютний фаворит! Щиро дякую!