- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 115. Колір: Чорний
Ремінь класний, тягнеться, фурнітура теж якісна, враховуючи ціну. Але в моєму випадку довжина більша, ніж заявлено — не 115, а 120 см. Бачу по відгукам, що в інших покупців фактична довжина теж відрізняється, проте в меншу сторону. При отриманні перевіряйте
- Джейсон С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 115. Колір: Чорний
Ремінь еластичний, в мойому випадку довжина без бляхи дійсно 115 см, але він розтягується аж до 160+, хоча так він пережме все що можна людині) Доволі туга резинка, що є плюсом. Як тут писали, ковзної петлі не було як на картинці, це мінус. Ще один мінус невеличкий, це те, що кінець ременю, котрий обжатий металом, просто прямокутний, не скошений для того щоб зручніше було продівати його, але з цим можна змиритися. З часом трохи розтягується і трохи втрачає форму.
- Переваги:
- У коментарі
- Недоліки:
- У коментарі
Відповідає
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 115. Колір: Сірий
- Переваги:
- Простота
- Недоліки:
- 1. Довжина не 115, а 111 см. 2. На фото є ковзна петля для заправки вільного кінця ременя, а реально отримав без цієї петлі.
Не відповідає
- Дмитро Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 115. Колір: Чорний
Сподобався
- Дмитро Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 115. Колір: Хакі
Пояс дійсно зручний, кольори насичені, відчувається рівень виробника.
Єдине, на мій погляд - довжина виробу повинна бути 1200мм.
Рекомендую.- Переваги:
- Якість, ціна
- Недоліки:
- Трохи замала довжина, але це суб'єктивна думка.
- Дмитро Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 115. Колір: Коричневий
Якісний виріб.
Рекомендую.- Переваги:
- Якість, різноманітність кольорів.
- Недоліки:
- Не знайшов
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук! Раді, що Вам все сподобалось!
- Дима А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 115. Колір: Чорний
Ремінь дуже сподобався, міцно тримає штани. Підходить на будь-який розмір. На пряжці навіть є відкривача. Раджу.
- Переваги:
- Зручний, жорстка резинка, на будь-який об'єм, міцно тримає
Відповідає