Відгуки покупців про Сироватка для обличчя з азелаїновою кислотою 10% Cos De BAHA AZ Azelaic Acid 10% Serum 30 ml

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Відгуки про товар продавця Radiantcare Store
  • Елена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Radiantcare Store. Об'єм: 30 мл

В мене чомусь не вийшло сплатити на сайті, тому представник продавця швидко зі мною зв'язався, надав рекомендації про інші шляхи. Отримала сыворотку вже наступного дня в поштоматі. Стосовно сыворотки хочу сказати, що на моїй шкірі з розацеа вона працює. Не щипить, добре розтягується по шкірі (2 краплі достатньо на все обличчя). В порівнянні з Sesderma ця сыворотка в 3,5 рази дешевша і це дуже радує

Переваги:
    Відносно недорога
    Недоліки:
    Поки не побачіла
  • Ирина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Об'єм: 30 мл

Купую не вперше, дуже подобається результат після використання, тон шкіри рівний, гарно вбирається и не липка

Переваги:
    Дієва
  • Олена Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Об'єм: 30 мл

В захваті від цієї сироватки! Дуже добре освітлює шкіру обличчя і постакне. Бореться з висипаннями. Ніякого подразнення у мене не викликало. Дякую продавцю за постійні знижки на товар і швидку доставку замовлень.

Переваги:
    Для шкіри схильної до запалень це спасіння
  • Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Об'єм: 30 мл

В мене легка форма пост акне
    Прибрало за пів року 90% плям
    Чудо засіп,дуже дякую
    Рекомендую на всі сто !!

• Наталья К***
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Об'єм: 30 мл

Гарний продукт, для чутливої,жирної шкіри підійшов

• Світлана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Об'єм: 30 мл

У дочки з чутливою шкірою дана сироватка викликала алергічну реакцію. Брала їй від акне в періоді ремісії, щоб прибрати сліди постакне та для догляду.

• Оксана О***
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Об'єм: 30 мл

Дуже чудова допомагає від червоних плям.

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Об'єм: 30 мл

Швидка та якісна робота продавця !Хороший товар!Швидка доставка !
    Дякую Вашому магазину за оперативність!

Переваги:
    Швидко,якісно,ввічливий продавець
  • Ірина К***

Чудова сироватка

• Яна С***

Доставка швидка, термін придатності до 2027 року
    Все супер

• Шершньова А***
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Об'єм: 30 мл

Продавця рекомендую, відправка швидка,товар прийшов цілий))
    А сироватку взяла перший раз, буду тестити.

• Марія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Об'єм: 30 мл

Щойно відкрила сироватку, пакування не пошкоджене та термін придатності в нормі, але аплікатор має якісь білі часточки і сама сироватка нерівномірну текстуру. Це так повинно бути? Чи трапилось щось непередбачуване, що видо-змінило текстуру сироватки? Чекаю на відповідь, бо користуватись поки не ризикую

• Продавець  LBC Group

Добрий день! Таке може статися, якщо продукт зберігався на холоді або піддавався перепадам температур. Спробуйте залишити його при кімнатній температурі на деякий час і подивитися, чи повернеться він до звичайного стану. В складі є Propanediol, який виконує роль розчинника та зволожувача. Це може пояснити зміну консистенції продукту за низьких температур. Ми перевірили термін придатності та умови зберігання сироватки, і всі наші товари зберігаються за належних температурних умов. Однак під час транспортування можуть виникати перепади температури, що іноді призводить до змін у текстурі чи вигляді продукту.
      Тому навіть якщо ви помітили зміни в консистенції (наприклад, білий порошок), це не обов'язково означає, що сироватка втратила свою ефективність.

Ми рекомендуємо вам протестувати сироватку на невеликій ділянці шкіри, щоб перевірити, чи не виникне ніяких реакцій або неприємних відчуттів.

• Елизавета О***
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Об'єм: 30 мл

Пришла очень быстро, упаковано было прекрасно - защита 100%. Был небольшой вопрос к продавцу, ответили очень быстро

Касаемо сыворотки - брала по отзывам, очень классно впитывается, лицо увлажненное, хорошо борется с постакне (вижу результат уже спустя 2 недели, наношу утром и вечером). Имею комби тип, лицо не жирнит утром и хорошо идет как под крем, так и изолированно

Однозначно буду брать еще или может рассмотрю другие варианты этой же фирмы

Переваги:
    Быстрая отправка, качественная упаковка, борьба с постакне и подсушивание прищиков, без запаха

Дякуємо за відгук

• Евгения Ж***

Все супер.

• Сніжана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Об'єм: 30 мл

Чудова сироватка, купую цієї фірми вже не вперше, підходить для моєї комбінованої шкіри. Після неї шкіра м'якенька, має рівний колір. У мене не схильна до висипань шкіра, але коли з'являються, то після цієї сироватки швидко зникають)

• Неля Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Об'єм: 30 мл

Сироватка ( гелева середньої густоти) здалася мені слабувата , як на 10%, має липкуватий фініш(якщо зверху нанести крем -- то норм). Маю комбіновану шкіру, брала для зняття запалень.

• Костянтин
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Об'єм: 30 мл

Приємна ціна, швидка доставка на пункт видачі, гарна робота менеджера. Сам продукт допомагає у боротьбі з акне, наразі використовую його двічі на день.

Переваги:
    Швидка доставка, ввічливий менеджер

Дякуємо за відгук!

• Інна
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Об'єм: 30 мл

Для шкіри з розацеа чудово підійшло. Легка текстура.

Переваги:
    Легкий у використанні

Дякуємо за відгук!

• Людмила П***
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Об'єм: 30 мл

Рекомендую і продавця, і продукт

Переваги:
    Дуже гарна сироватка! Не уявляю мій догляд без неї. У мене чутлива шкіра схильна до подразнень, але ця азелаїнка - це скарб!!!
  • Тетяна Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Об'єм: 30 мл

Чудова сироватка, відчутний ефект після використання, відповідальний продавець. Найкращі рекомендації!!!

Переваги:
    працює
  • Надежда К***

Порадила косметолог.
    Задоволена на всі

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Об'єм: 30 мл

Сироватка підходить і мені і сину -підлітку. Виписував лікар .

• Татьяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Be Korean chic. Об'єм: 30 мл

в складі кислота, але це не відчувається ( багато разів замовляла в інших магазинах, відчутно що відрізняється і по запаху навіть) на сонці також без захистного крема не має реакції, в складі ніякої кислоти не має. Також без плівки на кришці прийшла, в перше таке бачу, в інших магазинах плівка є. Не рекомендую.

• Продавець  Be Korean chic

Доброго дня!
      В нашому магазині представлена виключно оригінальна продукція. Є сертифікати якості, котрі це підтверджують. Продукція завозиться на пряму від виробника до нас.
      Попередні партії сивороток Cos De Baha були в плівці, нові постачання вже отримуємо з пломбою(наклейкою) на картонній упаковці (виробник змінив пакування).

На пакуванні вказано що Азелаінова кислота є в складі, в розмірі 10%, в переліку активних інгредієнтів .

Для нас дуже дивний даний відгук, так як це одна з найпопулярніших сивороток бренду і продано їх у нас дуже багато, і такий відгук вперше .
      При використанні є індивідуальні відчуття, схожі на пощипування, але вони можуть бути не у кожного . Також щодо сонця - при використанні сивороток з кислотою, рекомендується використовувати сонцезахисний крем аби запобігти появі пігментних плям, але ж знову це індивідуально, вони як можуть зʼявитися так і ні .
      Якщо Ви вже не вперше користуєтесь цією сивороткою, можливо є звикання до інгредієнтів і саме тому немає звичних відчуттів.

• Ірина К***

Товар супер))

• Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Об'єм: 30 мл

Зіпсувала обличчя неправильним використанням гідрофільної олії.Були сильні висипання, забиті пори та чорні цятки. Допомогла покращити шкіру саме ця сироватка, будучи на гв вона єдина яка мені підходить на даний момент. Ефект звісно немиттєвий, потрібно пройти всі етапи відновлення шкіри, тому використовую вже 3й місяць, наразі результат мені подобається, менше висипать, шкіра пружна, з часом менш помітні плями постакне.

Переваги:
    Можна використовувати при ГВ
  • Галина К***

Все швидко, якісно)

• Сергій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Об'єм: 30 мл

Товаром и магазином доволен.

Переваги:
    Товар в наличии. Цена актуальна. Быстро связались и отправили.
    Недоліки:
    Нет.
  • Вікторія В***
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Об'єм: 30 мл

Відповідальний продавець, товар супер! Безкоштовна доставка

• Віта
    Відгук від покупця. Продавець: JK.beauty. Об'єм: 30 мл

Вистачає на 2 місяці користування, на ніч.
    Чи є зміни - не скажу. Можливо трохи менше висипань, але вони час від часу є, якщо вони захотіли бути...то ж

Мені здається, щось на багато простіше, допоможе...
    Бо скоріш всього маркетинг.

Недоліки:
    Без корисна штука
  • Валерія

Все чудово