Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Органайзер тримач для дротів кабелів зарядок під стіл VMHouse фіксатор для проводів комп'ютера з магнітом силіконова стяжка для зберігання шнура та аксесуарів 10 шт (0152-0010)

Оцінка користувачів 4.2/5
  • Червенюк Л***

Практично та функціонально

Переваги:
    Практично
    Недоліки:
  • Павло З***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Компʼютерні шнури не тримає, відривається магніт від резинки

• Продавець  VM HOUSE

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом, і перепрошуємо за можливі незручності.

Зверніть увагу, що магнітні стяжки мають спеціальну конструкцію, і для їхньої надійної фіксації важливо використовувати правильний бік. На 5-му фото в картці товару розміщена детальна інструкція.

Кріпіть магнітні стяжки плоскою стороною. Інша сторона із заглушкою передбачена для можливості дістати магніт – це конструктивне рішення. Якщо кріпити стяжку цією стороною, магніт може відокремлюватися, оскільки ця частина не призначена для фіксації. За потреби магніти можна використовувати окремо від стяжки.

Фіксатори добре виконують свою функцію за правильного застосування. Додатково рекомендуємо переглянути відео в картці товару для ще більшої зручності. Будемо раді Вашому зворотному зв’язку. Бажаємо приємного використання!

• Максим Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Прекрасна якість. Тримачі надійні!

• Никита П***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Стяжки чудові, якість ок.
    Рекомендую!

• Антон З***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Хороші та якісні органайзери. Мені сподобались дуже!