Відгуки покупців про Садовий шланг для поливу 10 м 2E AquaFlex Carbon 3/4"

Оцінка користувачів 3.86/5
на основі 53 відгуки
  • Наталя Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-жовтий. Довжина: 10. Діаметр: 1/2"

Качество на уровне

Доброго дня, Наталя.

• Валентин К***

Дякую,все було на высокому рівні.

Доброго дня, Валентин.

• Олег М***

Добрий товар

Доброго дня, Олег.

• Олександр Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Помаранчево-жовтий. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"

Нічого цікавого немає. Можливо й міцний, але його - плющить, перегінає, перекручує. За два сезони вигорів.

Переваги:
    Не бачив.
    Недоліки:
    Такій як усі.

Доброго дня, Олександр.
      Щиро дякуємо за ваш відгук.
      Ваш досвід з нашим товаром важливий для нас. Ми завжди прагнемо покращувати нашу продукцію.

• Руслан В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-жовтий. Довжина: 10. Діаметр: 3/4"

Купував цей шланг неодноразово. Якісний матеріал, стійкий до перегинів, до палючого сонця. За два роки користування жодних нарікань.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Не помітив

Доброго дня, Руслан.
      Дякуємо за ваш відгук.
      Ми раді, що наш товар Вам сподобався та відповідає вашим очікуванням.

• Наталія М***

Жахливий шланг, мьякий, не просто перегибаеться, а майже срлющується від кожного перегибу і таким залишається. Якась кишка, а не шланг

Доброго дня, Наталія.
      Дякуємо, що поділилися враженнями.
      Ваша думка дуже важлива для нас. Готові допомогти у всіх питання якщо буде така потреба.

• Виталий Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-жовтий. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"

покупал в начале 3/4 и 1/2 по 20 метров все супер шланг как на картинке , потом до заказывал 10м 3/4 прислали без маркировки , мягкий и синего цвета на солнце а в помещении все как на фото темно серого с армированием. потом он начал сереть от солнца на улице и стал как должен по цвету картинки , пришлось вернуть так как мягкость и перегибание остались , решил на пробу купил 30м 3/4 такой же фирмы и прислали немного получше качеством с маркировкой но на желтой полосе и тоже на свету синий но уже стал темнеть и немного грубеть и уплотнятся , не знаю что за материал и что за реакция на ультрафиолет но становится такой же как брал первый но маркировка на первом была белая на сером а теперь черная на желтой полосе с чего следует что делают на разных заводах в китае а не в Украине мое субъективное мнение , у кого проблемы с качеством возвращайте по гарантии , вернут деньги и пере закажите новый , короче шланг норм но как повезет .

Переваги:
    гарантия 5 лет это здорово можно вернуть если что .
    Недоліки:
    производитель что то мутит с маркировкой

Доброго дня, Віталій.
      Дякуємо за ваш час і оцінку.
      Шланг виробляється в Україні та зареєстрований у програмі національного кешбеку.
      Щодо якості та маркування шланга, інформація отримана та буде надана для подальшої обробки, дій.

• Бойченко Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-жовтий. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"

При підключені до водопроводу (3-3,5кг/см2) шланг роздувся з 16мм до 20мм на початку в місці під'єднання і до 25мм в кінці. Старий шланг з таким же діаметром і довжиною (жовтий з сірою смугою, не пам'ятаю виробника) не роздувається.

Недоліки:
    не тримає тиск

Доброго дня, .
      Дякуємо за ваш час і оцінку.
      Нам прикро, що подібне трапилось. Пропонуємо звернутись до продавця, сервісного центру, для подальшого вирішення питання.
      Якщо у вас виникнуть будь-які питання чи потреба в додатковій інформації, наша підтримка завжди на зв'язку.

• Владіслав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-жовтий. Довжина: 20. Діаметр: 3/4"

Шланг брав 20 метрів. Зі знижкою. Дуже схожий на жовтобрюхого полоза, налякав сусіда . Поки що зі своїми функціями справляється добре. Ну і менше заламується, коли на сонечку нагріється, на відміну від більш дешевих. Рекомендую.

Переваги:
    Легкий, міцний.
    Недоліки:
    Поки не побачив

Доброго дня, Владислав.
      Дякуємо за ваш відгук.

• Олександр

Гарний многошаровий шланг. Спочатку були питання до жосткості бо з упаковки здався занадто "дубовим". Згодом усі сумніви зникли. Полежав кілька днів пом'ягчив та став дуже зручний у використанні. Чудовий шланг, зносостійкий та легкий

Переваги:
    Стійкий до літньої спеки

Доброго дня, Олександр.
      Дякуємо за відгук!
      Ваші слова надихають нас працювати ще краще. Сподіваємося, що товар буде служити вам довго й на користь.

• Виталий Т***

покупал шланг 20м 3/4 и 20м 1/2 все четко работает плотный не перегибается с водой , решил докупить 10м 3/4 и что за мусор пришел , на магазине розетка при получении не рассматривал упаковка такая же , а когда упаковку разорвал уже дома увидел что цвет не черный а синий , ну ладно синий так синий, но когда выпустил воздух с шланга он сильно мягкий , немного толще в диаметре и перегибается с водой , даже с упаковки есть следы изгибов думал выровняются от давления но нет буду писать в службу поддержки пусть производитель компенсирует стоимость так как это брак вернуть наверное нельзя так как вскрыта упаковка и отрезаны концы запайки и уже был в использовании . , так что смотрите сами я просто понадеялся на порядочность отправителя по факту прислали брак .

Переваги:
    покупал немного раньше шланг понравился
    Недоліки:
    качество плохое

Доброго дня, Віталій.
      Дуже прикро, що подібне трапилось. Ми обов'язково з'ясуємо щодо цього шлангу (кольора та якості). Поверніть товар продавцю, для обміну на новий. А цей продавець передасть на діагностику у сервісний центр.
      У разі виникнення додаткових питань чи потреба в додатковій інформації, наша підтримка завжди на зв'язку.

• Олег Д***

Чудовий шланг

Переваги:
    Якість

Доброго дня, Олег.
      Дякуємо за вашу оцінку!
      Ми раді, що наш товар відповідає вашим очікуванням.

• Юрий Ш***

Фото за попередній відгук

Доброго дня, Юрій.
      Дуже прикро, що подібне трапилось. Ми обов'язково з'ясуємо щодо якості.

• Олексій

Та же самая проблема. Вздулся в нескольких местах. Если обратить внимание на внутренний (первый)слой шланга, то есть продольная трещина практически по всему шлангу, поэтому и появляются "свищи".

• Юрий Ш***

Ні яких 15 бар не має...... Використання менше місяця, а шланг вздувся в чотирьох містах.....

Переваги:
    Недоліки:
    Хоча

Доброго дня, Юрій.
      Перепрошуємо ще раз. Відповідь надали на другий Ваш відгук (заміна по гарантії)
      Питання щодо якості товару буде розглянуте сервісним центром, шляхом діагностики та заключення.

• Дмитро К***

Не соответствует описанию
    От силы раза 3 подключил,на четвертый раз его просто разорвало хотя давление было точно не 15 бар а меньше

Доброго дня, Дмитро.
      Дуже прикро, що подібне трапилось.
      Зверніться, будь ласка до Продавця, щоб вирішити це питання по гарантії.

• Вікторія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Помаранчево-жовтий. Довжина: 20. Діаметр: 3/4"

Не беріть, дуже не якісний.

Переваги:
    Немає переваг, одні недоліки
    Недоліки:
    Тонкий, згинається, ніяких 4 шарів немає.

Доброго дня, Вікторія.
      Щиро дякуємо за ваш відгук.
      Шланг не преміум сегменту, і при цьому, виготовлений із матеріалів високої якості та з кількістю шарів 4, діагональне армування.

• Оксана О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Помаранчево-жовтий. Довжина: 12. Діаметр: 3/4"

Не дуже сподобався 4 шари,але він згинається, м'який,не то,що очікувала

• Максим П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Помаранчево-жовтий. Довжина: 50. Діаметр: 3/4"

оплетка слишком широкая и попался брак на самом конце и пришлось обрезать около 40см. В остальном нормально и думаю если не оставлять на солнце и морозе то прослужит года 3-4

Переваги:
    цена
    Недоліки:
    попадается брак
  • Андрей Р***

моим требованиям соответствует на 100

Переваги:
    добротный , плотно обжался в соединениях
  • Яків

Використовував з 6 травня 2025 в приватному секторі Київа, постачання води городське, тиск в межах 2-5 барів. Регулярно лопається вздовж, згинання немає, скручування немає, використовувався як подовжувач з колонки до зрошувача, пряма лінія в тіні.
    Для коректної роботи зрошувача рекомендований тиск 2-4 Бар.
    Після підключення через редуктор тиску (+500грн) виставив 3 бар, все нормалізувалось.

Переваги:
    дешевий
    Недоліки:
    регулярно лопається вздовж, треба регулятор тиску та не перевищувати 3-4 бар
  • ОЛЕКСАНДР П***

для поливу миття автомобіля супер.

Переваги:
    для дачі те що треба
    Недоліки:
    не виявив
  • Юрий И***

в шланг був закачан воздух, на землю ліг рівненько, не крутиться.

Переваги:
    шланг гарний, легкий та міцний
    Недоліки:
    поки не знайшов
  • Василь П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Помаранчево-жовтий. Довжина: 30. Діаметр: 1/2"

Дуже дякую. Все супер.

Переваги:
    Якість.
  • Олександр С***

Беру не первый раз. Цена-качество!

Переваги:
    Качество
  • Олексій Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Помаранчево-жовтий. Довжина: 15. Діаметр: 1/2"

Жажлива якісь... прослужив 1 місяць і лопнув

Переваги:
    Дешевий
  • Оксана Б***

Шланг хороший, не очень мягкий и не дубовый, со своей задачей справляется, не перегибается.

Переваги:
    Цена, качество.
    Недоліки:
    Нет.
  • Сергій

Гарна якість

Переваги:
    Якість, ціна
  • Татьяна Т***

Для дачи супер!

• Федір Б***

Шланг не скручується, не переламується !
    Дуже зручний !

• Влад

На перший погляд, непоганий. Запаяний та накачаний із заводу.

• Володимир

Купив цей шланг для мийки високого тиску. За свої гроші якість просто відмінна, взагалі не заламується, тому рекомендую.

Переваги:
    Якість, ціна
    Недоліки:
    Відсутні
  • Федір Б***

Зручний у використанні !

• Константин Ш***

Не тримає тиск зовсім - роздуває вдвічі. Заломується навіть під тиском. Хотів повернути, але просто викинув- більше головняку з поверненням.

Переваги:
    Недоліки:
    Описав вище
  • Володимир П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-жовтий. Довжина: 30. Діаметр: 1/2"

Зробив замовлення на 30 м. По факту в бухті 25 м.п. Це надуватєльство. Дуже неприэмно……

Переваги:
    Прийшло вчасно

• Михайло К***

Раджу,шланг нічим не гірший від коштовних брендів

Переваги:
    Якість
  • Константин Ш***

Ррздувається при неповному напорі з системи водопостачання. За тиждень діаметр перевищує 3'4. Завдяки чому обжимні муфти течуть та зриваються зі шлангу. По новому закріпити дуже тяжко, бо діаметр не співпадає.

Переваги:
    Недоліки:
    Якість не співпадає з описом