Відгуки покупців про Килимок для пляжу водонепроникний, плед покривало на природу пікнік, Непромокальний складний 150х200 см
- Виктория К***Відгук від покупця. Продавець: BODA Shop. Колір: Різнобарвний
Клеенка дешевого качества с отвратительным запахом
- Євген С***Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Колір: Різнобарвний
Гарна якість.
Дуже швидка доставка.
Випробування пляжем і морем пройшло. Не зіпсувався.- Продавець JuliShop
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені покупкою та нашим сервісом. Будемо раді бачити вас знову! Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами нашого асортименту — сподіваємося, ви знайдете для себе ще багато цікавих і корисних речей. Якщо виникнуть будь-які запитання, ми завжди із задоволенням допоможемо!
- Роман В***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Різнобарвний
Хороший коврик. Не промокає, бо поклали на росу. Дякую за сюрприз. Єдине що незручно, це назад скласти, як було
- Продавець FlashShop
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Різнобарвний
Килимком задоволений. В складеному виді ще менше і зручніше чим я очікував.
Окремим бонусом від магазину
отримав ніж-картку.Дуже приємно.- Продавець FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!