- Буряченко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 6. Колір: Сріблястий
Ножи хорошие, но все поцарапанные
- Переваги:
- Красивые, тяжелые
- Недоліки:
- Поцарапанные
- Надія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 6. Колір: Сріблястий
Сьогодні придбала ножі. Самі по собі непогані. На жаль, мені прийшли два ножі, які були закріплені в наборі першими подряпані з царапинами. Прикро, засмучена. Упаковку розкрила лише вдома.
- Переваги:
- Нержавіюча сталь, важкі.
- Недоліки:
- Царапини на двох ножах.
Представник постачальникаДуже дякуємо за зворотній зв'язок Нам дуже прикро за цей досвід. Ми обов'язково перевіримо цей момент вади транспортування та вирішимо його.
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 6. Колір: Сріблястий
Гарні ножі. За півроку миття в посудомийній - не втратили якості
- Переваги:
- Гарна якість
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук! Приємного користування продукцією RINGEL!
- Алена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 6. Колір: Сріблястий
Ножи не легкие, достаточно приятные в руке, взял в руку и чувствуешь вещь. Нержавейка хорошая, но воду нужно вытирать насухо, иначе разводы от капель остаются. Когда моем в посудомойке, таких проблем нет. В целом ножи хорошие и качественные.
- Богдан С***Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 6. Колір: Сріблястий
Приятно лежит в руке, хороший метал, не ржавеет, отлично моется в посудомоечной машинке, красивый