Картка Rozetka

Відгуки покупців про Зарядна станція Jackery Explorer 1000 v2 (21-0001-000221)

Оцінка користувачів 4/5
  • Людмила П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Працює добре,зарядка швидка,підключила до квартири(вилка/вилка)працює котел з насосом,телевізор з приставкою т2,холодильник,хватає на 4 години,якщо відключаємо холодильник, то хватає на 10 годин

• Руслан У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Загалом поставив би навіть 4.5, бо в принципі всі мої потреби продукт закриває, при цьому з ціною 26000 і можливістю розбиття на 16 платежів роздумів про придбання практично не було, хоча довго розглядав Bluetti i EcoFlow.
    Зверніть увагу, що є чотири кіловатних Джекері, в кожного є свій нюанс. Є просто 1000 - це батарея старого типу li-ion, 1000Вт постійного і 2000Вт пікового, не складна ручка і 7,5 годин зарядки станції, ні в якому разі не розглядайте цю станцію. Є 1000 V2 - і це саме ця станція - тут li-pol, 1500/3000вт, 1,5 години зарядки (або година в екстреному режимі), складна ручка, інші покращення.
    Є 1000 Pro - покращена стара 1000 з часом зарядки 1,8 години і всіма тими самими характеристиками. Не рекомендую.
    І є 1000 Plus - покращена 1000 v2. Має на 20% більшу ємність, вихідну потужність 2000/4000Вт - і головне, як на мене, можливість підключення додаткових батарей з розширенням до 5квт*год. Також в комплекті автомобільне зарядне від прикурювача. Можливо ця система була б навіть краща, але на момент моєї покупки її не було)

Переваги:
    Правдива ємність, легке витримування пікових навантажень (при заявлених 1500Вт станція легко працює з мікрохвильовкою, що споживає 2000вт поотягом двох хвилин), ціна, розстрочка
    Недоліки:
    Підвисання станції з відмовою реагування на кнопку вимкнення (іноді буває), та основний мінус - робота додатку. Найгірше, що при фактично відсутньому підключенні, додаток може писати вигадані цифри
  • Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Є один великий недолік. Вказано що підтримує швидку зарядку. І це дійсно так. Але є одне але про яке ніде не вказано. Щоб швидко зарядити потрібен додаток. В додатку потрібно включити функцію швидкої зарядки і після повного заряджання вона знову буде відключена. В додатку написано що вона може швидко заряджатись. Але вони не рекомендують бо це скоротить строк служби батареї. Ну і плюс історія що додаток не бачить батарею аналогічна. Виходить нема підключення = нема швидкої зарядки. Маю ще батарею від іншого більш відомого бренду. Тому маю з чим порівнювати. При умові 3 через 7 батарея не встигає заряджатись.

Переваги:
    Недоліки:
    Проблеми з bt. Відсутність нормальної швидкісної зарядки.
    • Максим К***

Дивно що за три години у вас станція не встигае заряджатися. У мене така сама станція, заряджаеться на стандартній швидкості, на зарядку бере 800 ватт, при її емності цього більш ніж достатьо щоб зарядити станцію від 0% до 100% за дві години.

• Віктор
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Станція працює добре але є такий недолік, не держить звʼязок з телефоном по Wi-Fi , можливо прошивка, невідомо. Потрібно перезагружати станцію щоб відновивсь звʼзок

Переваги:
    Ціна, є ДБЖ
    Недоліки:
    Не держить звʼязок з телефоном, комплектація лише один шнур, немає навіть від прикурювача
  • Святослав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Рятівна штука в час знеструмлень

Переваги:
    Тиждень користування, поки без нарікань. Нічого мегапотужного не запускаємо, але телевізор ноутбук компютер іксбокс модем кілька ламп між відключеннями легко підтримує. Гарно виглядає, зручний софт.
    Недоліки:
    Поки немає, але тут, мабуть, треба буде судити десь за кілька місяців.
  • Андрій Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Придбав вперше цей бренд.
    Маю менш потужні EcoFlow та Bluetti.
    Друга доба в експлуатації, жодних нарікань.
    Відсутність электрики по 8 годин спонукало придбати більш потужний пристрій.
    Ціна - потуга цієї станції зробили цей вибір.
    Задіяна під насос парапетного котла.
    Також буде можливість задіяти більш потужні побутові прилади, кавоварку, фен, та інше.
    Холодильник, інверторний двигун, працює від цієї станції, вже перевірено.

Переваги:
    Дійсно працює як дбж.
    Коли йде заряд станції, або коли вона вже заряджена електричний струм подається в обхід акумулятора.
    Це помітно на дисплеї або в додатку.
    Недоліки:
    Час покаже
    • Володимир Ш***

Я теж купив цю модель,все сподобалось, але питання чи буде заряд с розетці при низький напруги в сети

Дякуємо за Ваш відгук та вибір продукції Jackery.

• Андрій Х***

Стосовно заряджання від низької мережі.
      В мене стоїть реле напруги в розетці під станцію. Параметри 195-255.
      195 воль заряджає станцію. Нижче ніж 195 не знаю як буде.

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Додаток "Jackery" не працює , а саме телефон не може установити зв'язок з батареєю по Bluetooth.
    Із за цього не можливо установити швидкість зарядки.

Недоліки:
    Додаток Jackery
    • Володимир Ш***

Треба перезавантажити станцію,бо вона иноді глючит

• Михайло В***
    Продавець: Rozetka

Задоволений, дуже допомагає!)

Переваги:
    Можна живити усі гаджети!)
    Недоліки:
    Все гаразд, поки не знайшов.