- Валерія Ш***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Товар відповідає опису. Гарний функціонал, зручний у використанні. Купляла для Ninja Grill AG301. Довжини провода вистачає щоб покласти на стіл
- Переваги:
- Зручний. Все працює як і має працювати
- Вася С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Дуже гарно працюю нам сподобалось брали в загалі для мʼяса але оскільки я обожнюю пити китайські чаї він допомагає і тут . Має длинный провід . В загалом дуже задоволений
- Переваги:
- Зручний має таймер та май режим сповідання коли доходе до температури яка потрібна
- Недоліки:
- Має погрішність в 1 градус але це на низьких температурах
- Продавець StarLight
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Дуже крута річ на кухню, додає в контролі і як наслідок страви стають смачніше
- Переваги:
- Доволі точно показує температуру, є сигнал звуковий коли досягається задана температура
- Недоліки:
- Кришка відсіку батареї погано відкривається, не вистачає кнопки вимкнення
- Продавець StarLight
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Термометр гарно працює, може рекомендувати. Відправили вчасно. Дякую
- Семен Б***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Доставили вчасно, відповідає опису, поки працює. Мені в цьому приладі не вистачає вимикача. Після використання потрібно чекати поки він сам "засне" і потім класти на місце зберігання.
- Ангеліна Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Гарно працюють справні
- Недоліки:
- Нема в комплекті батарейок
- Продавець StarLight
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Чудовий термометр, доступна ціна, швидка доставка. Дякую.
- Николай Ж***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Перший перестав працювати після третього використання нажаль) але продавець дуже приємно здивував!
Швидко надіслали заміну (новіші модель) і оплатили доставку .
Точно буду звертатися ще!- Переваги:
- Точно показує
- Недоліки:
- Має свої дефекти
- Продавець StarLight
- Евгений Н***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Якiсть перевiрена часом. Даже задоволений працюе як годинник.
- Переваги:
- Точнiсть вимiрювання, цiна, швидка вiдправка.
- Продавець StarLight
- Геннадий У***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Термометр чудовий, працює як треба