Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Відгуки покупців про Миша A4Tech XL-750BK-B Black лазерна Чорний

Оцінка користувачів 4.45/5
  • Наталя Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Син замовив саме цю мишу. Сказав, що така ж сама попередня відслужила кілька років

Переваги:
    Надійна, зручна
  • Олександр Г***

Топова миша.
    Першу купив років 20 тому.
    Тепер тільки ними і користуюсь.
    Робота, ігри, графіка.
    Велика, точна, працює на будь якій поверхні.

Переваги:
    Розмір, вага, точність, надійність, працює на чому завгодно.
  • Олександр З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Придбав 2 миші що б замінити старі миші х7, обидві в мізках мають проблеми, після сну збивається калібровка і по вертикалі виставляється максимальна швидкість миші, а по горизонталі мінімальна.
    Через місяць у однієї сплавилися мізки взагалі, і перемикач який світиться різними кольорами почав робити світло-музику перемикатися сам зі швидкістю рандому. Мишка вийшла з ладу, стало неможливо користуватися.
    Здавши мишу до ОФІЦІЙНОГО сервіс центру через розетку, мені подзвонив представник з розетки і сказав що все у неї ок (я ж дурачок мені робити нічого возитися до сервісних центрів і витрачати мій час) та запропонував повернути її, я сказав якщо все ок буде то претензій не буде. Після чого прийшла пропозиція повернути мені товар у "вівторок" я сказав що мене 3 дні не буде в місті і переставити доставку товару пізніше.
    Чекаю вже місяць чи два... Миші немає, грошей немає, розетці по цимбалах

Переваги:
    Улюблена за формою мишка
    Недоліки:
    Недоліки що її продає розетка

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Іван Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Для перевірки навіть підклав скляне дзеркало замість килимка - працює стабільно. лазер воно і є лазер :) Чутливості вистачає щоб працювати на двох моніторах не тягаючи мишу по всьому столу а коли треба менша швидкість - є кілька режимів з меншим dpi.
    Її попередниця 740 серії відпрацювала з грудня 2008 року (більше 17 років!)
    й лише нещодавно почав глючити скролл. розібрав мишу - думав треба лише почистити. виявилось - вісь коліщатка механічно проточила кріплення й там еліпс на два діаметри осі :) сподіваюсь що 750 пропрацює не менше.

Переваги:
    висока роздільна здатність, працює майже на будь-якій поверхні, дуже надійна
    Недоліки:
    не виявлено
  • Джон М***

Стара добра та зручна A4tech

• Євген Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мишка пропрацювала 3 дні. На третій день стали глюки. Курсор став дуже повільно рухатись і дергаеться

Переваги:
    Недоліки:
    Брак

Шкода, що у вас трапилась така ситуація. Прохання звернутися до сервісного центру для діагностики та гарантійного обслуговування.
      Контакти СЦ: a4tech.ua/service-centers

• Павло Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Покупаю только эту фирму уже 3 мышка ( предыдущая лет 5 отработала и до конца не умерла ) . Рекомендую у кого клешня большая в мышке утяжилетиль.

• Леонид л***

Супер !

• Анатолий П***

Користуюсь уже 10 років нею, все дуже добре працює

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Не виявив
    • Антон М***

Те саме, мишці близько 10 років, єдине - пару тижнів назад перестав працювати клік колесом. В усьому іншому (враховуючи, що вона пережила використання в умовах будівництва) - чудово себе показала

• Олег п***

Ок

• Ярослав Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

приїхала вже розпакована, і вкрали в мене ножки для заміни.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

• Сергій Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Была куплена 13 октября 2021. Пару месяцев назад начало срывать курсор, при включении компютера мышь и вовсе сама по себе путешествовала по всему монитору пока не пройдет минут 5-10. За это время експулатации мыши в играх ни разу не подвело колёсико(в пребидущих 3 мишках других производителей они прям ломались через пол года).

Переваги:
    Софт для мышки, удобный дабл клик
    Недоліки:
    не понравилась ширшавая поверхность
    • Максим

У меня аналогично. Куплена в 2017, проработала до 2023. Поначалу думал, может, ворсинка какая попала, но нет, ничего на сенсоре не было.

• Денис Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Мишці 6 років. Нарікань не було 4 роки. На 5 рік курсор почало трясти, поки сенсор не розігріється ( в прямому сенсі ). Якщо покласти мишку на батарею та прогріти її або ж тримати в руці 20 хвилин, то все стає нормально. При чому чим більший DPI, тим все набагато гірше, тому граю тільки на мінімумі. Поклейка за 2 роки почала стиратись, за 6 вже практично нічого не залишилось. Як для мишки за 20$ на той момент, то непогано.

• Максим П***

Це вже їй приходять гайки, раджу шукати заміну - далі ставатиме тільки гірше.

• Максим П***

В мене правда десь на другому році користування почався тремор..

• Ірина Ш***

Якісна мишка, вже як майже 7 років виконує свої функції

Переваги:
    Відповідає характеристикам
  • Денис С***

Класика)

Переваги:
    Ергономіка, простота, можна забивати нею цвяхи.
    Недоліки:
    Вже морально застаріла.
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Доброго дня! Забрали мишку після вашого "типу гарантійного" ремонту. Ваш сервісний центр мабуть жартує, або Розетка має дуже добре почуття гумору. Відправили вам мишку по гарантії в повній комплектації, бо вона не працює, а ви нам її назад прислали не працюючу. ЇЇ навіть не відкривали для ремонту!  Як це називається?

Вітаємо Наталія! Зверніться будь ласка в офіційний сервісний центр

• Наталія

Для чого знову до вас звертатися? Ми вже зверталися, Ви не можете елементарний ремонт миші зробити

• Журавский А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Шершава поверхня,(стопуово при використанні коли буде пітні рука не будуть скользити пальці. Трохи занадто легка( Але це по юзінгу за 3 години. Далі більше

Переваги:
    Недоліки:
    Немає.
  • Денис

Відпрацювала рівно 10 років

• Максим П***

Пощастило що не попав брак.

• Валерій Б***

Норм

• Денис Л***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Плохая мышь, уже поменял несколько раз пк, а она до сих пор работает.

• Ірина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудова миша, вже 7 років пройшло, гарно працює)

Переваги:
    Прекрасний стан та якість
    Недоліки:
    Відсутні
  • Иван И***

Все работает , мне нравиться

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Була куплена в 2019 році і досі працює без нарікань. Хоча точнісінько така у знайомого відправилася в кіберрай через 6 місяців. Тут як пощастить. Хоча можливо з часом почали економити на матеріалах.
    Мені ця модель подобається бо зручна.

Переваги:
    Зрочна
    Недоліки:
    З кожним роком якість все гірша
    • Володимир

Зайшов перевірити коли я свою придбав...
      30 травня 2017 року і досі працює. Вже все інше змінилось, а мишка та ж

• Дмитрий Д***

Не завелика?

• Игорь К***

лучшая мышка в мире, у меня таких 2

Переваги:
    удобная, надёжная
    Недоліки:
    жаль у этого производителя не нашёл такой же беззвучной такой же как эта
  • Илья В***

Все прекрасно

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Можеть быть их когда то и делали хорошими, но сейчас жесть полная - курсор скачет от ТЕМПЕРАТУРЫ в комнате!!! - до 24 градусов прыгает по экрану так, что вы такого в жизни не видели, но когда закрываешь балкон и в комнате начинает быть парилка, то она начинает работать нормально. Такую жесть никогда не видел. Обходите стороной и даже не смотрите на нее.

Переваги:
    Их нет
    Недоліки:
    Полно
    • Максим П***

Підтримую, купував не на розетці, через 2 роки почалась ця хрінь. І чим далі тим стає гірше.

• Тощаков В***

А я думал что это у меня что то с ковриком...Сразу не сдал, все не доходили руки коврик заменить, а когда заменил то курсор как прыгал так и прыгает.. Деньги на ветер.

• Дмитрий Т***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Считаю одной из худших мышей на рынке
    даже обычный самый дешевый логитеч ее превосходит
    с X7 этой невозможно использовать коврик - курсор как дикий сигает - коврик новый - вторая мышь прекрасно работает - про эту проблему давно известно - это как повезет с экземпляром

Переваги:
    Недоліки:
    Мышь достаточно низкого качества от раскрученного бренда
  • Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Спустя полтора года активного использования левая кнопка мыши начала "даблкликать" в случайные моменты. Жать, т.к. предыдущая схожая модель прослужила 3 года минимум без нареканий.

Переваги:
    Хорошо сидит в руке, чувство "веса"
    Недоліки:
    Качество модельного ряда падает, дабл-клик
  • Микола Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Оцінити поки не можу. Моя довірливість зіграла зі мною злий жарт. Вже вдома помітив, що коробка вскривалася до мене. Тобто мишку вже хтось повертав. І дійсно. Кнопка перемикання чутливості сенсора не працює. Піду назад здавати і просити заміну. За наступною піду вже з ноутом і перевірятиму на місці. В той самий час, шановна Розетка, якщо вам повертають товар не просто так а по причині того, що він несправний, чому ви не повертаєте такий товар виробнику? Це ж заводський брак. До цього 13 років користувався моделлю 730 також із лазерним сенсором - просто ванлав. Але їх зняли із продажу.

Переваги:
    Лазерний сенсор, вартість
    Недоліки:
    Трапився екземпляр із заводським браком
    На відміну від 730ї моделі - покриття не Soft Touch, не таке приємне на дотик.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Андрей Г***

Классная

• Павло

купив цю модель у 2007 році, досі працює

Переваги:
    живучість
  • Ян К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудова мишка, користуюсь нею з 2020 року без жодних нарікань взагалі, служить вірою і правдою, зручно лежить у руці. Пресети для додаткових кнопок також дуже стають у нагоді в певних ситуаціях.

Переваги:
    Зручна для великої руки, 3 роки активного користування ніяк не сказались на роботі.
    Недоліки:
    Є перфорація на боках і її трохи марудно чистити
  • Вадим П***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Функціонал лишився, а конструктив впав до рівня «дешевого Китаю». Покриття стирається, гумова прокладка під великий палець відсутня (тепер на її місці просто крапки на поверхні основного покриття). Якщо коротше - всі мишки цієї серії, незалежно від цінника (а він варіюється від 400 до 1000), тепер мають абсолютно один і той же дешевий конструктив дешевших моделей й таке ж дешеве покриття яке з часом витирається та є дуже неприємним і дешевим на дотик.

Раніше, колесо було АБСОЛЮТНО з іншого матеріалу, шнер теж був тоненьким і не заважав, не те що цей плетений. Це все були особливості цієї і ще деяких дорожчих моделей, яке відрізняло їх від дешевших.

Підтверджу абсолютно всі подібні коментарі, що мишка вже давно не та!
    Тому немає сенсу платити за цей екземпляр, коли можна взяти 710ВК на пару сотень дешевше. Результат буде 1:1

Переваги:
    Чудова мишка БУЛА
    Недоліки:
    БУЛА чудовою мишкою
  • Кирилл М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мышке лет 10 уже, но дело в том, что на глянцевом обычном коврике она работает, а на коврике A4-Tech X7-300 MP - курсор дёргается.
    (взял спецом у друга мышку другой фирмы - всё работает нормально на новом коврике).

• Кирилл М***

Дополняю комментарий:
      мышка норм, дело в том, что я не был в курсе касательно того, что лазерные мышки не работают корректно на тканевых ковриках, эти коврики только для оптических мышек (из-за того, что мышке 10 лет, я не интересовался этой темой и не был в курсе, что сейчас большинство мышек делают уже оптическими, а не лазерными).
      Я сделал прочистку сенсора мыши и всё стало нормально, а именно:
      - купил кисточку для рисования (школьную короче)
      - кисточкой со спиртом протёр сенсор
      - просохло слегка
      - потом кисточкой с дистиллированной водой протёр сенсор
      - оставил на ночь высыхать
      - утром феном холодным воздухом продул (частицы пыли сбить)
      - стало нормально всё.
      Просто там на сенсоре было загрязнение и оно давало помехи и следовательно курсор иногда дёргался, ну и получается без спирта там никак. И кстати в конце обязательно нужно дистиллированной водой ещё прочищать, после того как спиртом прочистку сделали.

• Максим П***

Я так розумію, це ти її розбирав для чистки?

• Максим П***

Порівняно з оптичними, лазерні миші якраз не залежать від робочого покриття. Добре що у вашому варіанті пощастило що проблема виправлена чисткою. В мене ж якийсь жорсткий брак попався (курсор трясеться і біжить куди захоче до пів години після ввімкнення), чистка не допомагає.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

После покупки хрустела левая кнопка(пришлось разбирать мышку). После включения компьютера курсор труханит минут 5-10.

• Євген З***

А що за дізлайки? Якщо дійсно є така проблема. Здебільшого взимку коли в кімнаті холодно то сенсор гуляє. Через декілька хвилин стає норм.

• Александр М***

Я он последний коммент выше оставил, это жесть просто. Открываешь балкон, чтобы проветрить хату - температура падает ниже 24 градусов и курсор начинает сходить с ума. Квартира прогревается - мышка работает нормально. Я такую тему никогда не видел

• Вячеслав К***

Нормальна мишка

Недоліки:
    Не знайшов