Відгуки покупців про Сукня міді літня жіноча VLAVI Яна 1154237 58 М'ятна (11542378_vl)
- Лисенко Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Червоний з синім та білим
Платье красивое, прекрасный фасон, очень нравится. Ношу с удовольствием. Не жарко и удобно.
- Переваги:
- Фасон, цвет и ткань
- Лилия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: М'ятний
Звичайна повсякденна сукня. Легка.
- Переваги:
- Матеріал
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Бордовий
Приємна до тіла, легка літня тканина, не парить. Після декількох раз прання не втратила виду, не скочується. Прасується легко, не сильно мнеться. Вільний крій. Акуратний пошив. На фото якась накладка на вирізі, насправді нічого немає, що тільки порадувало. Колір насичений темно-синій з бордовим, кольори гарно поєднуються.
- Переваги:
- Легка ніжна тканина, вільний крій
- Недоліки:
- не виявила
- тамара в***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: М'ятний
Якісний виріб, в спеку +35 почувпюсь комфортно. Рекомендую. Дякую виробникам і продавцям.
- Переваги:
- Дуже приємна, "дихаюча" тканина. Якісно сшите
- Недоліки:
- Не виявила
Відповідає
- Валентина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Бордовий
По якості і по пошиттю якісна, легка, приємна до тіла, мало мнеться . На 48 брала 50 гарно лягає приємна до тіла, можна носити і під поясок. Все як на фото.
- Переваги:
- Гарна сукняі
Відповідає
- Світлана І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Бордовий
Заказ пришел быстро,платье пошито очень аккуратно и сама ткань очень хорошая приятная тоненькая как раз на жаркую погоду,размер соответствует ,свободное как и задумано.Немного цвет не совпадает с фото,а именно на фото оно больше бордо и совсем мало темного а в наявности наоборот, сфотографировала свое платье так же получилось - бордо как и фото на Розетке, получаеться фото немного искажает...Ну и цена немного,как мне кажеться,завышена.А так все ОК!
- Переваги:
- Пошито аккуратно,хорошая ткань,розмер соответствует
- Недоліки:
- Хотелось чуть дешевле
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Різнобарвний
Не вперше купую одяг цього виробника, все подобалось. Але не цього разу.
Фото не відображають реально те, як поплила фарба.
Можливо, виробник дасть пораду щодо виправлення наслідків.- Переваги:
- Легке, приємне
- Недоліки:
- Малюнок нестійкий, вперше вдягла, потрапила під дощ, плаття виявилось одноразовим.
- Катерина П***
А можите полное фото платье добавить в отзыв. Спасибо
- Ковалевская Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Чорний
Платье просто замечательное, ткань натуральная, лёгкая, для летней жары очень хорошо, и фасон комбинированный, всё устраивает, спасибо.
- Переваги:
- покупкой довольна
- Лирниченко Е***Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Чорний
Покупкой довольна.
- Переваги:
- Легкая натуральная ткань, на жаркую погоду.
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Чорний
Сукня з натуральної тканини, прємна на дотик. Вільного крою. Розмір в розмір. Раджу.
- Переваги:
- Гарне повсякденне
- МарияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Бордовий
Красивое платье. Цвет очень насыщенный, яркий, сочный. Оттенок полностью соответствует фото, просто в живую несколько ярче. Фасон удачный - платье на рост 171 немного выше колена, свободное, при этом не полнит.
- Переваги:
- Красивый цвет. Хороший летний фасон.
- Недоліки:
- Нет.
- Елена О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Чорний
Очень милое платьице. Легкое, приятное к телу, свободного кроя. В нем очень комфортно. Рекомендую.
- Переваги:
- Натуральная ткань, фасон.
- Недоліки:
- Нет.
- Вера В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Чорний
Понравилось.
Ношу с удовольствиемВідповідність розмірній сітці
- Инна К***Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Чорний
Лёгкое, приятное к телу, но такой фасон на рост 170 см не смотрится.
- Переваги:
- Лёгкое.
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Чорний
Покупкой осталась довольна. Рекомендую.
- Переваги:
- Прекрасное платье, легкое, воздушное удобное, приятное к телу.
- Светлана И***Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Синій
заказывала несколько платьев такого фасона очень понравились комфорт и свобода легкость и женственность
- Переваги:
- хорошее качество ткани и сам пошив
- Светлана И***Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Чорний
заказывала несколько платьев такого фасона очень довольна в нем легко и свободно рекомендую
- Переваги:
- хорошее качество ткани и сам пошив
- МарияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Чорний
Платье на рост 171 не короткое, а немногим выше колена. Состав ткани понравился. Единственное "НО", а точнее "НЕ" - это сочетание цветов. Оно очень неудачное. В платье использованы ткани двух расцветок: чёрная с белым (основная часть платья) и чёрная с розовым (оторочка горловины и нижняя оборка). Каждая из них сама по себе неплоха, но в сочетании друг с другом - это просто катастрофа. Расцветка и простота кроя нижней оборки (оборка просто присобранная) сделала в целом платье ну очень простым - домашний халат, не более, и то на любителя. Я вышла из положения следующим образом - нижнюю оборку отрезала и получила очень достойную летнюю блузу. Вообще для таких простых принтов производителю стоит подбирать более замысловатый крой, возможно с шлейфом, или оборкой солнце-клёш. Иначе село селом.
- Недоліки:
- Несочетание расцветок самого платья и его оборки. Простота кроя. В сочетании даёт очень "сельский"вид.
- Ковалевская Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Різнобарвний
В целом платье симпатичное, вот только по длине немного коротковато, а в целом всё хорошо, размер который заказала соответствует.
- Переваги:
- В принципе покупкой довольна
- Недоліки:
- немного коротковато, хотелось бы что бы было подлиннее.
Відповідає
- Александр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Оливковий
Все хорошо
- Переваги:
- Размер подходит без проблем
- Недоліки:
- Ася И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Різнобарвний
Платье красивое, но не отвечает заявленным параметрам. Ткань не хлопок, а штапель. Длина в 58 размере 92 см, хотя писали 107 см. Объем груди 112. Явно маломерит.
- Переваги:
- Красивое, лёгкое.
- Недоліки:
- Реально короткое, брала маме, ей не комфортно с такой длиной.
Експерт RozetkaДоброго дня, Ася Игуменцева. Сукня не маломірна і відповідає розмірній сітці. Довжина сукні 102 см по переду, по спинці 96 см, ОГ - 120 см - це навіть більше, ніж вказано в сітці. Але тому що сукня не повинна обтягувати, допускається збільшення.
- Оля К***Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Різнобарвний
Купила маме на лето .
Довольна подарком
Хорошая расцветка не выстирывается- Переваги:
- Не выстирывается цвеи
- Недоліки:
- Светлана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Бордовий
Внимательно собирайте заказ. Вместо размера 56 платья , прислали 58 размер. Очень жаль. Сделала возврат.
- Недоліки:
- Будьте внимательными при отправки товара
- Марія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Бордовий
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Бордовий
Чудове легке плаття. Мені дуже сподобалося. Носила вже 2сезони і ще буду носити
- Переваги:
- Дуже добре для жаркої погоди
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Чорний
Плаття я сама не носила, перекупила знайома, нижча за мене.
- Переваги:
- Сподобався квітковий принт плаття, комбінація квіткових принтів, приємне на дотик.
- Недоліки:
- На мій зріст 164 см плаття виявилось закоротке, не 100%-на бавовна, як було заявлено .
- Ліна
Не 100%-на бавовна, а що? Фото бірки є?
- Представитель поставщика
Доброго дня! Тканина - 100% бавовна,в цьому можете не сумніватися!
- Представитель поставщика
На зріст 164 см сукня нижче коліна.
- ОленаПродавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Різнобарвний
Какова длина платья 52 размера и каковы его паметры (именно изделия, не размерной сетки)
АРТИКУЛ 1154 Яна
Полуобхват бёдер 67 69 71 73
Ширина плеча 7,5 8 8 8
Ширина проймы 24 25 26 26
- НастяПродавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Різнобарвний
Хороший фасон, село прям по фигуре
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Електрик індиго
Рекомендую
- Переваги:
- Размер в размер, картинка на сайте соотвестует товару
- МарияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Бордовий
Платьице очень милое. Украшение уместное, негромоздкое и аккуратное - как раз даёт понять, что это летнее платье, а не домашняя одежда. В носке приятное, в нём совсем не жарко. Цвет насыщенный, больше бордовый, а не коричневатый, как сначала мне показалось на моём мониторе. Покупкой довольна на 5+! Совет для девушек с пышной грудью - носите либо на утягивающий спортивный лиф (как это делаю я), либо под тоненький поясок, иначе, действительно, визуально прибавите в объёме.
- Переваги:
- Ткань лёгкая, почти невесомая, но не просвечивается. Цвет насыщенный. Глажки не требует из-за пёстрой расцветки - постирала, повесила, сняла, пошла)))
- Недоліки:
- Лирниченко Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Чорний
Покупкой очень довольна. Хлопок шелковистый, приятно холодит.
- Переваги:
- Хорошее качество, яркая летняя расцветка
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Бордовий
Чудове плаття, тканина приємна на дотик, пошив акуратний. Розмір відповідний. З радістю буду носити це плаття. На мій погляд, трохи забагато синтетики в складі, але за рахунок крою це компенсується.
#мояраспаковка- Переваги:
- Пошив, фасон
- Недоліки:
- Забагато синтетики
- Тетяна В***
Напишіть, будь ласка, яка довжина цієї сукні ?
- Алексей З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Бордовий
Заказывала платье 56р, после стирки село в длину и ширину. Ткань легкая на лето классное, НО есть нюансы ,выточки по груди на разных уровнях, размерной сетке не соответствует пришлось ушивать по фигуре.
- Анна Ж***Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Бордовий
А можна показати таблицю розмірів?
- Представитель поставщика
Доброго дня! Сукня повномірна. В 52 ОГ 108 см, в 54 ОГ 112 см, в 56: ОГ 116 см, в 58 ОГ 120 см посилання
- Анна Ж***
Дякую!
- ІннаПродавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Бордовий
Какая длина изделия р. 56 и 58?
Добрый день! Длина 93-94 см