Відгуки покупців про Сукня довга літня жіноча VLAVI Сніжана 123959 56 Денім_квіти (12395956_vl)
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Білий
Тканина натуральна. І це єдиний плюс цієї сукні.
- Недоліки:
- Модель жахлива. Резинка в поясі настільки перетягує плаття, що робить любу фігуру як на самовар.
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Білий
До першого прання. Потім передня частина стала значно коротшою за задню.
Китайці нервово палять за рогом.- Переваги:
- Жіночне, просторе, легеньке.
- Недоліки:
- Суттєво деформувалося після першого прання.
Завелике
- Валерия Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Білий
Даже гарний пошив, приємна тканина, зручно одягати та знімати, нарядна, підкреслює талію
- Переваги:
- Плаття для гарного життя, вишукане
- Недоліки:
- Не тягнеться, трошки мнеться
- Ирина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Зелений
Платье пришло ни того цвета. Обидно. Взяла другое т. к срочно было нужно. Качество приличное, сидит красиво, размер соответствует размерной сетке.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Цвет не тот
- Татьяна М***
Плаття темно-зеленого кольору з синім паском.Посилання:
Платье VLAVI Снежана 1239284 Зеленое
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Синій
Гарне літнє плаття, тканина дихаюча, просто невагома, гарний крій, можна носити без паска, рекомендую!
- Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Жовтий
Мені підійшло і сподобалось, все окей
- Александра М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Різнобарвний
Платье соответствует размеру, цвет немного бледнее, чем на фото, но смотрится хорошо.
- Переваги:
- Очень красивое платье
- Недоліки:
- не нашла
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Зелений
Сукня дуже гарна,,а коли одягнеш ще краща,, тканина приємна,,та я залишилася розчарована,,мама купила таку саму сукню мені дуже сподобалась і я замовила собі також тільки іншого кольору,,на відділенні оглянула, та на пояс не звернула жодної уваги,,коли прийшла додому,то зрозуміла що пояс від іншого виробу,він зовсім не такий ,,,я дуже розчарована, тому що без пояса сукня по іншому виглядає,з поясом - нарядніш,і він по структурі тканини зовсім не пасує до сукні ️,, напевно його перепутали при відправці..на фото видно пояс із зрізаним кінцем тей що був з жовтою сукнею,і інший- тей що прийшов мені,,він взагалі якийсь начебто від зимового виробу️
- Переваги:
- Сукня
- Недоліки:
- Інший пояс
- Екатерина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Зелений
прикольное и необычное =)
- Б.ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Жовтий
Заказ пришёл в срок.Платье 58 р.подошло на 116-102-116 вырез горловины уменьшила,укоротив резинку на 2 см, которая присбаривает рукав сверху.После стирки ткань дала усадку и укорачивать длину не понадобилось,цвет яркий
- Переваги:
- Ткань приятная к телу,яркая расцветка
- Недоліки:
- СВЕТЛАНА Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Чорний
СПАСИБО ЗА ПЛАТЬЕ, ДАВНО ЕГО ПРИСМОТРЕЛА-УДАЧНАЯ МОДЕЛЬ. РУКАВА УДОБНЫЕ,и ВЫРЕЗ,и на плечах--удачно! ПРЕКРАСНО СЕЛО НА ФИГУРУ, УЮТНОЕ ПЛАТЬЕ, АЛЫЙ ПОЯС-ПОДЧЁРКИВАЕТ ТАЛИЮ.ПРОДОЛЬНЫЙ РИСУНОК-ИДЕАЛЬНО.КАРМАНЫ,ПУГОВИЧКИ-ВСЁ ВЕЛИКОЛЕПНО.СПАСИБО МОДЕЛЬЕРУ, ЗАКРОЙЩИКУ,ШВЕЯМ. СПАСИБО РОЗЕТКЕ.А вот, УКРПОЧТЕ-СПАСИБО НЕ СКАЖУ-СНАЧАЛА всё БЫЛО НОРМАЛЬНО:я- в маске,- прочла одной из двух операторов 4 последние цифры из смс,народу в зале три человека со мной вместе.Кассир принесла пакет, я его взяла-деньги,паспорт,телефон лежат перед ней на прилавке, 2 купюры по 500,+ 60 грн.-кассиру чётко-но,-замешкалась, когда искала ещё 2 гривны-нашла-чтобы сдача была ровно 300 грн.Вдруг она заорала,будто её укусили:"-БЫСТРЕЕ, ВИДИТЕ- У МЕНЯ МНОГО НАРОДУ!" долго ОТЛУЧАЛАСЬ ЗА СДАЧЕЙ-В ДРУГОЙ ЗАЛ,-ПОТОМ ШВЫРЯЛА ЧЕКИ НА ПОДПИСЬ.На всё это-- я молчала+2 клиентки ЗАЛА-в шоке- ДОМА ПОНЯЛА-МНЕ НАДО БЫЛО ЗАБРАТЬ ДЕНЬГИ С ПАСПОРТОМ,ВЕРНУТЬ ПАКЕТ С ПЛАТЬЕМ,ПОЕХАТЬ на ГЛАВПОЧТАМП-оформить жалобу_Правильные мысли приходят на лестнице...
- Переваги:
- отличное платье! ЧЁТКОЕ И КОМФОРТНОЕ.
- Недоліки:
- НЕТ.
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Сірий
- Представитель компании Мария
Дякуємо Вам за відгук!
- ІннаПродавець: Rozetka. Розмір: 50. Колір: Білий
В реалі доведеться замінити гудзики і, скоріш за все, пояс.
- Переваги:
- Приємна тканина.
- Недоліки:
- Незручна сукня. Фурнітура не відповідає фото..
- галина в***Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Зелений
платье пошито качественно.ткань легкая и очень приятная.Цвет в живую даже лучше чем на фото.Очень нравится производитель одежды все вещи качественные.не первый год покупаю платья vlavi/
- Переваги:
- ткань и качество пошива супер
- Рита Я***Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Зелений
Прислали совсем другую расцветку. Пришлось отказаться.
- Недоліки:
- Прислали совсем другую расцветку.
- Татьяна М***Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Зелений
Плаття прийшло зовсім іншого кольору. Нввіщо марнувати свій час і час покупця. Незрозуміло...
- Світлана Х***
Не зелене?
- ЮлияПродавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Зелений
на складі пересорт, приходить сукня іншого артикулу. Лініїї звязку не працюють, у питання писати безрезультатно, оператор на місті пропонує перезамовити, можливо прийде сукня з відповідним товару артикулом. Нажаль.....
- Переваги:
- на складі пересорт, приходить сукня іншого артикулу
- Недоліки:
- на складі пересорт, приходить сукня іншого артикулу
- Вікуся
що саме приходить?
- Татьяна Г***
Человек заказывает данное платье, а не им вздумается прислать. Как такое возможно? Кто то же занимается формированием заказа и отправкой. Надо штрафовать таких продавцов и возмещать ущерб покупателю за потраченное время
- Виктория Т***Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Різнобарвний
Платье очень красивое, ткань-вискоза, все как на фото, но в большом размере полнит страшно (если у вас высокие бедра, на поясе много ткани) На худеньких смотреться будет отлично .
- Переваги:
- Выглядит, как на фото
- Недоліки:
- Очень полнит, фасон для худых.
- Светлана И***Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Блакитний
очень красивое платье ношу с удовольствием заказывайте свой размер
- Переваги:
- хорошее качество ткани и сам пошив
- Светлана И***Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Жовтий
очень удачный фасон не полнит резинку тоже укорачивала в раене горловины а так все замечательно
- Переваги:
- хорошее качество ткани и сам пошив
- Светлана И***Продавець: Rozetka. Розмір: 56. Колір: Зелений
ношу с удовольствием
- Переваги:
- хорошее качество ткани и сам пошив
- Фёдор С***Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Жовтий
Замечательное платье!Жене подошло идеально, размер в размер. Сделал подарок на годовщину свадьбы, жена была очень довольна!
- Переваги:
- Размер совпадает, ткань очень приятная,фасон интересный
- Недоліки:
- немножко великоват вырез,но это мелочи