- Артем И***Відгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Синій. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
прислали бу, потертую, коробка разорванная, эмблема железная с заду потертая
- Переваги:
- Хорошая клава
- Недоліки:
- прислали бу, потертую, коробка разорванна, эмблема железная с заду потертая
- Остап Ш***Відгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Блакитний. Розкладка: Англійська
Поки всим задоволений, працює гарно.
- Руслан П***Відгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Білий з чорним. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Чудовий дизайн та звук, доволі автономна, єдине що немає кирилиці. Взагалі покупкою задоволений користуючись більше 4 місяців, нарікань нема
- Переваги:
- Чудовий дизайн та звук, доволі автономна
- Недоліки:
- Немає кирилиці
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Білий з чорним. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
покористувавшись рік можу сказати що це найкраща клавіатура
- Аліна К***Відгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Блакитний. Розкладка: Англійська
Клавіатура дуже крута дуже крутезна
- Переваги:
- Тайпінг, Вигляд, Якість.
- Недоліки:
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Білий з чорним. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Чоловік придбав комп з цією клавіатурою і віддав дочці, але потім забрав, бо грати зручно, і потрібна була ще одна для доньки тепер. У продавця найприємніша ціна. У чаті написала запитання чи точно в мене така ж, продавець перевірив по фото і підтвердив. Швидко відправив замовлення. Швидко отримали. Вже користуємося. Дуже зручна клавіатура для ігор. Перевірено дорослими та дітьми. Собі ж мабуть теж куплю, бо компактна і красива.
- Переваги:
- Дуже швидко відповідає продавець. Товар як у описі. Все ок.
Дякую, дуже задоволенні!
- Недоліки:
- Игорь Г***Відгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Білий з чорним. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Все супер!
- Салада М***Відгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Білий з чорним. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Хороша клавіатура,рекомендую
- Переваги:
- Приємний тайпінг,хороша за свою ціну
- Недоліки:
- Не знайшов
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська
Дуже класна, зручна у використанні
- Переваги:
- Швидко
- Недоліки:
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Білий з чорним. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Купував на подарунок, товар чудовий, сервіс теж на вищому рівні, дякую)
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Білий з чорним. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
отличная клавиатура, быстро отправили, спасибо вам за такой быстрый сервис!
- Переваги:
- Прекрасный тайпинг, гаскет маунт, пбт кейкапы, отличная шумка
- Недоліки:
- неприятный софт
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Білий з чорним. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Пришли не смазанные свичи скрипит заряда хватает на 4 часа за такую цену хочется чего то побольше
- Переваги:
- Килограмм шумки
- Недоліки:
- Заряда мало хватает скрипит люфтит свичи не смазанные
- Юлія Н***Відгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Білий з чорним. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Дякую за оперативність і швидкість!
- Переваги:
- Брала сину 13 років, він обирав сам і тестував)) Сказав що все супер працює як він і хотів, кнопки мʼяко натискаються, мало шумна, стильна
- Недоліки:
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Білий з чорним. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Клавіатуру замовляла сину. Він від неї в захваті
- Никита Е***Відгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Білий з чорним. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Все отлично работает! Отправили в тот же день, когда я сделал заказ. Мне очень понравилось,спасибо!
- Богдан Г***Відгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Білий з чорним. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Клавіатура прийшла швидко, відправили у той же день, коли замовляв. Все працює, трохи незвично після мембранки переходити на механіку, але це особиста річ. Особливо сподобалась матеріал з якого зроблена клавіатура та кастомізація підсвіток.
- Переваги:
- Тайпінг, підсвітки, 3 види під'єднання
- Недоліки:
- Поки не виявив
Неймовірно приємна клавіатура. Останній раз таке задоволення від тайпінгу отримував тоді, коли вперше перейшов з дешевої мембранки на непогану механіку кілька років тому.
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Поки не виявив
- ВовчикВідгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Білий з чорним. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Покористувався місяць, нічого не змінилося як і була краща клавіатура так і осталась, тайпінг до сих пір дуже пободається ощущається так само як і при покупці,мені дуже сподобалась, тіки питання,чому в комплекті ще не було доп. Кепкапів? Просто як я знаю обично в комплекті вони йдуть
- Переваги:
- Кайф клава
- Недоліки:
- Ніт
- Вовчик
ХАХАХАХА,БЛІН ВИБАЧТЕ,я трохи сліпий я думав мені їх реально не поклали в комплект а це я просто не замітив їх, там де вони були не видно їх було
- Назар Л***Відгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Білий з чорним. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Хороша клавіатура, покупкою задоволений. Прийшла швидко
- Oleksii A***Відгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська
Все чудово, дуже приємна клавіатура!
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Білий з чорним. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Клавіатура супер.Доставка майже миттєва.Дякую!
- Недоліки:
- Не знайшли
- Евгений Г***Відгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Блакитний. Розкладка: Англійська
Клавіатура дуже крута колір гарний дуже приємний звук в комплекті є змінні кейкапи а так клавіатура дуже крута
Это мой сын написал, он выбирал !!! Спасибо. - ДенисВідгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Білий з чорним. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Клавіатура за свою ціну неймовірна, свічі естетика все чудово. Посилка приїхала в хорошому стані, і дуже швидко
- Микита Б***Відгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Білий з чорним. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Самый лучший продавец на Rozetka, очень быстро отвечает на сообщения
Клавиатура пришла быстро на моё удивление. Спасибо огромное тайпинг лучший- Недоліки:
- 0 недостатков
- АняВідгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Блакитний. Розкладка: Англійська
Хорошая клавиатура, быстро доставили, за свою цену лучший вариант
- Переваги:
- Самый главный плюс этой клавиатуры, это, конечно же, ее сборка, хорошее шумоподавление. Так же очень приятный звук. Из других плюсов можно подметить еще возможность хотсвапа, клавиатура приятная на ощупь, качественные кейкапы, размер, более менее понятный софт
Дуже крута клава
- Переваги:
- Бистра доставка,кайфовий тайпінг,хот свап,багато режим підсвітки
- Вовчик
І дуже приємна
- Калюжняк В***Відгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Білий з чорним. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
- ІванкаВідгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Блакитний. Розкладка: Англійська
Дуже крута клавіатура, має чудове звучання і безліч варіантів підсвітки.
Окреме дякую магазину за швидку відправку)- Продавець Клікоманія
Дякую за приємний відгук, радий що вам все сподобалось)
- Александр Ф***Відгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Білий з чорним. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
лучшая клавиатура, всем советую
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Білий з чорним. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Дякуємо!!!!! Дуже швидко отримали товар, якість
- Тележинський І***Відгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Білий з чорним. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Найкраща клавіатура за свої гроші дуже приємний звук та яскрава підсвітка
- Недоліки:
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Білий з чорним. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Отправили очень быстро и доставили тоже быстро клавиатура очень классная ща свою цену, спасибо
- Юрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Білий з чорним. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Мені працівники маназину "Клікоманія" надіслали прохання надіслати відгук про товар напмсане російською. На моє запитання " з якого дива рпсійською?" мені відповіли шо є в Україні люди які української не розуміють. Висновки робимо кожен сам свої, але я не раджу робити виручку цьому магазину
- Переваги:
- все добре
- Недоліки:
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Клікоманія. Колір: Білий з чорним. Розкладка: Англійська / Російська / Українська
Дуже ввічливі і оперативні продавці. Швидко відправили посилочку. Син задоволений, каже що відповідає всім його умовам і побажанням. Клавіатура дуже гарної якості, все працює. Софт ще не качали, задовольняють заводські налаштування. Рекомендую як продавця так і цю клавіатуру.
- Переваги:
- Швидка відправка. Повністю відповідає опису і фото.
- Недоліки:
- Не знайшли