- Куземко В***Відгук від покупця. Продавець: Legbeg. Розмір: 54. Колір: Темний синій
Пошиття хороше, розмір підійшов ідеально.
- Переваги:
- Тепла, ціна.
- Недоліки:
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50. Колір: Шоколадний
Гольф сподобався!!!якість хороша, м’якенький. Розмір підійшов.
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50. Колір: Чорний
Все норм
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Фіолетовий
На розмір 48-50 краще беріть 50-54, а так водолазка непогана, приємна
- Переваги:
- ціна-якість
- Недоліки:
- Трішки маломірить
- Алекс А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50. Колір: Молочний
Категорически не рекомендую,в целом плохо!!
- Юрій. Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Шоколадний
Приобрел 7 шт. Качество отменное, относительно цен. Рекомендую.
- Переваги:
- Удобно. Не давит шею.
- Недоліки:
- Нет.
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50. Колір: Чорний
Беріть з приміркою. А краще - щось дорожче.
- Переваги:
- Недоліки:
- Все інше
Замале
- FOP Y*** USHAKOVВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Темний синій
Сподобалось!
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50. Колір: Чорний
Якщо не маєте змоги поміряти в пункті видачі краще не купувати. Купувала чоловіку, зрість 182, вага 75, відповідно до розмірної сітки 46 - 50 виявився замалим, і коротка довжина виробу, короткі рукава, і при носінні тканина сама підтягується на руках. Якість тканини приємна на дотик.
- Недоліки:
- Сильно маломірить.
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Хакі
Колір водолазки темніше за фото, не зелений
- Переваги:
- Дуже мяка та приємна до тіла, тепла, горловина не давить
- Недоліки:
- поки немає, тільки купила
Відповідає
- Виталий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Темний синій
цена норм приятная теплая ткань на рост 175 вес 83 село по телу не весит
- Переваги:
- качество изделия соответствует фото
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Чорний
Зазвичай ношу 50 розмір, ця водолазка сіла майже ідеально (зріст 189 вага 77), по якості матеріалу наразі претензій немає, не знаю як буде виглядати через деякий час.
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50. Колір: Фіолетовий
Тепла, зручна, свої функції виконує відмінно
- Свириденко Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Темний синій
Купляла мужу. Всі водолазки Demma мʼяки. Багато років куплʼяю ці водолазки. задоволена. Чуть маломерит, але не критично
- Глеб Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Молочний
Хорошо выглядит, качество за эту цену вполне себе. 185-85 - размер 50-54 подошёл.
- Переваги:
- Тёплый, удобный
- Недоліки:
- Пока не заметил
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Хакі
Дуже приємна до тіла
- ДВКВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Хакі
Дуже приємний на дотик матеріал із внутрішньої сторони. Комфортно.
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Чорний
Довгі рукава, якраз на високу людину, а ось сам гольф трошки короткуватий на зріст 186 см.
- Переваги:
- Дуже приємна тканина
- Рита Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Чорний
Водолазка на чоловіка сіла відміно, дуже гарно виглядає, якраз те що треба для зими і головне, як на мене спина закрита))))
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50. Колір: Темний синій
Клас
- Валерий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50. Колір: Шоколадний
Чудово. Розмір підійшов
- Переваги:
- Приємний матеріал
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50. Колір: Темний зелений
Кофтинка змодельована непогано, тканина досить приємна до тіла+фліс дає відчуття тепла, хоч сам по собі і не атлетичної статури, але стрункий, то лягла добре, ніби на мене викроєна. З якістю 100%во буде видно вже з часом, а так поки все Ок. Рекомендую!
- Переваги:
- Те, що шукав!
- Недоліки:
- поки немає!
Відповідає
- Светлана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Темний синій
Водолазка чоловіку сподобалася. Але дякуючи відгукам на 48 розмір взяла 50-54, і не прогадала. Вийшло не в обтяжку, як на фото, а так як нам і потрібно.
Замале
- Сергей З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50. Колір: Молочний
Покупкою дуже задоволений, замовив ще на подарунки..!
- Переваги:
- Приємне до тіла
- Микола Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Хакі
все ок
- Сніжана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50. Колір: Чорний
Якісний трикотаж з легким начьосом.На чоловікові сіла ідеально.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Темний зелений
Водолазка дуже сподобалася чоловікові, носить з задоволенням. Тепленька, приємна до тіла. На зріст 187 см рукав і довжина відповідає виміру. Дякуємо Розетці за можливість примірки перед покупкою.
Відповідає
- lyudmylayaroshВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Молочний
Покупкою задоволена. Велика похибка з розміром, в менший бік.
- Переваги:
- Хороша якість, сину сподобалася.
- Недоліки:
- Розмір не відповідає заявленому. Добре хоч змогла обміняти на більшу. Де написано 46-50 насправді певно 42-44, враховуйте це при покупці
Замале
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50. Колір: Шоколадний
я не в захваті
- Переваги:
- ніяких
- Недоліки:
- ну а що я хотів за такі гроші
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50. Колір: Молочний
Якість хороша, приємний до тіла, м'якенький
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50. Колір: Дуже світлий бузковий рожевий
Гольф не такий яскравий, як на фото, більш приглушений колір, але м'якенький і приємний до тіла, дякую)
- Переваги:
- М'який і приємний до тіла
- Недоліки:
- Колір не такий яскравий і свіжий
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Темний синій
Товар не відповідає опису матеріалу
- Переваги:
- Приємний на дотик
- Недоліки:
- Звичайна бавовна,тобто склад як у звичайних носків товар невідповідає дійсності!
- Яна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50. Колір: Темний синій
Для цены по скидке качество соответствует.
Відповідає
- Евгений В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50. Колір: Дуже світлий бузковий рожевий
Приятная, тёплая, плотная.
- Юрий Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 50. Колір: Темний синій
Вообще размер 46-50 тянет на чистый размер 46 или даже чуть меньше, но на меня села идеально при росте 170
- Переваги:
- Не мнётся, дышит, мягкая к телу.
- Недоліки:
- От щетины появились катышки на вороте.
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 54. Колір: Електрик індиго
Яскравий колір, тоненький начос. Сподобався.