Відгуки покупців про Гольф-водолазка тепла жіноча DEMMA 041 54-58 Темно-сіра (Dem2000000000817)
- Надія Б***Відгук від покупця. Продавець: Legbeg. Розмір: 52. Колір: Бежевий
Тепла хороша водолазка. Ввічливий продавець, надіслали дуже швидко. Дякую.
- Переваги:
- Якість, оперативність.
- Недоліки:
- Немає.
- Світлана Р***Відгук від покупця. Продавець: Legbeg. Розмір: 58. Колір: Зелений
Дуже гарний і якісний товар.
- Переваги:
- Теплий, хоча і тоненький.
- Недоліки:
- Немає.
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: Legbeg. Розмір: 58. Колір: Бежевий
Всё прекрасно! Клиент доволен
Відповідає
- Надія Б***Відгук від покупця. Продавець: Legbeg. Розмір: 52. Колір: Дуже світлий аметистовий
Хороша, тепла водолазка. Продавець ввічливий, швидко відправив.
- Переваги:
- Швидкість відправки, якість товару.
- Недоліки:
- Немає.
- Наталья Д***Відгук від покупця. Продавець: Legbeg. Розмір: 52. Колір: Червоний
Купили такой бежевый гольф, все идеально. Решили купить еще один красный того же размера, а он вышел на размер меньше. Я почему то думала что 48-52 значит что гольф тянется, а не лотерея "вам выпадет либо 48 либо 52"
Замале
- Сом О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Зелений
На фото гольф 48-50 размера на мне с ОГ - 88 см сидит идеально, но я ношу наш 46 размер одежды. При росте 156 см не короткий, удобно заправить в брюки с высокой посадкой. В не растянутом виде ширина гольфа по груди 43см максимум его можно растянуть до 49-50 см. Пройма тоже мне подошла, но думаю для девушек по крупнее может быть не комфортно. Горловина удобная, не давит, к телу приятный, действительно не хочется снимать)))) Спасибо Розетке за приемлемую цену и отменный сервис!
- Переваги:
- Тёплый, очень приятный к телу, глубокий цвет
- Недоліки:
- Маломерит, без примерки не рекомендую брать
Замале
- Леся М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Фіолетовий
Розмір відповідає. Вживу як на фото. Дуже гарна якість, теплий, не вагомий і дуже приємний до тіла (хто має алергію на шерсть і чутливу шкіру оцінять).
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Фіолетовий
Мої улюблені гольфики ) Взяла мамі, подарувала подрузі і сама маю два в різних кольорах. Всі дуже задоволені, рекомендую.
- Галина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Бежевий
Теплая водолазка, внутри с начёсом, цвет точно как на фото.
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Пока не обнаружено
- оsamВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Сірий
дійсно, дуже приємний на дотик але раджу брати два близьки розміри та обирати той що краще підійде, тому що взяла більший розмір щоб не обтягував а рукава виявились дуже довгі та широкі при зрості 167
- Переваги:
- добра якість
- Недоліки:
- трохи вузьки пройми
Відповідає
- мельник и***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Фіолетовий
водолазка теплая,комфортная,соответствует размеру
- Галина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Зелений
Качественный гольф.
Приятный к коже.
Нежный внутри.
Свободный.
Горловина не высокая и не жмет.
Смутило то что в описании ручная стирка указана и запрещен отжим в барабане.
Может все таки можно на щадящем режиме и отжиме его стирать вместе с деликатными вещами?- Переваги:
- Качественный товар
- Недоліки:
- Условия стирки
- Инна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Зелений
Купувала матусі, дуже якісний, приємний до тіла , після 5 прання як новенький, не сів, колір не змінив , не стягує, голова вільно проходить у горловину! Рекомендую ! Дякую розетці!
- Недоліки:
- Немає)
- Наталія Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Зелений
Доброго вечора. Я дуже вдячна вам за водолазку. Тканина щільна, але не дивлячись на це, тканина м'яка до тіла і тепла. Гарний светр. Я хочу заказати ще 1 такий же самий светр такого ж розміру і такого ж самого кольору. Дякую вам.
- Переваги:
- М'який і теплий, якісний светр.
- Недоліки:
- Наталья И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Дуже світлий аметистовий
Гарна водолазка, тепленька, приємна на дотик. Якщо носите не в облипку, то краще взяти трошки більший розмір, так приємніше, коли не тяне і довжина тоді більша. Подобається.
- Переваги:
- Тепленька
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Бежевий
Претензій практично немає, відповідає заявленим характеристикам.
- Переваги:
- Якісний товар.
- Недоліки:
- Не помічені.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Зелений
Придбала темно-зелену і сливову. Розмір L. Темно-зелена довша і рукава також довші. Але завдяки тому, що рукава вузькі, то все добре.. На мою думку, темно-зелена зручніша. Але, в цілому,обидві зручні і примні.
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Зелений
Як на фото, мій розмір 52, купила 48-52 мені підійшла, рукава декілька вільні
- Переваги:
- Дуже мяка та приємна до тіла, тепла, горловина не давить
- Недоліки:
- поки немає, тільки купила
- Гайшинская А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Дуже світлий аметистовий
Отличная водолазка! Тепленькая, эластичная, достаточно хорошо тянется, после стирки не полиняла, не села. Для высокой девушки, возможно, будет коротковата, если носить "соло". Для меня под рубашку или тунику нормально. Спасибо производителю, а также Розетке за скидку и быструю доставку!
- Переваги:
- Красивый цвет, ткань нежная, очень приятная к телу
- Недоліки:
- Пока не обнаружила
Відповідає
- Михайлова Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Зелений
Дуже м"який та приємний .до тіла.
- Переваги:
- Відміння якість
- Недоліки:
- не має
- Ирина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Бежевий
Всё супер!!!
- Переваги:
- Мягенький тепленький
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Синій
За свою ціну гарна річ
- Переваги:
- Зручний, утеплений, приємний на дотик, відповідає заявленим параметрам за розмірною сіткою
- Недоліки:
- з'являються "катишки" уже після першого прання у місцях найбільшого тертя з одягом
Відповідає
- Петервари Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Бежевий
Носимо гольф рік, якість чудова, рекомендую!
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Недоліки:
- Не бачу
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Сірий
Брала по акции, так вообще супер
- Переваги:
- Приятный к телу трикотаж. Тепленькая типа баечка изнутри.
- Недоліки:
- Не нашла.
Відповідає
- Анастасия В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Чорний
Классный гольф, все устраивает. Ткань немного утеплённая, приятная к телу. По длине отличный
Дуже гарний гольф, брала доньці, задоволена!
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Не виявила
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Бежевий
Розмір прям в точку,якраз колір такий який мені підійшов,під піджачок, толстовку незамінна річ.Дякую.
- Переваги:
- Непогано комплектується з одягом.
- Недоліки:
- Ніяких.
- КсенияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Бежевий
Водолазка шикарная, очень мягкая и внутри как будто есть тонкая флисовая подкладка, что делает ее очень тёплой
- Переваги:
- Цвет
Цена-качество
Ткань - Недоліки:
- Не обнаружила
- Інна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Темний синій
Гольфик норм ,,,Ліг на фігуру ,,,Довго сумнівалась ,широкі бедра ,тоньша талія ,Але крій підійшов ,,,
- Переваги:
- Поки нема нарікань ,,,
- Недоліки:
- Ще не виявила ,,
- МарияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Темний синій
Отличная водолазка. Мягкая, приятная ткань. Ровные швы. Только на рост 175 коротковат рукав.
- Юлия Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Бежевий
Нежная, мягкая, как кошечка
- Светлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Фіолетовий
На 50р.підійшла нормально.Сама водолаза сподобалась,колір як на фото.
- Переваги:
- Гарна тканина з невеличким навісом,колір гарний.
- Недоліки:
- Не виявила.
- Светлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Темний синій
Водолазка очень суперовая. Цвет, качество ткани отменный. Полностью соответствует описанию и фото. К телу приятная, хорошо сидит по фигуре (60 р), комфортная.
- Переваги:
- Мягкий, приятный, комфортный. Красивый цвет. Качество. Цена.
- Недоліки:
- Анастасия Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Зелений
Приятный к телу гольфик, как раз на погоду 5-10 градусов
- Переваги:
- Ткань, качество, цена
- Недоліки:
- Пока нет
- Карина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 52. Колір: Синій
Прекрасная водолазка. У меня уже целая коллекция- бордовая, хаки, фиолетовая и вот эта синяя. Утепленная внутри, мягенькая. Прекрасно сочетается с кардиганами, пиджаками и проч. Ткань плотноватая, на зиму, эластичная. Поэтому разброс размеров от 48 до 52 оправдан. Всем рекомендую. Единственное, по ощущениям, синтетики в составе ткани немного больше, чем 20 процентов.
- Переваги:
- соответствует ожиданиям цвет, фактура ткани, модель и посадка
- Недоліки:
- не выявлены
- Ірина М***Продавець: Rozetka. Розмір: 58. Колір: Чорний
Хороший гольф, повномірний, є невеликий начіс, але тканина не товста. Тягнеться добре.