Відгуки покупців про Спортивний костюм жіночий теплий на флісі зимовий оверсайз на блискавці для жінок Teamv Francis Рожевий L
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: L. Колір: Графіт
Костюм супер.Але треба було брати на розмір менш
- Переваги:
- Якість,
- Недоліки:
- Віра П***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: L. Колір: Графіт
Дуже швидка доставка, і якщо чесно дуже переживала чи підійде костюм чи ні, я дуже вражена якістю пошиття, тканина м'якенька, приємна на дотик, по розміру ідеальний! Рекомендую!!!
- Переваги:
- Доставка і якість
- Недоліки:
- Не виявила
Однозначно рекомендую. За рахунок сучасної моделі розмір L прекрасно виглядає і на моєму XL.
- Переваги:
- Костюм прекрасний. Взяла розмір L, колір графіт. Якісний матеріал, дуже приємний на дотик. Виглядає стильно і сучасно.
- Недоліки:
- відсутні
Відповідає
- Петр Т***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: M. Колір: Середній бузковий рожевий
дякую за швидку доставку.
- Переваги:
- цікавий дизайн, утеплений, пошитий в Україні...
- Недоліки:
- не знайшли...
Відповідає
- Руслан М***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: S. Колір: Графіт
Костюм гарний, дуже гарний та якісний. Подарував сестрі, вона дуже задоволена.
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: M. Колір: Сірий
Теплий та стильний костюм. Дуже круто сів на мене, штани ідеальної довжини. Дякую!
- Алла В***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: M. Колір: Сірий
Костюм класний, дуже подобається. Крій ідеальний, розмір підійшов, дуже зручний та теплий. Дякую.
Відповідає
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: M. Колір: Сірий
Костюм рекомендую! Якість класна, приємний до тіла, зручні штани, виглядає на всі 100!