Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Рюкзак Hi-Tec Pek 18L IRON GATE (42029291RN)

Оцінка користувачів 5/5
  • Дмитро Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із сірим

Рюкзак нормальний, зручний для щоденного використання. Тканину Ripstop міцна, ергономічна спинка, яка допомагає уникнути дискомфорту, достатня кількість кишень

Переваги:
    Якість, продуманність, ціна
    Недоліки:
    Для мене їх немає
  • Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із сірим

Досить компактний, але вміщує всі необхідні речі. Тканина міцна, що особливо важливо для мене, оскільки я часто використовую його на велосипеді. Спинка забезпечує зручну посадку на спині, і рюкзак не давить на плечі. Великий плюс - світловідбивальні елементи, які забезпечують безпеку на дорозі

Переваги:
    Компактний, міцна тканина, ергономічна спинка
    Недоліки:
    Жодних
  • Макс
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із сірим

Замовляла рюкзак для брата. На перший погляд, рюкзак класний, відповідає заявленим характеристикам. Колір один в один, як на сайті. Подивимось скільки прослужить

Переваги:
    Відповідає заявленим характеристикам
    Недоліки:
    Поки немає, подивимось, що буде з часом
  • Павло
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із сірим

Замовляв цей рюкзак по рекомендації друга, і повністю ним задоволений. Тканина Ripstop дійсно працює чудово, і рюкзак виглядає як новий, навіть після тривалого використання. Система регулювання об'єму у вигляді яскравої гумки зручна. Спинка ергономічна спинка, є світловідбивальні елементи, рекомендую

Переваги:
    Все подобається
    Недоліки:
    Відсутні
  • Євген А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій

Непоганий рюкзак за свою ціну,хороша форнітура та матеріал тканини ,присутні бокові кишені,підійде для велопрогулянок та просто для походів,рекомендую

Переваги:
    Ціна та якість
  • Сергей К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із сірим

Рюкзак по матеріалу наче не поганий, але малий. Сервіс від Розетки раніше був кращим, а зараз не можу рекомендувати даний магазин (зв'язатися для консультації не можу та довго очікував відправлення)

Переваги:
    Матеріал
    Недоліки:
    Розміри
  • Андрей С***
    Продавець: Rozetka. Колір: Синій

Очень классный и яркий. Не ожидал, что вживую он будет лучше выглядеть, чем на фото. Для велопоездок просто отличный вариант: и легкий и яркий, чтоб хорошо было видно на дорогах. Основной отдел из двух подотделов. Можно носить в нем даже ноутбук, но не больше 15 дюймов. Строчки от веса пока не расходятся, хорошо выдерживают вес переносимых вещей.

Переваги:
    Яркий, красивый, легкий, хорошо пошит, для велопоездок самое то