Відгуки покупців про Лосьйон після гоління PerfomeN Original Series 250 мл (4820216921120)

Оцінка користувачів 4.96/5
  • Сергій П***

Вогонь!

• Продавець  Props

Сергій, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук)! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Віктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Props

Дуже гарна якість лосьйону.

• Продавець  Props

Віктор, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Дмитрий Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Props

Дуже приємний запах і доволі заспокійливий ефект. Не пече. Не має подразнень.
    Підійде для чутливої шкіри, навіть не маючи спеціальної позначки. На собі перевірив, у мене чутлива шкіра.

Переваги:
    Приємний запах і заспокійливий ефект.
    • Продавець  Props

Дмитро, щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте!

• Павло М***
    Відгук від покупця. Продавець: Props

Все круто, швидка доставка, запах лосьйону приємний.

Переваги:
    Ціна, запах, відчуття на шкірі, швидкість доставки.
    Недоліки:
    Ще не виявив
    • Продавець  Props

Павло, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам неймовірно приємно отримувати зворотній зв'язок від задоволених клієнтів. Це надихає та мотивує працювати максимально якісно. Дякуємо, що обираєте нашу продукцію!

• Сергій Т***

• Продавець  Props

Сергій, щиро дякуємо Вам за відгук!
      Нам неймовірно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію.

• Олександр Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Props

Не знаю, чи є невдалі засоби від цього виробника, але поки все що замовляв - без перебільшення класне. Лосьйон - топ!

• Продавець  Props

Олександр, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!

• Георгий М***
    Відгук від покупця. Продавець: Props

Лосьйон справді заслуговує на похвалу. Дуже якісний та ефективний засіб

• Продавець  Props

Георгій, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Ольга О***
    Відгук від покупця. Продавець: Props

Якщо ви в пошуку подарунку або просто хочете приємно здивувати чоловіка - раджу звернути увагу на цей лосьйон. Замовляла окрім нього ще кілька позицій - в подарунок поклали тестери та брендовий пакетик. Дуже вдячна продавцю за таку увагу до деталей!

Переваги:
    стильний дизайн, ціна, склад, аромат, українське виробництво
    Недоліки:
    нема
    • Продавець  Props

Ольго, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо раді Вашим новим замовленням.

• Ігор В***
    Відгук від покупця. Продавець: Props

Для моєї чутливої шкіри лосьйон підійшов ідеально — жодних подразнень.

Переваги:
    не пече, ціна, обʼєм
    Недоліки:
    не помітив
    • Продавець  Props

Ігоре, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Валентин В***

Супер!!!

• Продавець  Props

Валентине, щиро дякуємо за Ваш відгук! Ваша оцінка є для нас надзвичайно важливою. Ми вдячні, що Ви обрали наш лосьйон та поділилися своїми враженнями. Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Юрій Л***

Задоволений

• Продавець  Props

Юрію, щиро вдячні Вам за відгук! Нам дуже приємно, що лосьйон залишив у Вас гарні враження. Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Кирило Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Props

Супер! Аромат у лосьйона вогонь!

Переваги:
    Аромат
    • Продавець  Props

Кирило, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Юлия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Props

Это вау!!! Мужу очень понравился. Аромат головокружительный.

• Продавець  Props

Юлія, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Илья Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Props

Аромат лосьона просто отличный — очень понравился. Спасибо магазину за быструю обработку и отправку заказа. Обязательно вернусь к вам снова!

Переваги:
    аромат
    • Продавець  Props

Ілья, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Артем А***
    Відгук від покупця. Продавець: Props

Остался очень доволен — кожу не щиплет, раздражения нет. Аромат приятный и сбалансированный.

• Продавець  Props

Артем, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Александр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Props

Очень даже не плохо! Доволен!

• Продавець  Props

Олександре, дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що лосьйон вам сподобався. Будемо з нетерпінням чекати на ващі нові замовлення!

• Максим Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Props

После бритья теперь пользуюсь этим лосьоном — ни покраснений, ни зуда. Лосьон быстро впитывается, не оставляет липкости и не пересушивает.
    Запах ненавязчивый. Пользуюсь постоянно — доволен результатом.

• Продавець  Props

Максиме, щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам дійсно приємно читати такі надихаючі відгуки від клієнтів. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!

• Ирина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Props

Покупала лосьон своему мужчине — и он теперь его фанат!
    Аромат очень приятный — мужественный, но не резкий, даже я не могла остаться равнодушной.
    Теперь это его must-have, а я счастлива, что угадала с покупкой. Спасибо за качественный продукт!

Переваги:
    качество
    • Продавець  Props

Ірино, щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Ваші слова надихають нас ставати ще кращими!
      З нетерпінням чекатимемо на Ваші нові замовлення!

• Тетяна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Props

Чоловіку лосьйон сподобався. Шкіру не пересушує. Має приємний аромат. Зручний та досить економний у використанні.

• Продавець  Props

Тетяно, дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Валерій Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Props

Вперше користуюся лосьйоном після гоління з розпилювачем. Ну дуже зручно. Запах виражений: відчутні ноти цитрусу та дерева. Добре знімає подразнення після гоління. Сподобався.

• Продавець  Props

Валерію, щиро дякуємо Вам за відгук! Дуже приємно, що наш товар залишив у Вас гарні враження.

• Артур С***
    Відгук від покупця. Продавець: Props

Нравица как пахнет. Не печет лицо и не липнет. Теперь и друзья хотят купить такой же.

• Продавець  Props

Артур, дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням.

• Андрій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Props

Супер запах. Шлейф аромату залишається надовго. Зі своєю задачею як лосьйон повністю справляється.

• Продавець  Props

Андрію, дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що лосьйон залишив у Вас гарні враження.

• Елена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Props

Мужу очень понравился лосьон. Спасибо за быструю доставку.

Переваги:
    Аромат дорогого парфюма
    • Продавець  Props

Щиро дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Альберт Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Props

Приятный аромат, стильный дизайн, удобный распылитель, после нанесения - нет липкости и кошмарного жжения кожи. Пока только хорошие впечатления.

Переваги:
    очень приятный аромат, стильный дизайн
    • Продавець  Props

Альберт, щиро дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням.

• Денис К***
    Відгук від покупця. Продавець: Props

Очень крутой! Порадовал состав. Запах действительно прикольный, раскрывается как у парфюма со временем. Не вызывает раздражения кожи. Покупкой остался доволен.

Переваги:
    аромат и состав
    • Продавець  Props

Денисе, щиро дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Марина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Props

Мені запах сподобався, чоловік також у захваті. Навіть помітила, що у чоловіка зникло подразнення після гоління.

Переваги:
    приємний запах, не пересушує шкіру
    • Продавець  Props

Марино, щиро дякуємо Вам за відгук! Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!

• Валерій К***

Лосьйон оправдал ожидания. Качество приятно порадовало. Всем доволен. Спасибо

Переваги:
    Качество и цена
    • Продавець  Props

Валерію, дякуємо Вам за відгук! Раді, що наш лосьйон залишив у Вас гарні враження.

• Іван Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Props

Гарний запах, не навʼязливий. Скромна ціна за такий обʼєм. Не пече, хоча спирт в складі є.

Переваги:
    дуже зручна штука
    • Продавець  Props

Іване, дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!