- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Props
Вогонь!
- Продавець Props
Сергій, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук)! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Віктор К***Відгук від покупця. Продавець: Props
Дуже гарна якість лосьйону.
- Продавець Props
Віктор, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Дмитрий Ч***Відгук від покупця. Продавець: Props
Дуже приємний запах і доволі заспокійливий ефект. Не пече. Не має подразнень.
Підійде для чутливої шкіри, навіть не маючи спеціальної позначки. На собі перевірив, у мене чутлива шкіра.- Переваги:
- Приємний запах і заспокійливий ефект.
- Продавець Props
Дмитро, щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте!
- Павло М***Відгук від покупця. Продавець: Props
Все круто, швидка доставка, запах лосьйону приємний.
- Переваги:
- Ціна, запах, відчуття на шкірі, швидкість доставки.
- Недоліки:
- Ще не виявив
- Продавець Props
Павло, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам неймовірно приємно отримувати зворотній зв'язок від задоволених клієнтів. Це надихає та мотивує працювати максимально якісно. Дякуємо, що обираєте нашу продукцію!
- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: Props
- Продавець Props
Сергій, щиро дякуємо Вам за відгук!
Нам неймовірно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію.
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Props
Не знаю, чи є невдалі засоби від цього виробника, але поки все що замовляв - без перебільшення класне. Лосьйон - топ!
- Продавець Props
Олександр, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!
- Георгий М***Відгук від покупця. Продавець: Props
Лосьйон справді заслуговує на похвалу. Дуже якісний та ефективний засіб
- Продавець Props
Георгій, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: Props
Якщо ви в пошуку подарунку або просто хочете приємно здивувати чоловіка - раджу звернути увагу на цей лосьйон. Замовляла окрім нього ще кілька позицій - в подарунок поклали тестери та брендовий пакетик. Дуже вдячна продавцю за таку увагу до деталей!
- Переваги:
- стильний дизайн, ціна, склад, аромат, українське виробництво
- Недоліки:
- нема
- Продавець Props
Ольго, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо раді Вашим новим замовленням.
- Ігор В***Відгук від покупця. Продавець: Props
Для моєї чутливої шкіри лосьйон підійшов ідеально — жодних подразнень.
- Переваги:
- не пече, ціна, обʼєм
- Недоліки:
- не помітив
- Продавець Props
Ігоре, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Валентин В***Відгук від покупця. Продавець: Props
Супер!!!
- Продавець Props
Валентине, щиро дякуємо за Ваш відгук! Ваша оцінка є для нас надзвичайно важливою. Ми вдячні, що Ви обрали наш лосьйон та поділилися своїми враженнями. Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Юрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Props
Задоволений
- Продавець Props
Юрію, щиро вдячні Вам за відгук! Нам дуже приємно, що лосьйон залишив у Вас гарні враження. Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Кирило Д***Відгук від покупця. Продавець: Props
Супер! Аромат у лосьйона вогонь!
- Переваги:
- Аромат
- Продавець Props
Кирило, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Props
Это вау!!! Мужу очень понравился. Аромат головокружительный.
- Продавець Props
Юлія, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Илья Б***Відгук від покупця. Продавець: Props
Аромат лосьона просто отличный — очень понравился. Спасибо магазину за быструю обработку и отправку заказа. Обязательно вернусь к вам снова!
- Переваги:
- аромат
- Продавець Props
Ілья, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Артем А***Відгук від покупця. Продавець: Props
Остался очень доволен — кожу не щиплет, раздражения нет. Аромат приятный и сбалансированный.
- Продавець Props
Артем, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Props
Очень даже не плохо! Доволен!
- Продавець Props
Олександре, дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що лосьйон вам сподобався. Будемо з нетерпінням чекати на ващі нові замовлення!
- Максим Ф***Відгук від покупця. Продавець: Props
После бритья теперь пользуюсь этим лосьоном — ни покраснений, ни зуда. Лосьон быстро впитывается, не оставляет липкости и не пересушивает.
Запах ненавязчивый. Пользуюсь постоянно — доволен результатом.- Продавець Props
Максиме, щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам дійсно приємно читати такі надихаючі відгуки від клієнтів. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!
- Ирина О***Відгук від покупця. Продавець: Props
Покупала лосьон своему мужчине — и он теперь его фанат!
Аромат очень приятный — мужественный, но не резкий, даже я не могла остаться равнодушной.
Теперь это его must-have, а я счастлива, что угадала с покупкой. Спасибо за качественный продукт!- Переваги:
- качество
- Продавець Props
Ірино, щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Ваші слова надихають нас ставати ще кращими!
З нетерпінням чекатимемо на Ваші нові замовлення!
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Props
Чоловіку лосьйон сподобався. Шкіру не пересушує. Має приємний аромат. Зручний та досить економний у використанні.
- Продавець Props
Тетяно, дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Валерій Х***Відгук від покупця. Продавець: Props
Вперше користуюся лосьйоном після гоління з розпилювачем. Ну дуже зручно. Запах виражений: відчутні ноти цитрусу та дерева. Добре знімає подразнення після гоління. Сподобався.
- Продавець Props
Валерію, щиро дякуємо Вам за відгук! Дуже приємно, що наш товар залишив у Вас гарні враження.
- Артур С***Відгук від покупця. Продавець: Props
Нравица как пахнет. Не печет лицо и не липнет. Теперь и друзья хотят купить такой же.
- Продавець Props
Артур, дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням.
- Андрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Props
Супер запах. Шлейф аромату залишається надовго. Зі своєю задачею як лосьйон повністю справляється.
- Продавець Props
Андрію, дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що лосьйон залишив у Вас гарні враження.
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Props
Мужу очень понравился лосьон. Спасибо за быструю доставку.
- Переваги:
- Аромат дорогого парфюма
- Продавець Props
Щиро дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Альберт Ж***Відгук від покупця. Продавець: Props
Приятный аромат, стильный дизайн, удобный распылитель, после нанесения - нет липкости и кошмарного жжения кожи. Пока только хорошие впечатления.
- Переваги:
- очень приятный аромат, стильный дизайн
- Продавець Props
Альберт, щиро дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням.
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Props
Очень крутой! Порадовал состав. Запах действительно прикольный, раскрывается как у парфюма со временем. Не вызывает раздражения кожи. Покупкой остался доволен.
- Переваги:
- аромат и состав
- Продавець Props
Денисе, щиро дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Props
Мені запах сподобався, чоловік також у захваті. Навіть помітила, що у чоловіка зникло подразнення після гоління.
- Переваги:
- приємний запах, не пересушує шкіру
- Продавець Props
Марино, щиро дякуємо Вам за відгук! Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!
- Валерій К***Відгук від покупця. Продавець: Props
Лосьйон оправдал ожидания. Качество приятно порадовало. Всем доволен. Спасибо
- Переваги:
- Качество и цена
- Продавець Props
Валерію, дякуємо Вам за відгук! Раді, що наш лосьйон залишив у Вас гарні враження.
- Іван Б***Відгук від покупця. Продавець: Props
Гарний запах, не навʼязливий. Скромна ціна за такий обʼєм. Не пече, хоча спирт в складі є.
- Переваги:
- дуже зручна штука
- Продавець Props
Іване, дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!