Відгуки покупців про Чорна сукня вишиванка квіткова у стилі бохо квіткова "Аквілегія" вишита сукня на якісній тканині льон-бавона 12514-62 (4XL)
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Franka. Розмір: 64. Колір: Чорний
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: Franka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Сукня чудова. Цілком відповідає світлині на сайті. Пошили швидко за індивідуальними мірками.Приємне спілкування з доброзичливим консультантом. Дякую.
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Продавець Franka
Галина, Щиро дякуємо вам за чудовий відгук! Раді чути, що сукня повністю виправдала ваші очікування та відповідає фото на сайті. Пошиття за індивідуальними мірками — це завжди особлива увага до деталей, тому нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені результатом. Дякуємо за теплі слова про роботу нашого консультанта — ми завжди стараємося створити комфортний досвід для кожного клієнта. Будемо раді бачити вас знову!
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Franka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Замовила цю розкішну сукню. Оскільки мого розміру не було, то запропонували пошити за моїми індивідуальними мірками, постійно консультували, дуже ввічливо й терпляче зі мною спілкувалися.
Отримала товар у той термін, про який домовлялися, тому дякую за пунктуальність, гарне обслуговування та чудове плаття.- Продавець Franka
Тетяна, ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху у створенні українських суконь вишиванок. Пошив вишитого одягу по індивідуальних мірках клієнта - це наша ФІШКА! Дякуємо за довіру і за те, що відзначили якість нашої жіночої
сукні вишиванки. Будемо вдячні, якщо пришлете фото в сукні.
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Franka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Плаття дуже гарне,все як на фото. Дякую за швидку доставку. Усім рекомендую, все супер.
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Продавець Franka
Тетяно, Ваш відгук є найкращою нагородою для нас. Дякуємо за ваші приємні слова про якість та красу української вишитої сукні. Ми завжди горді, коли наші клієнти задоволені вишитим одягом, який ми створюємо.