Відгуки покупців про Кабель для зарядки iPhone 15 16 Plus Pro Max Samsung iPad Type-C to Type-C швидка зарядка Data Cable зарядний кабель для iPhone iPad провід синхронізації 2 м Hifriend YBK-2
- СофияВідгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Білий
Зарядка хорошая похожа на оригинал заряжает отлично!!! Можно использовать без проблем как альтернативу оригинального шнура от эпл
- Переваги:
- быстрая зарядка
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 2. Колір: Білий
Швидка зарядка на смартфоні Самсунг працює.
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Замість заявлених 2 м. реальна довжина 1м. 96 см.
Не такий вже й гибкий.
- Віктор Л***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Білий
Кабель погано працює.
- Продавець kostor
Вітаємо! Напишіть нам в особисті - ми допоможемо у вирішенні проблеми.
- Владимир Ч***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 1. Колір: Білий
Добрый день. Не работает от повербанка. Заряд наабарот теряет.
- Переваги:
- От сети чётко
- Недоліки:
- Ограничения с повербанком
- Продавець kostor
Дякуємо за відгук! Кабель підтримує швидку зарядку до 60W, але важливо враховувати, що ефективність заряджання також залежить від характеристик самого павербанка — його вихідної потужності, стандарту зарядки (PD, QC тощо) та сумісності з вашим пристроєм. Якщо павербанк видає недостатній струм або не підтримує необхідний протокол, можливе повільне заряджання або навіть втрата заряду. Від мережі таких обмежень зазвичай не виникає, тому й "чітко". Якщо залишаться питання — будемо раді допомогти в особистих повідомленнях або через сервісну підтримку.
- Денис Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Довжина: 2. Колір: Білий
Набрехали, привезли 2 проводи один тряпчаний інший звичайний
- Переваги:
- Поки працюють
- Недоліки:
- В описі коментарі
- Продавець kostor
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Напишіть нам в особисті стосовно заміни.
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1. Колір: Білий
Все добре працює,швидко заряджає,чудовий кабель.Рекомендую.
- Переваги:
- Швидка зарядка
- Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Білий
Хороший, зручний кабель, швидко заряджає як від екофло так і від блоку, чудове співвідношення ціна/якість
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Михайло М***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Білий
Все пройшло супер
- Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1. Колір: Білий
Покупала как замену оригинального для Самсунг. Подошёл отлично.
Кабель в специальной тканевой оплётке. Гибкий. Поддерживает быструю зарядку.
Доставка быстрая - Святослав Ч***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 2. Колір: Білий
11/10
- Переваги:
- Дешевий, якісний, довгий, підтримує швидку зарядку
- Недоліки:
- відсутні
- Светлана Р***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 2. Колір: Білий
Беру вдруге, бо перший кипа ще минулого року і працює відмінно, заряджаю і айфон і макбук, дуже зручна довжина 2 метри і гарне плетіння подовжує строк експлуатації
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Білий
Хороший кабель за свои деньги. Все работает, быструю зарядку поддерживает.
- Юлия Ч***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1. Колір: Білий
Все чудово! Кабель працює, замовлення швидке і вчасне! Комунікація максимально комфортна. Дякую.
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1. Колір: Білий
Все добре, кабель працює.
- Ілля Є***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1. Колір: Білий
Все працює чудово!
- Ярослав Ч***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Білий
Гарний кабель, телефон заряджає. Проблем не було.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Білий
Чудовий кабель, дякую
- Переваги:
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Білий
Якісний кабель, швидко заряджається телефон
Рекомендую- Недоліки:
- Вадим Х***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Білий
Чудовий кабель, рекомендую
- Переваги:
- Еластичність
- Ілона Г***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 2. Колір: Білий
Чудова
- Индира А***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 2. Колір: Білий
Зарядний пристрій чудової якості. Працює бездоганно, телефон заряджає швидко та стабільно.
- Крістіна Р***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Білий
Все супер,працює
- Орислав Щ***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Білий
Кабель працює, прийшов швидко, повністю задоволений
- Назар Я***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1.5. Колір: Білий
Чудово працює
- Ангеліна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1. Колір: Білий
Нормальний кабель, працює окей
- Переваги:
- Все чьотка
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1. Колір: Білий
Добре
- Переваги:
- Ок
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1. Колір: Білий
Все добре працює,швидко заряджає,чудовий кабель
- Переваги:
- всі
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 2. Колір: Білий
добрий день все добре приїхали швідко заряжає ще швидше все круто
- Переваги:
- швидко заряжаэ
- Недоліки:
- нема
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 2. Колір: Білий
Користуюсь вже місяць працює дуже добре
- Переваги:
- Підтримує швидку зарядку
- Недоліки:
- не знайшов
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 2. Колір: Білий
Все чудово!
- Євген С***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1. Колір: Білий
Все працює!
- Дарія Г***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1. Колір: Білий
Товар прийшов, все чудово
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1. Колір: Білий
Спасибо всё пришло отлично! Хороший кабель быстро заряжает
- Каріна Р***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1. Колір: Білий
Справний, швидка доставка
- Євгеній К***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1. Колір: Білий
Все працює добре
- Александр О***Відгук від покупця. Продавець: Hi_Friend. Довжина: 1. Колір: Білий
все добре!