Відгуки покупців про Кросівки Skechers Skech-Lite Pro Black 149991-BBK 39
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: AgoraIntertop. Колір: Чорний. Розмір: 39
Хороший товар.
- Юлія Д***Відгук від покупця. Продавець: Take a step. Колір: Чорний. Розмір: 38
Кросівки просто бомбезні! Ношу їх постійно, ну дуже зручні. Обожнюю взуття від Skechers
Відповідність розміру
Відповідає
- Наталія Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 39
Зручні . Пушинки. Рекомендую на кожен день.
- Софія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 39
Якісні, зручні та практичні, товаром дуже задоволена
- Переваги:
- Легкі, устілки приймають форму стопи, не відчуваються на ногах
- Недоліки:
- Світлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Take a step. Колір: Білий. Розмір: 38
Дякую,кросівки СУПЕР.ВІДПОВІДАЮТЬ ВСИМ МОЇМ ВИМОГАМ !!!
- Переваги:
- Дуже зручні,розмір підійшов.
- Недоліки:
- НЕМАЄ !!!
- Вікторія Р***Відгук від покупця. Продавець: Take a step. Колір: Білий. Розмір: 38
Дуже гарні кросівки, легкі і зручні.
- Переваги:
- Їх можна прати, бистро сохнуть і добре виглядають
- Недоліки:
- Недоліків я не виявила
- Юлія Т***Відгук від покупця. Продавець: Take a step. Колір: Білий. Розмір: 38.5
Доставили очень быстро.
Классные кроссовки - Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 40
Зручні.Перуться в пральний машинці.
- Переваги:
- Зручні.
- Недоліки:
- Немає.
- Ніна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 38.5
Все добре
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 41
Загалом задоволена. Не вперше беру участь цього бренду, тому з розміром проблем не було.
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 38
Супер.
- Юлія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 38
Кросівки дуже зручні, легкі, мають анатомічну підошву. Коли ти в них долаєш далекі відстані, то ноги не відчувають втому.
Найважливіший бонус - прання в машинці!- Переваги:
- Можна прати в машинці.
- Недоліки:
- Немає.
- Микола Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 38
Мама задоволена!
- Переваги:
- Класні!
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Take a step. Колір: Білий. Розмір: 37
Кросівки шикарні. На нозі виглядають тендітними. Для тих, хто не любить грубі протектори ця модель стане улюбленою. Розмір підійшов чудово.
- Переваги:
- Зручні, легкі. Постійно повертаюсь до цієї моделі, експериментую з кольорами.
- Недоліки:
- Я недоліків не бачу.
Відповідність розміру
Відповідає
- Юлія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 40
Супер, ціна приємна!
- Переваги:
- Зручні, легкі
- Олена Т***
Це ж різні кросівки!
- Доминика К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 38
Легкие ,удобные
- Переваги:
- Легкие
- Жанна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 40
Підтримую попередні гарні відгуки.
Кросівки дійсно дуже зручні!!!
Перші купляла чорні такі самі, на літо купила ще і білі. Після таких зручних кросівок важко вибрати щось інше!
Легкі, дихаючі, зручна колодка, шнурки не розвʼязуються при ходьбі, можна прати в машинці. Найкращі.
Розетка на рівні - швидка доставка, можливість поміряти декілька пар і обрати своє!- Переваги:
- Неімовірно зручні
- Наталия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 40
Супер зручні,на ногах
акуратні і легенькі.
Супер кросівки!Рекомендую!!! - Нина М***Відгук від покупця. Продавець: Take a step. Колір: Білий. Розмір: 39.5
Кроссовки отличные,лёгкие,удобные
- Переваги:
- Качество замечательное
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 39.5
Купила кросівки вперше цієї марки
Орієнтувалася на відгуки.
І дійсно не пошкодувала.
Кросівки легкі, невагомі, наче тапочки. При купівлі звертайте увагу на розмірну сітку
До речі, кросівки візуально зменшують розмір ноги, що дуже приємно.
Беріть, не пошкодуєте.
Я ношу не знімаючи уже 2 тижні.
Дякую виробнику за якість.- Переваги:
- Легкі, зручні, візуально нога виглядає меншою.
- Недоліки:
- Їх просто немає
- Алла Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 37.5
Кроссовки прекрасные, удобные, лёгкие, по размеру подошли идеально!Но, когда пришла домой, меня ждало разочарование! Быстро примерив на Укрпоште, я не увидела то, что один кроссовок вытянут, а другой скруглен,выглядят как кроссовки с разной полнотой ноги! Буду делать возврат!
- Переваги:
- Очень удобные, размер 37.5 идеально подошёл на мою длину ноги 24.6.
- Недоліки:
- Деффект формы кроссовок (они разные)
- Інна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 38
- Роут Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 38
Дуже легкі і зручні кросівки. Розмір відповідає заявленому. Доставили швидко.
- Лана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 36.5
Беру завжди кроссівки фірми скечерс,але таких зручних ще не було. В них просто літаєш: м'які, підошва добре амартизує. Чудово виглядають зовні.
- Переваги:
- Зручні та красиві
- Недоліки:
- Полина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 36.5
Будьте обережні і подумайте двічі перед тим, як купувати взуття чи одяг в Розетці. Дізнайтеся всі деталі умови повернення, тому що все міняється. Другий тиждень їде мій товар "на повернення" кудись там. А потім експертиза і потім ще чекати повернення коштів. Це мінімум місяць чекати, я так розумію.
Одразу кошти вам повернуть тільки за умови повернення товару в день його купівлі. Жахливий сервіс. - Елена Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 40
Это супер кроссовки, в них действительно не парит ногу
- Переваги:
- Удобные, шнурки не развязываются, стираются в машинке
- Недоліки:
- Их нет
- Охременко Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 40
Рекомендую)))
- Олена Б***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 38
Гарні, але лівий більший за правий на пів сантиметра-сантиметр
- Олена Б***
Також вже 5 днів минуло, а гроші не повернули, хоча мова йшла про 3 дні.
- Оля Ж***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 39
Не відповідає дійсності,прислали модель memory,яку можна прати в машинці,на фото то модель Bobs,яка має сквозні дірки,на мemory дірки закрити підкладкою, будьте уважні
- Юлія С***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 37
Купувала минулого року в магазині в нашому місті . Якість гарна , зручне взуття , але задня частина кросівка завжди з середини виривається , це вже другі кросівки цієї фірми і я залишилась не задоволена , бо їх навіть на сезон не вистачило (
- Недоліки:
- Поганий матеріал з середини .
- Елена С***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 38
Хороші, розмір по сітці співпадає, обрала перевагу з білою підошвою.