- АлексВідгук від покупця. Продавець: PFmarket. Колір фасаду: Дуб Молочний. Колір корпусу: Венге
Комплектуючі деталі цілі, повний комплект, надійне пакування
- Світлана Ж***Відгук від покупця. Продавець: PFmarket. Колір фасаду: Дуб Молочний. Колір корпусу: Венге
Швидко і якісно
- Тарас С***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Тумбочка непогана, як на свою ціну, але є певні недоліки - не вистачало двох дірок, деякі - на пів сантиметра зміщені, трохи заморочок при зборці, але, загалом, норм.
- Переваги:
- Дитині сподобалось.
- Недоліки:
- Треба трохи допрацювати при збірці.
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Тарасе! Дякуємо за Ваш відгук та зауваження. Ми цінуємо відгуки наших клієнтів, адже вони допомагають нам удосконалювати якість обслуговування. Ваше зауваження було передано на виробництво. Дякуємо, що обрали нас. Бажаємо приємного користування та чекаємо на Вас знову)
- Жанна Л***Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Колір корпусу: Венге темний
Супер тумбочка. Пришла быстро. Собрали с мужем с удовольствием.
- Переваги:
- Всё супер.
- Недоліки:
- Нет.
- Євгенія А***Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Колір корпусу: Венге темний/Дуб молочний
Замовляла одразу дві тумби, дуже швидко обробили замовлення та відправили. Замовлення отримала цілим та неушкодженим)
Дуже сподобалась якість меблів і зовнішній вигляд. По розмірах прям ідеальна і досить містка за рахунок поличок та шухляди.
Зібрати таку тумбу можна навіть самостійно, інсктрукція і все необхідне є в наборі)
Обов'язково замовлятиму тут ще)- Переваги:
- Швидка доставка, гарна якість, зібрати можна навіть без допомоги
- Продавець Mobiliario
Вітаємо, Євгеніє! Безмежно дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Бажаємо довгих років користування меблями та повертайтеся за наступними покупками! ) Завжди Вам раді.
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Колір корпусу: Венге темний/Дуб молочний
тумба сподобалась
- Недоліки:
- незнайшла
- Продавець Mobiliario
Наталіє, добрий день.
Дякуємо безмежно, бажаємо довгих років користування меблями та повертайтеся за наступними покупками!
- Вадим И***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Потрясающая тумбочка, за свои деньги лучше нет. Услуги Новой Почты обошлись в 140 грн. В интерьер вписалась прекрасно. Отличный материал, не ожидал! Собирается очень легко по рисунку, доволен как слон! У этого продавца, берите смело, не пожалеете! Упаковка надёжная, ни царапинки, спасибо!
- Переваги:
- Цена, качество, надёжная упаковка
- Недоліки:
- Не выявлены
- Продавець ВерестМ_old
Спасибо Вам, за такой теплый отзыв! Мы стараемся для Вас!
- Наталія І***Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Колір корпусу: Дуб Сонома/Дуб Трюфель
Тумбочка гарна, складати легко. Сервіс на рівні, замовлення отримала швидко.
- Продавець Mobiliario
Добрий день, Наталіє! Дякуємо за високу оцінку нашої роботи! Нам надзвичайно приємно, що Ви залишилися задоволені як якістю меблів, так і сервісом. Це найкраща нагорода для нашої команди. Завжди раді допомогти Вам у створенні затишку та комфорту у Вашому домі!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Колір корпусу: Венге темний
Чудова тумба, зібрали швидко і без труднощів
- Дмитро О***Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Колір корпусу: Дуб Сонома/Дуб Трюфель
Ціна-якість. Задоволений.
Комплектація та інструкція дуже зручна.
Вперше збирав тумбочку самостійно.
Все вийшло.- Переваги:
- Гарна якість та ціна
- Недоліки:
- Не виявив.
- Продавець Mobiliario
Добрий день, Дмитре! Ваші слова – це справжнє натхнення для нашої команди! Дякуємо за довіру та підтримку. Бажаємо Вам затишку та гарного настрою!
- Юрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Колір корпусу: Німфея альба
Чудові тумби , покупкою задоволений , зібрав швидко , стильно і вписується в мій інтер'єр.
- Переваги:
- Гарна тумба
- Недоліки:
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Колір корпусу: Німфея альба
Хороший продавець, порекомендують, проконсультують, тумбами також задоволені
- Переваги:
- Якісно
- Недоліки:
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Колір корпусу: Венге темний
Дуже задоволені покупкою! Швидка доставка. Тумби компактні та зручні.
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Дуже гарна тумбочка
- Переваги:
- Невелика, але вмістка
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Оксано! Ми щасливі, що змогли зробити Ваш простір ще комфортнішим! Дякуємо за Ваш відгук і бажаємо Вам насолоджуватися новими меблями!
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Тумбочка дуже класна. Приїхала дуже гарно упакована. При зборці ніяких труднощів не виникло, всіх запчастин вистачило. Продавець ввічливий, все чудово
- Переваги:
- Легка у зборі, гарно упакована
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Ольго! Дякуємо за теплі слова! Нам дуже приємно, що наші меблі принесли Вам задоволення. Нехай вони радують Вас довгі роки! Завжди раді Вашим новим замовленням!
- Володимир Р***Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Колір корпусу: Німфея альба
Тумба чудова, повністю виправдала очікування.
- Стьопа К***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Замовляли в офіс. Встав ніби приїхав з усіма меблями. Приїхав швидко. Легко зібрати.
Продавцю окремий плюсик за оперативність- Переваги:
- Відповідає опису, добротний, вписався в решту меблів ідеально.
- Недоліки:
- Не бачу недоліків
- Продавець ВерестМ
Добрий день,Степане! Ваш позитивний відгук – це справжній подарунок для нашої команди. Дякуємо за вибір і теплі слова! Завжди раді допомогти Вам з будь-якими питаннями щодо меблів.
- Руслана В***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
- Переваги:
- Чудова тумба, досить легко збирається і на інструкції все зрозуміло вказано. Якість хороша, колір співпадає
- Недоліки:
- Невеличкий шум механізму, який видвигається. Але свої функції виконуються, тож все супер
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Руслано!
Дякуємо Вам за відгук, ми дуже раді, що Ви залишились задоволені.
- Олег Р***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Чудова тумба, гарна якість, доступна ціна! Задоволений покупкою!
Дякую працівникам за якісний товар!- Продавець ВерестМ
Олег, добрий день!
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Чудова тумбочка. Гарна ціна. Інструкція по зборці в наявності і повністю зрозуміла.
Добрий день, Сергію!
Дякуємо Вам за відгук. Ми дуже раді, що Ви залишились задоволені.
Чекаємо на Вас знову!
- Виктория Л***Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Колір корпусу: Венге темний/Дуб молочний
Тумба дуже сподобалася, обслуговування якісте.
- Продавець Mobiliario
Вітаємо, Вікторіє! Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою. Нехай меблі слугують довго та дарують лише приємні емоції.
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Краща ціна.
Краща якість- Продавець ВерестМ
Добрий день, Олександре.
Дякуємо Вам за відгук, ми дуже раді що Ви залишились задоволені.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Все собирается легко
Сергію, добрий день.
- Дарья З***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Тумба дуже сподобалась! Вона компактна, гарна, стильна та ідеально вписалася в інтер'єр. Дякую за швидку доставку та гарну якість
- Переваги:
- Ціна=якість!
- Продавець ВерестМ
Відгуки с фото, це окремий вид задоволення! Меблі чудово вписалися в вашу оселю. Дякуємо, що ділитесь)
- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Все гаразд, тумба як на фото. Можу рекомендувати.
- Переваги:
- Швидко збирається, шестигранник в комплекті, всі деталі на місці (навіть з запасом).
- Недоліки:
- Без нарікань.
- Продавець ВерестМ
Вітаємо, Дмитре!
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Повністю відповідають «ціна-якість»
Вітаємо, Наталіє!
- Игорь С***Відгук від покупця. Продавець: ALBAMIX
За такі гроші, дуже гарний вагіант
Дякуємо за відгук та фото ,дякуємо за замовлення! Гарного дня
- Справцев Е***Відгук від покупця. Продавець: ALBAMIX
Отличник тумбочки за свои деньги
- Переваги:
- Очень толковые
- Продавець ALBAMIX
Дякуємо за відгук ,фото ,дякуємо за замовлення! Гарного дня
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: ALBAMIX
Все доїхало ціленьке, було дуже гарно запаковано! Всі комплектуючі були наявні! Дуже гарне обслуговування! Товаром задоволена!
Дякуємо за відгук ,дякуємо за замовлення! Гарного дня
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Все чітко і в строк.
- Переваги:
- Швидка доставка, зрозуміла інструкція збірки
- Продавець ВерестМ
Дякуємо за оцінку нашої роботи, бажаємо довгих років користування. Гарного дня!
- Игорь Т***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Тумбочка удобная. Сделана качественно. Упаковано добротно. Собрал без проблем
- Переваги:
- Цена и качество
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Продавець ВерестМ
Огромное спасибо за оценку нашей работы, желаем долгих лет пользования купленной мебелью. Хорошего дня!
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Планую придбати ще меблі в цього виробника так, як тут працюють професіонали, які добросовісно виконують свою роботу. Дякую.
- Переваги:
- Тумбочка сподобалась. Гарний дизайн, зручна в користуванні, якісно виготовлена, легко збирається, недорога..
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Продавець ВерестМ
Дякуємо за оцінку нашої роботи, бажаємо довгих років користування купленими меблями. Гарного дня!
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Дуже задоволена придбаною тумбою,все чудово,тумбочка+ доставка,все сподобалось,рекомендую фірму!
- Переваги:
- Менеджер Віталій
- Продавець ВерестМ
Юлия, спасибо за оценку нашей работы, желаем долгих лет пользования купленной мебелью. Хорошего дня!
- Валерія К***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Сьогодні прийшла тумба і одразу склали її))) Надзвичайно сподобалась!
Чудова якість матеріалів, відсутні подряпини чи сколи.
Дуже гарно виглядає)))
Будемо і надалі замовляти меблі у даного продавця))))- Переваги:
- Надзвичайно гарна якість за свої гроші)
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Продавець ВерестМ_old
Спасибо Вам, Валерия за такой теплый отзыв!!! Мы стараемся для Вас!
- Светлана Ч***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ
Получила две тумбы, очень довольна, доставили быстро, запакованы были отлично, никаких повреждений. СПАСИБО!!! Желаю всех благ!!!!
- Переваги:
- Качество отличное, легкая сборка, цена соответствует качеству
- Продавець ВерестМ_old
Спасибо Вам за такой тёплый отзыв.
- АлёнаВідгук від покупця. Продавець: ВерестМ
тумба пришла разобраная, всё на месте. легко собирается по инструкции. всё хорошо
Спасибо Вам за отзыв.